Projektchef - Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Projektchef - projektudvikling

H. Skjøde Knudsen A/S – i daglig tale Skjøde – har en mangeårig erfaring i hele Danmark med hoved- og totalentrepriseprojekter inden for privat og offentligt byggeri. Den erfaring er i de senere år i stigende grad blevet anvendt til at udvikle projekter fra ”bar mark” for private og institutionelle investorer. Projektudvikling tegner sig i dag for en stor del af Skjødes omsætning. Et voksende antal projekter gennemført med DGNB certificering understøtter koncernens erklærede mål om realisering af social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i byggeriet.

BAGGRUND
Skjøde har de senere år - ud over opgaver via det traditionelle licitationsmarked – valgt at satse på projekt- og arealudvikling. Opgaverne bliver håndteret i både egne arealudviklingsselskaber og i tæt samspil med eksterne investorer (investorudvikling) i form af bl.a. strategiske partnerskaber. Det har resulteret i, at en række faste kunder i dag ser Skjøde som en leveringsdygtig samarbejdspartner inden for projektudvikling. Særligt har arbejdet med udvikling og opførelse af bydelen Gartnerbyen, på ca. 140.000 byggeretter og 1.900 boliger, lokalcenter mv., været med til at styrke den professionelle tilgang til projektudvikling.

Det er besluttet at styrke udviklingsafdelingen med en erfaren projektchef – der har lyst, evne og vilje til at være projektejer - fra første kontakt til der er indgået totalentreprisekontrakt.

JOBBESKRIVELSE
Med reference til afdelingsleder Peter Pedersen, vil du få indflydelse på fremtidens byggerier i en entreprenørvirksomhed med stærke værdier. Du indgår i et team på 5 personer, der ved analyse, beregning og design skaber værdi for virksomhedens kunder. Du er med til at sætte rammerne for Skjødes projekt-, og arealudvikling fra de første indledende tanker, til indgåelse af kontrakten samt involvering / overlevering af projektet til de udførende kolleger i produktionen.

Opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Indhente og gennemgå eksisterende grundlag for potentielle ejendomme.
  • Designe nye projekter.
  • Analyse, beregning og planlægning af projekter.
  • Udarbejde lokalplaner og varetage forhåndsdialog med byggemyndighed.
  • Udarbejde grundlag for tilbud, købs- og entreprisekontrakter.
  • Honoraraftaler og koordinering med eksterne rådgivere.
  • Koordinering med intern teknisk afdeling.
  • Involvering / overlevering af projektet til produktionen.
  • KS og projektoptimering.

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant teknisk baggrund som ingeniør eller bygningskonstruktør. Du har erfaring fra lignende stilling hos entreprenør eller rådgiver. Med stor byggeteknisk indsigt har du god erfaring med byggelovgivning og byggeriets aftaleforhold. Du er struktureret og løsningsorienteret i en travl hverdag. Du er god til at formulere dig i skrift og tale samt er vant til skriftlig dokumentation. Du er en rutineret bruger af gængse programmer som Excel, MS Projekt mv. Du er målbevidst, selvsikker og i besiddelse af handlekraft. Du er god til at træffe beslutninger og sikrer fremdrift i opgaverne. Du overholder deadlines i et anerkendende samspil med interne og eksterne interessenter. Du har det godt med afveksling og forandringer. Du har øje for det gode samarbejde, også når der er mange bolde i luften.

VI TILBYDER
H. Skjøde Knudsen A/S er en virksomhed med visioner for fremtiden og et mål om at være kundens foretrukne samarbejdspartner. Hverdagen byder på et ambitiøst arbejdsmiljø med stor variation i opgavernes art. Vi har en åben og uformel omgangstone med korte beslutningsveje. Vi tilbyder en attraktiv stilling med mange gode udfordringer både fagligt og personligt. Du er selv med til at præge dagligdagen. Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse, personlig udvikling og karriere. Primært arbejdssted på hovedkontoret i Odense (Blækhatten 27, Odense SØ). Løn- og ansættelsesforhold er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår H. Skjøde Knudsen A/S ved denne rekrutteringsopgave. H. Skjøde Knudsen A/S vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om H. Skjøde Knudsen A/S henvises til hjemmeside www.skjode.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SØ
  • Onsdag den 01. september 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? BLIV FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende branche samt .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Har du et stærkt servicegen og trives du af selvstændigt at planlægge og koordinere din dag, og kan du lide at yde en god service for vores kunder? Textilia Group A/S afdeling for Cleaning søger en..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Er du i stand til at sætte retning, samt lede mennesker og projekter? Så er denne spændende position som projektchef i [xxxxx]s afdeling i Odense måske noget for dig?Bliv en del af en succe..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Odense Universitetshospital (OUH) søger en engageret projektmedarbejder til Klinisk FarmakologiOdense Universitetshospital (OUH) søger en engageret og ansvarsbevidst projektmedarbejder til en 1-å..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3