Rekrutteringsfirma

IT-projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skovlunde

IT-projektleder



For en af Personale-matchs kunder, en servicevirksomhed i Skovlunde, søger vi en IT-projektleder til implementering af ny IT-platform. Det er vigtigt du har god forretningsforståelse og kan indtage en nøglerolle i denne opgave.

På kontoret er der 11 funktionærer i en veletableret familieejet virksomhed. Ud over dine nære kolleger, er der ca. 40 udekørende kolleger. Der er en flad struktur. Tonen er uformel og humørfyldt, og du skal kunne tåle lidt ”værkstedshumor”.

Virksomheden står over for et generationsskifte og det er tid til at tænke i nye baner. Derfor er det næste digitale skridt, at IT i højere grad skal være med til at understøtte forretningen. Det er der, du kommer ind i billedet.

Om jobbet

Som IT-projektleder skal du, på baggrund af allerede indsamlet data på sikker og tillidsskabende vis, gennemføre og koordinere implementeringen.

Mål og ambitioner for det nye IT-system er formuleret. Disse mål er grundlaget for både processer og styringsredskaber på tværs af virksomheden. Det vil være din opgave at realisere disse mål igennem en succesfuld implementering. Denne tilgang er vigtig, da vi har det højeste ambitionsniveau.

Den nye IT-platform skal bygge bro mellem alle forretningsområderne i virksomheden, samt sikre et mere kundeorienteret mindset med fokus på den gode kundeoplevelse.

Når den nye IT-platform er igangsat, kommer du til at spille en vigtig rolle i at drive og udvikle den. Som IT-projektleder er det dit ansvar, i samarbejde med ledergruppen, at integrere et nyt mindset i koncernen – en ny måde at arbejde på, ved at stå for uddannelsen og IT-supporten af dine kolleger samtidig med, at du står for fejlfinding og opdateringer af systemet.

Faglig profil

  • Du har projektlederkompetencer og kan selvstændigt drive og sikre fremdrift med overholdelse af budgt, tidsplan samt delmål og slutmål m.m.
  • Du har et kommercielt mindset og forstår, hvordan IT kan understørre forretningen og arbejdsgange.
  • Du kan analysere på muligheder samt præsentere dem i et letforståeligt sprog, som skal danne basis for beslutninger.
  • Du skal kunne yde support på det nuværende system og det nye, når det er implementeret.
  • Du skal kunne kodesprog eller på anden måde forstå, hvordan de forskellige platforme virker og taler sammen.
  • Det er en fordel men ikke et krav, at du har kendskab til og kan implementere og vedligeholde GDPR procedurer og ISO-certificeringer.


Personlig profil


Som person udviser du et stort drive i din opgaveløsning, hvor du tør stå fast når det kræves, og udviser fleksibilitet når dette er nødvendigt for at nå målet. Du formår at skabe gode relationer, hvor du kommunikerer og samarbejder på tværs af faggrupper. Du arbejder selvstændigt og er god til at planlægge og prioritere dine opgaver, og du sparrer aktivt med dine kolleger, når det er nødvendigt.

Derudover har du et løsningsorienteret og logisk mindset, og det falder dig naturligt at tage ejerskab og skabe fremdrift i dine opgaver, ligesom du sætter pris på en travl, alsidig og udfordrende hverdag, hvor du bringer ekspertise, engagement og energi til det tværfaglige samarbejde. Har du specifik erfaring med etablering af ny IT Platform eller lignende, er det en stor fordel.

Virksomheden tilbyder

Gode udviklingsmuligheder og stor grad af ansvar baseret på kompetencer
Godt arbejdsmiljø i en virksomhed i konstant vækst
Frokostordning og to større arrangementer om året
Attraktiv lønpakke med 10 % firmabetalt pension, ulykkesforsikring og sundhedsforsikring

Ansøg stillingen i dag


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skovlunde

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to play a key role in driving, facilitating, and executing activities in an agile organisation? Do you wish to contribute, improve, and modernise the platforms for the scientists in Res..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? If you are ready to take on a ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skovlunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skovlunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Skovlunde over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0