Rekrutteringsfirma

senior it-projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

På vegne af vores kunde AURA energi søger Randstad en erfaren IT-projektleder, der har mod på at være spydspids på en gennemgribende digital transition og tage del i udskiftningen af ældre forretningskritiske systemer til mere tidssvarende løsninger.

Ambitiøs IT-projektleder


I stillingen bliver du en del af Koncern IT, der har til opgave at skabe værdi for alle AURA energis forretningsområder. Den gennemgribende transition består primært i at erstatte den nuværende Dynamics AX monolit med et kommende modulært og afkoblet systemlandskab bestående af flere best-of-breed løsninger. Løsningerne bliver afgørende for forretningen og medarbejderne fremadrettet, og det er derfor en spændende mulighed for at sætte dit aftryk.

Dine ansvarsområder


Som IT-projektleder vil du indgå i et team af dygtige IT-specialister og projektledere, hvor I sammen har ansvar for at afklare forretningsbehov, designe og implementere løsninger.
ERP-transition og –implementering vil blive dit primære ansvarsområde, hvor du vil stå for dialog og kontraktstyring med den kommende ERP-partner, som vil hjælpe os på rejsen. Du vil få ansvar for at bygge et projektteam op omkring transformationen og varetage dialogen med både interne og eksterne interessenter.

Faglige kvalifikationer


• Du har dokumenteret erfaring med projektledelse af større digitale transformationer
• Du har mindst 5 års erhvervserfaring og evt. en relevant IT-faglig uddannelse på bachelorniveau
• Erfaring med stakeholder management og forhandling
• Erfaring med change management
• Det er et plus, hvis du har en eller flere projekt- og forandringsledelsescertificeringer som f.eks. Prince2, Agile frameworks, ADKAR eller lignende
• Det er en fordel, hvis du har erfaring med implementering af produkter i Dynamics-platformen
• Du har gerne en bred viden om IT-løsninger og overordnet forståelse for arkitektur

Personlige kvalifikationer


Du er en ansvarsbevidst og handlekraftig person, der forstår at opnå følgeskab fra dine omgivelser. Du har en struktureret tilgang til projektforløbet, teknisk forståelse og evner at kommunikere klart indadtil og udadtil. Kommerciel forståelse og evnen til at sætte dig ind i behov i forskellige dele af forretningen er centralt.
Projektet fører en lang række ændringer for kunder og særligt medarbejdere med sig, og det er derfor vigtigt, at du har kendskab til forandringsledelse og kan skabe en klar forventningsafstemning for alle deltagere og interessenter i projekterne. Du trives i et miljø, der udfordrer dig på det faglige, og du er nysgerrig på at lære nyt og udfordre dig selv samt stå på mål for dine beslutninger.

Hvad kan AURA energi tilbyde dig?


AURA energi tilbyder en arbejdsplads, hvor socialt samvær og humor er i højsædet. Der er rig mulighed for at arbejde fleksibelt – selvfølgelig koordineret med dine nærmeste samarbejdspartnere. Du bliver omfattet af sundhedsforsikring samt en god pensionsordning og så tilbydes du frokostordning og en velfungerende personaleforening.
AURA energi er en virksomhed i forandring, og der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. AURA støtter desuden grøn omstilling gennem bæredygtige projekter, ofte på lokalsamfundsplan i form af delebiler, støtte til ladestationer til elbiler og meget mere.

Vil du gerne vide mere?



Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af AURA energi, og du kan få yderligere information ved at kontakte seniorkonsulent Mathias Madsen på +45 23 32 42 90 eller konsulent Eva Haugaard Pedersen på +45 92 92 18 48. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odder

Lignende jobs

  • Projektleder søges til Ventilationshuset - Randers

    Bliv Projektleder hos Ventilationshuset!Er du klar til at tage næste skridt i din karriere som projektleder? Ventilationshuset har travlt og søger en erfaren og ambitiøs projektleder, der vil .
    • Projektleder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Teknisk Projektleder

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • Projektleder
    • Lystrup
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odder over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0