Bygherre og projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Har du lyst til at være med til at understøtte Hillerød Kommunes vækst? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Og kan du styre projekterne i mål til aftalt tid, kvalitet og inden for budget? Så har vi jobbet til dig her i Hillerød Kommunes afdeling ”Bygninger”.

Hillerød Kommune søger en Bygherre/Projektleder


Hillerød Ejendomme varetager den overordnede forvaltning, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. Kommunen skaber rum til byens liv og understøtter kommunens aktiviteter med funktionelle, tidssvarende og attraktive fysiske rammer. Kommunen udvikler løbende ejendomsporteføljen ved at bygge nyt, bygge om og bygge til - og forvalter ca. 220 ejendomme med et samlet etageareal på ca. 300.000 m2.

Som Bygherre/Projektleder


- får du bygherreansvar for en portefølje af projekter, der bidrager til at understøtte byens vækst. Du skal dermed varetage projektstyring fra A-Z og sikre, at projekterne udføres til aftalt kvalitet, økonomi og tid. Desuden skal du sikre at der inddrages bæredygtighed, lovgivning og borgere i løsningerne og tilgangene til projekterne.

Den konkrete opgaveportefølje vil blive tilpasset din profil - og Hillerød Kommune udvikler selvfølgelig opgaveporteføljen i takt med at du udvikler dig i kommunen. Det betyder i praksis, at hvis du har lang erfaring med de store, komplekse anlægsopgaver, så vil du fra starten af din ansættelse have et til to store anlægsprojekter - en ny daginstitution, store skoleudvidelser eller tilsvarende - samt mindre anlægsopgaver. Kommer du med en kortere erfaring, så vil du starte med en portefølje af de små- og mellemstore anlægsopgaver. Det kan være en tilbygning på en daginstitution, mindre ombygninger på en skole, større renoveringer af tag og facade m.m.

Dit primære jobansvar vil bestå af at


  • projektstyre fra A-Z samt sikre fremdrift, således at projekterne udføres til aftalt kvalitet, økonomi og tid
  • inddrage og navigere i projekter med mange interessenter
  • inddrage lovgivning og jura i projekterne
  • inkludere brugerne i beslutningsprocesserne
  • sikre rettidig og korrekt rapportering
  • være ansvarlig for bygherremøder og den daglige dialog med eksterne samarbejdspartnere, rådgivere og entreprenører
  • facilitere et godt og konstruktivt samarbejde med de involverede parter, såsom virksomhedsledere, bygherrerepræsentanter, brugere, eksterne rådgivere, entreprenører, myndigheder m.fl.
  • sikre at løsningerne understøtter byens vækst og at de afspejler en bæredygtig kommune.

Din baggrund


Du har gerne erfaring indenfor projektledelse i alle faser af byggeriet. Du befinder dig godt i samtaler på flere niveauer, herunder strategiske samtaler på rådhuset og uformelle samtaler på byggepladsen. Det forventes desuden, at du har forståelse for den politiske virkelighed, således at du trives godt i politiske og bureaukratiske processer. Samtidig kan du arbejde selvstændigt og facilitere et godt samarbejde med interessenter. Du har desuden en interesse for bæredygtighed og en god fornemmelse for energibesparelser og bæredygtighedstiltag.

Som person


- har du gode samarbejdsevner og er velfungerende i et team, men kan også tage det selvstændige ansvar. Desuden er du løsningsorienteret, struktureret og har overblik. Du trives i arbejdet med inddragelse af borgerne og er god til værdiskabende procesledelse. Du har både empati og gennemslagskraft, som gør dig i stand til at agere på forskellige niveauer. Desuden har du strategisk interesse og forståelse samt politisk tæft ift. borgere, brugere og politisk miljø. Samtidig har du humor, da det også skal være sjovt at gå på arbejde. Desuden sætter du pris på et uformelt miljø, som er præget af tværgående samarbejde samt respekt for hinandens fagligheder.

Hillerød Kommune tilbyder


- en spændende og alsidig stilling i en afdeling med ambitioner. Du bliver en del af et proaktivt team, der fremmer tværgående og effektive løsninger på fagområdet. Afdelingen omsætter politiske dagsordener til løsninger, der skaber værdi for byens borgere og brugere. Samtidig vil du få rig mulighed for både at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Løn og ansættelsesvilkår


Efter gældende overenskomst på området.

Vil du vide mere?


Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen ved Talent Acquistion Consultant Louise Smith på telefon 22 29 11 14.

Ansøgningsfrist


7. oktober 2022.
Du søger stillingen nedenfor, ved at benytte knappen ”Ansøg stillingen”. Send dit CV snarest, da vi løbende holder samtaler.
Rekrutteringen bliver udført i samarbejde med konsulenthuset Amalie Search & Selection A/S.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nordsjælland
  • Fredag den 07. oktober 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Hillerød

    Are you an experienced Project Manager with a background in API production? Are you ready to be a part of [xxxxx]'s significant expansion project in Hillerød? We are looking for a Project Ma..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you looking for a fantastic opportunity to join the team driving the product transfer standardization strategy between our new Aseptic Production facilities and Manufacturing Development? Are y..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you ready to lead the way ensuring project success and compliance within a dynamic environment? Do you possess excellent organizational and project management skills? We are looking for a Proje..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you passionate about IT/OT operations and want to be part of building automated manufacturing solutions of the future? Are you ready to help changing the lives for millions of patients? If so, .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 48
4. juli 2024 51
3. juli 2024 50
2. juli 2024 53
1. juli 2024 54
30. juni 2024 56
29. juni 2024 57
28. juni 2024 59
27. juni 2024 58
26. juni 2024 58
25. juni 2024 51
24. juni 2024 49
23. juni 2024 48
22. juni 2024 48
21. juni 2024 49
20. juni 2024 49
19. juni 2024 55
18. juni 2024 49
17. juni 2024 48
16. juni 2024 51
15. juni 2024 54
14. juni 2024 54
13. juni 2024 49
12. juni 2024 52
11. juni 2024 54
10. juni 2024 59
9. juni 2024 59
8. juni 2024 59
7. juni 2024 56
6. juni 2024 54
5. juni 2024 57