BCM Transition Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

- til implementering af nye, bæredygtige tog Vil du være en del af det team, der står for at gennemføre et af de største og mest komplekse transformationsprojekter i Danmark? Vil du være med til at sikre, at DSB er klar til at sætte fremtidens tog i drift? Så er du måske vores nye kollega!

En vigtig rolle i et komplekst projekt Toget er fremtiden, men fremtiden venter ikke på toget. Derfor er DSB i fuld gang med massive investeringer, der skal sikre, at danskerne også i fremtiden har et bæredygtigt og effektivt alternativ til biler, busser og fly. Nogle af vores største investeringer er i nye miljøvenlige el-togsæt, vogne, moderne- og bæredygtige værksteder. Det kræver store organisatoriske forandringer og en omfattende styring af skiftet fra gammelt til nyt. Vores investeringsprojekter er nogle af de største og mest komplekse i Danmark – og faktisk også i Europa. Der er mange afhængigheder og ting, der skal gå op i en højere enhed for at lykkes, og det er her, du kommer ind i billedet. Du får en vigtig rolle med at skabe og vedligeholde en samlet transitionsplan for implementering af vores nye tog.

Organisatorisk implementering Du er med til at sikre, at DSB er parat til at sætte nye tog i drift, og din opgave er at bidrage til gennemførelsen af en vellykket transformations- og forandringsrejse for DSB, hvor organisationen skal forberedes og modnes til at idriftsætte de nye tog. Din opgave bliver at etablere en transitionsplan i dialog med de ansvarlige for transitionen.

Du skal også opbygge et Transitionsrum, som skal være den fysiske og virtuelle ramme for transitionsplanen og medvirke til skabe overblik over transitionsaktiviteter, projektplaner og leverancer. Du vil, i samarbejde med Business Change Managers og kolleger fra forskellige forretningsområder i DSB identificere de nøgleaktiviteter og leverancer, der skal indgå i transitionsplanen. Du vil også være ansvarlig for, at vores styregruppe og ledelse kan orientere sig og har det rette beslutningsgrundlag samt, at vi har det nødvendige fokus på de opgaver, der skal løses for, at vi bliver parate til at idriftsætte de nye tog.

Der er tale om en ny funktion, som kan udvikle sig over tid. Vores tanker er, at dine konkrete opgaver blandt andet bliver følgende

  • udvikle og vedligeholde transitionsplanen på tværs af vores projekter således at status altid er opdateret og klar
  • etablere et transitionsrum og vedligeholde og udvikle rummets funktioner i takt med at implementeringsarbejdet intensiveres især henimod togenes idriftsættelse 2024 og 2025 - men også i tiden derefter
  • facilitere arbejdet i forbindelse med transitionen og transitionsrummet herunder etablere den nødvendige styring
  • sammen med Business Change Managers og forretningen at identificere transitionsaktiviteterne
  • fungere som sparringspartner for projektejere, projektledere og Business Change Managers
  • samarbejde og koordinere med projekternes planlæggere om planbehov og visualisering
  • evaluere indsatser efter vores tog er sat i drift

Teamet Organisatorisk refererer du til den ansvarlige for Afledte Projekter & Organisatorisk Implementering, og du vil blive en del af en matrixorganisation. Matrixorganisationen supporterer en række programmer og projekter, der har det til fælles, at de er centreret omkring DSB’s indkøb og idriftsættelse af nyt materiel. Matrixorganisationen hedder STARS (S&T Assets Realization Support) og er et Center Of Excellence. Du indgår i teamet af Change Managers og kommer til at arbejde i et, professionelt- og internationalt miljø.

Høj motivation og drive En forudsætning for at klare sig godt i jobbet er, at du har interesse i at arbejde i komplekse projekter eller programmer f.eks. som erfaren konsulent. Da der er tale om en nyoprettet stilling, er det vigtigt, at du er både kreativ, praktisk og initiativrig.

For at trives i jobbet er det derudover vigtigt, at du besidder følgende færdigheder

  • god forretningsforståelse
  • erfaring med planlægningsdisciplinen herunder styring af afhængigheder mellem projekter og programmer
  • erfaring med organisatorisk implementering, transition- og ledelse af forandringer i større organisationer
  • erfaring med projektledelse og implementering
  • god til at opbygge relationer og anvende formelle og uformelle netværk
  • erfaring med etablering af nye processer og organisering
  • evne til at kunne fortolke og omsætte data til overbevisende præsentationer for beslutningstagere
  • gerne erfaring med PRINCE2® og MSP®
  • flydende i skrift og tale på dansk og engelsk

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men det er vigtigt, at du trives med at arbejde i et fagligt udviklende og politisk påvirket miljø med mange interessenter. Du kan fastholde engagement og begejstres af arbejdet i en stor og alsidig organisation, hvor pålidelig togdrift og tilfredse kunder altid er i fokus. Du motiveres af både langsigtede mål og et entusiastisk miljø.

Ansættelsesvilkår Som den største leverandør af offentlig transport i Danmark er vi stolte af at holde landet kørende. Det er vores mål at gøre bæredygtig, kollektiv transport til det nemme valg for alle i Danmark, og vi vil gerne have dig med på rejsen. Som ny medarbejder i DSB bliver du en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur. Hos os er alle velkomne uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion. Du får uddannelse og samarbejder med dygtige kollegaer på tværs af hele virksomheden. Du kan også se frem til at træne i DSB’s eget fitnesscenter eller få et attraktivt medlemskab til Fitness World. Vi tilbyder dig også fordelagtige rejsemuligheder med DSB, bl.a. kan du få særlige medarbejderbilletter til 4 årlige rejser med din familie.

Vi tilbyder selvfølgelig pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling, samt adgang til lækker frokost i vores kantine. For den rette kandidat vil der være rige udviklingsmuligheder, da vi har en moderne læringskultur, og din involvering, giver mulighed for at indgå i mange forskellige fagområder med kontakt til mange forskellige interessenter. Dit arbejdssted bliver i Taastrup, hvor vi holder til i lyse og indbydende lokaler.

Ansøgning Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning og dit CV vedlagt relevante eksamenspapirer snarest, og senest d. 30.September 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ansvarlig for Organisatorisk Implementering i Fremtidens Tog, Lotte Engelund på 24689184.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Taastrup
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to play a key role in driving, facilitating, and executing activities in an agile organisation? Do you wish to contribute, improve, and modernise the platforms for the scientists in Res..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? If you are ready to take on a ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2