Rekrutteringsfirma

Projektledelse, separering af regn- & spildevand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Projektledelse, separering af regn- & spildevand

Vandmiljø Randers er inde i en spændende udvikling og søger derfor en stærk projektleder, der brænder for projektledelse inden for det spændende separeringsområde, og som vil sætte sit fingeraftryk på miljøet.

Med direkte reference til afdelingschefen får du det fulde ansvar for ledelse af projekter på 5-15 mio. Du indgår i et tæt fagligt fællesskab i separeringsgruppen, der projekterer for ca. 100 mio. pr. år. Du overtager projekterne efter udbud og geotekniske undersøgelser er foretaget.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte dialog med kommunen, vandløbsmyndigheder og eksterne rådgivere, og derudover skal du håndtere ekspropriering, deklarationer mv. Du skal have fokus på ressourceallokering, deadlines og kvalitet, når du driver dine projekter. Du skal være skarp i din styring af kontrakter og entreprenører. Du laver løbende risikostyring og styrer efter tids- og aktivitetsplaner i MS-Project.

Du er ingeniør eller maskinmester og har erfaring inden for et eller flere af disse områder: anlæg, byg, afløb eller miljøteknik. Du har minimum 3 års erfaring. Du har betydelig projektledererfaring og sidder sikkert i dag hos en entreprenør, i byggebranchen, eller i en forsyning og brænder for at komme ombord i det spændende separeringsområde. Du drømmer om 37 timers arbejdsuge, 17 % i pension og god mulighed for work-life balance.

Personligt er du kendt for din kombination af stor faglig ærekærhed og kommerciel tænkning. Du har overblik og en analytisk tankegang, du er energisk og handlekraftig, tager ansvar for dine projekter, også når det gør ondt. Du behandler mennesker med respekt og i øjenhøjde, og du ønsker hele tiden at hæve det faglige niveau. Sidst og ikke mindst har du et lyst sind og humor.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med flad struktur, hvor der er stor frihed til, at du kan sætte dit eget præg på stillingen og dermed være med til at sikre, at Vandmiljø Randers fortsat er i toppen inden for branchen. Du vil få stor berøringsflade såvel internt som eksternt. Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Vandmiljø Randers er sat i verden for at håndtere regn- og spildevand, klimasikre kundernes og de fælles værdier, levere rent drikkevand og bidrage til et godt vandmiljø i Randers Kommune. Som ambitiøs og fremtidssikret forsyning skaber vi resultater i det krydsfelt, hvor forretning og samfundsansvar går op i en højere enhed. Det gør vi ved konstant at blive dygtigere til at løse vores opgave og ved at bidrage til lokalområdet med solide investeringer, jobs og vækst. Vandmiljø Randers renser årligt 10 mio. m3 spildevand og distribuerer rent drikkevand til ca. 2.000 kunder. 55 dygtige medarbejdere løfter opgaven med stort engagement.

Vil du være en del af et vinderhold, og kan du bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal. Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen. Der afholdes løbende samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Randers C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1