Vær med til at bringe kunst ud til folket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Kunstnergruppen Kunst ud til Folket søger ny projektleder


Interesserer du dig for kunst, og hvordan den kan blive hevet helt ned på jorden, så alle kan være med?
Elsker du at have en finger med i hele spillet lige fra den spæde konceptudvikling, pitch og fundraising til at være med i marken, tale med folk og være projektets ansigt udadtil?
Og har du lyst til at være en del af et iværksætterprojekt, hvor vi bygger skibet, mens vi sejler …

… så er denne (i første omgang) tidsbegrænsede 30-timers projektlederstilling måske noget for dig?

BEMÆRK: Vi læser ansøgningerne og indkalder til samtale løbende. Så hvis du er interesseret, så send din ansøgning hurtigst muligt til: [email protected] og har du spørgsmål så ring endelig på tlf.: 30355462

Vi er en kunstnergruppe, der arbejder for at hive kunst og finkultur helt ned på jorden, så alle kan være med. Kunst er blevet alt for akademisk og kunsthistorisk, og det hægter mange af. Det er synd, især fordi kunst slet ikke er så elitært. I virkeligheden er hvert kunstværk derude en lille anledning for os alle til at stoppe op og bruge fantasien. Derfor rejser vi rundt i landet og digter historier om kunsten for at inspirere folk til at gøre det samme. Vi får skulpturer til at tale, synger røverhistorier om malerier og digter historier om kunst sammen med børn.

Vi søger en projektleder, som brænder for at planlægge, konceptudvikle, koordinere og afvikle vores forskellige projekter. Du kommer til at arbejde med alle led i processen lige fra at ringe og pitche projektet for nye samarbejdspartnere til at stå derude ved skulpturerne sammen med børnene i al salgs vejr og tale med og netværke med lærere og lokale ildsjæle. I Kunst ud til Folket tror vi på, at nye idéer og samarbejdsmuligheder lige såvel kan opstå ud af de små praktiske udfordringer i marken som ud af den abstrakte brainstorm på kontoret.

Når du starter hos os, vil du, som det første, komme til at arbejde med fundraising og planlægning af vores projekt SNAK med skulpturerne. Vi har store ambitioner. I tæt dialog med en række større fonde arbejder vi på at skabe et 5-årigt og nationalt forankret projekt, hvor vi får skulpturer i de mindre byer til at tale for byernes børn i hele landet. Målet er at gøre denne stilling til en 5-årig projektlederstilling.

I 2021 har vi turneret rundt til skulpturer i de mindre byer i hele Region Syddanmark. I hver by får vi byens lokale skulpturer til at tale for byernes børn med vores magiske maskine. Hvad børnene ikke ved er, at der sidder en skuespiller inde i maskinen og laver skulpturernes stemmer. Dagen efter laver vi et workshopforløb, hvor børnene skal filme, at de selv får skulpturer til at tale.

Nu planlægger vi projektets videre fremtid. Vi vil over de næste fem år rejse rundt til mindre byer i hele landet og det er dette arbejde, du bliver en del af. Vi er lige nu i en ret spændende og lærerig fase. Kunst ud til Folket er ved at blive til en forening, og vi lægger lige nu grundlaget for at gøre Kunst ud til Folket til en kulturorganisation med tre fastansatte, hvoraf du bliver den ene.

Dine opgaver bliver følgende:

  • Fundraising: Skrivearbejde, dialog, koordinering, budget-koordinering og budgetlægning etc.
  • Dialog og pitch med nuværende og kommende samarbejdspartnere
  • Research: at finde relevante fonde, samarbejdspartnere, skulpturer, skoler etc.
  • Planlægning: koordinerer datoer med samarbejdspartnere, leje bil, bestille overnatning og lignende
  • Konceptudvikling: tilpasse og udvikle konceptet ud fra tidligere og nuværende erfaringer samt inputs og behov fra samarbejdspartnere
  • Netværk: tale med projektets aktører og skabe en vibe og deltagelse omkring projektet i de byer, vi besøger.


Stillingen er i første omgang tidsbegrænset og varer to måneder fra 1. november til og med 31. december. Men der er gode muligheder for forlængelse, fordi vi forventer at få den første finansiering til projektet SNAK med skulpturerne i løbet af vinteren.

Se og hør mere om Kunst ud til Folket via dette link: https://kunstudtilfolket.com

BEMÆRK: Vi læser ansøgningerne og indkalder til samtale løbende. Så hvis du er interesseret, så send din ansøgning hurtigst muligt til: [email protected] eller ring til Søren, hvis du har spørgsmål, på tlf.: 30355462 …

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Mandag den 25. oktober 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig projekteringsleder. Du vil blive e..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Har du erfaring med almene boliger, og vil du være med til at skabe æstetiske, bygbare og bæredygtige bygninger? Har du samtidig lyst til at arbejde på en ambitiøs tegnestue, der sætter udviklingen..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1