Senior Project Manager med styr på IT projekter og Governance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærk DNA, kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger har vi netop lanceret vores nye strategi Going Green, baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage og med ambitiøse vækst- og optimeringsmål, og med en stærk digital agenda.

Team, Time & Trust



Flügger Group har som erklæret mål at flytte store dele af sin IT infrastruktur til en moderniseret IT platform og nå et nyt niveau af udnyttelse af de nyeste IT teknologier markedet kan stille til rådighed. For at kunne gennemføre dette vil vi styrke vores project governance og projektledelse.

Flügger Group søger derfor en Senior Projektleder der kan tage ansvaret for at lede vores mest betydningsfulde projekter og opbygge et mindre projektledelsesteam over de kommende år.

Tag del i rejsen



Der er tale om en udfordrende stilling, hvor alle dine akkumulerede projektledelseskompetencer vil komme i spil. En spændende stilling, hvor du holder hånden under hvert IT projekt i dit regi fra første ide, over business case og investeringsbeslutning, til gennemførsel og hand-over til drift. Du er med hele vejen. Det er et job med en høj grad af selvstændighed og ledelsesrum inden for dit ansvarsområde.

Jobbet skal udføres på en spændende og uformel arbejdsplads, med medbestemmelse og mulighed for at sætte dit personlige præg på verden. Ledelsesstilen på Flügger er baseret på tillid under ansvar og i din stilling er der er tæt kontaktflade til vores direktion.

Som vores nye Senior Projektleder kommer du til at:

  • Lede centrale IT Projekter i årene fremover med fokus på fornyelse af vores arkitektur som forbrænder til bla. vores ERP udskiftning. Vor projektportefølje er meget varieret, både i størrelse og varighed, og favner transitioner og transformationer indenfor IT-infrastruktur, cloud og applikationer
  • Opbygge vores IT projekt kompetance i etableringen af et mindre team af interne og eksterne projektledere – max 2 medarbejdere internt på holdet over de næste 3-5 år. Dette er med andre ord din vej til afdelingsledelse og programledelse
  • Opbygge vores IT project governance på tværs af forretning og IT gennem etablering og sikring af det rette niveau for styregrupper og solid bruger, leverandør og kunde-integration efter vores programmers og projekters individuelle egenart.
  • Lægge solide planer for projekternes implementering i samarbejde med Head of IT og Head of Digitalisering. Planer der er afstemt med Flügger groups kapacitet for projektgennemførsel i bredeste forstand
  • Sikre solid og ensartet opfølgning på økonomi, tid og value contribution på tværs af vores projekt portfølje i samarbejde med Head of IT og Finance


Din palet



For at lykkes i denne rolle, så tænker vi du har :

  • En baggrund med en videregående uddannelse og med min. 7 års erfaring som Project Manager i komplekse systemlandskaber.
  • Erfaring med etablering af project governance i bredeste forstand
  • Dokumenteret indsigt i projektplanlægning, estimering og andre essentielle Project Manager-tools – f.eks. via en certificering i en eller flere metoder (meget gerne PRINCE2)
  • En kompetencepalet som er teknisk velfunderet med en god forståelse for IT arkitektur – du er ikke teknik ekspert, men kan tale med teknikkere og forstå tekniske udfordringer i projektledelsesperspektiv
  • Synlig project governance og projektledelse, der på en konstruktiv måde kan opfylde ledelsens forventninger til de projekter der gennemføres.
  • Vedholdenhed, struktur, systematik og ro i maven når det går stærkt – det er ikke dig der panikker.
  • Et positivt sind, der engagerer og skaber fremdrift


Ansøgningsfrist: 30. april
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Fastansættelse
Stilling: Senior Project Manager

For mere information
Kontakt: Niels Aarup Ellingsoee
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 25 66 00 77

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en forventet omsætning på cirka 2,5 mia. kr. i 2021/2022 og cirka 2700 ansatte på tværs af landegrænser. Cirka 500 af disse arbejder i Danmark. Vores passion er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Investment Manager

    Do you want to work in a dynamic and international team with a cross-organizational and global outreach? Do you thrive on diverse challenges and excel at stakeholder management? If so, we have an..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • AART søger Projekteringsleder / projektleder

    Til vores tegnestue på Nørrebro søger vi en projekteringslederleder, da vi har brug for flere hænder til at løse vores spændende opgaver. Projekteringsleder / projektlederDu har arbejdet me..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1