Medarbejder med flair for projektledelse til udvikling af mo-dultests og tilsyn på danskuddannelserne søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Har du erfaring fra danskuddannelsesområdet og gode projekt- og procesledelseskompetencer? Har du samtidig viden om og erfaring med testning og visitation til danskuddannelserne? Så er du måske vores nye kollega til danskteamet i kontoret for Dansk og Beskæftigelse i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), hvor vi bl.a. varetager drift og udvikling af danskuddannelse for voksne udlændinge – en vigtig del af integrationsindsatsen i Danmark.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du bliver en del af danskteamet i kontoret Dansk og Beskæftigelse, der understøtter sprogcentre og kommunernes integrationsindsats vedr. danskuddannelse og øvrige beskæftigelsesrettede indsatser med fokus på sprog og sproglæring. I danskteamet får du 12 kolleger, som varetager en række lovbestemte opgaver, der på forskellige måder medvirker til at kvalitetssikre danskuddannelserne.

Vores kerneopgaver er bl.a. at producere danskprøver og modultest, udføre statsligt tilsyn med visitation og indplacering på danskuddannelserne, understøtte det kommunale tilsyn og afholde kurser og efteruddannelsesaktiviteter for medarbejdere på sprogcentre. Vi koordinerer desuden undersøgelser og udviklingsprojekter på danskuddannelsesområdet og bidrager til ministerbetjening og politikudvikling.

Du kommer til at arbejde med projektledelse i forbindelse med udvikling og drift af modultests, kvalitetssikring af modultestning på sprogcentrene samt tilrettelæggelse og drift af det statslige tilsyn med indplacering på danskuddannelserne. Du vil desuden indgå i arbejdet med tilrettelæggelse af efteruddannelse for sproglærere og andre fagpersoner samt bidrage til at indsamle og udbrede relevant viden på danskuddannelsesområdet, ligesom du vil blive inddraget i koordinering af forskellige udviklingsprojekter samt politikudvikling inden for dit fagområde. Du får et tæt samarbejde med både kolleger internt i styrelsen og i departementet samt eksternt med ledere og undervisere på sprogcentre og andre samarbejdspartnere.

I kontoret Dansk og Beskæftigelse er vi ca. 30 engagerede medarbejdere, som sætter pris på forskellighed, både hvad angår alder, baggrund og erfaringer. Vi samarbejder på kryds og tværs i forbindelse med vores mange forskellige projekter og opgaver.

Som medarbejder i SIRI bliver du derudover en del af et inspirerende og positivt miljø, hvor der er plads til nye tanker og idéer. Vi har en uformel omgangstone og lægger stor vægt på faglighed, udvikling og godt kollegaskab.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse og efteruddannelse samt erfaring inden for dansk som andetsprog, fx fra et sprogcenter. Du har samtidig viden om sprogniveauer, læring og sprogtestning og en interesse for at være del af en politisk styret organisation.

Derudover kan du arbejde selvstændigt og systematisk med dine opgaver, samtidig med at du evner at lede projekter med blik for både gode processer og gode resultater.

Vi ser også gerne, at du:

  • kan indgå i et professionelt arbejdsfælleskab og er god til at samarbejde
  • kan inspirere til nye idéer og løsninger
  • har evne og interesse for at tilrettelægge og koordinere nye indsatser
  • har interesse for vidensarbejde, herunder indsamling, bearbejdning og formidling af viden
  • er stærk i både mundtlig og skriftlig formidling

Yderligere information
SIRI ligger i Valby. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi har bl.a. kantine, bordtennisbord, fitnessrum, fredagsbar mv.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som specialkonsulent.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Pernille Vinner på telefonnummer 72142858 eller e-mail [email protected] eller souschef Nina Svanborg på telefonnummer 72 14 26 77 eller e-mail [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag d. 14. november 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 46.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Mandag den 14. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1