Arbejdsmiljøkoordinator til Boligprojekter i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk Strand

* Personlig og faglig udvikling * Byggeprojekter fra kr. 100-300 mio.

Jobbet:
Brænder du for at sikre arbejdsmiljøet på byggepladser i tæt sammenspil med projektteamet og samarbejdspartner? Med udgangspunkt fra vores kontor i Vallensbæk og med reference til Afdelingschef Morten Andreasen, får du som arbejdsmiljøkoordinator et selvstændigt ansvar for arbejdsmiljøet på vores større byggesager i hovedstadsområdet.

Der er således tale om en spændende & udviklende arbejdsmiljøkoordinator stilling– Hvor du i byggeprocessen skal bidrage med overholdelse af gældende love og bekendtgørelser inden for arbejdsmiljø, understøtte byggeledelsen og koordinere og være til rådighed på byggepladsen, afholdelse af sikkerheds møder, samt styre dokumentation og administrativ arbejde, der er i forbindelse med arbejdet. Du får dermed mulighed for at bruge din viden og erfaring til at sikre en effektiv og succesfuld projektgennemførsel, sammen med projektteamet med fokus på arbejdsmiljø, tid, kvalitet og økonomi.

Kvalifikationer:
Du er i dag en dygtig arbejdsmiljøkoordinator og er således velfunderet til en sådan opgave – både i teori og praksis. Det kræves således, at du kan dokumentere, at du med succes har gennemført byggeprojekter med arbejdsmiljø for øje.

Din personlighed er ligeledes afgørende, hvis du skal lykkes med denne opgave. Du er en solid, kompetent og selvdreven profil, der kan fylde et rum, og du tager naturligt teten og sætter kursen.

Dit engagement og viljen til at skabe resultater, kombineret med egenskaber som overblik og vedholdenhed, er således afgørende forudsætninger for din succes. Du har desuden gode kommunikations- og forhandlingsevner, behersker dansk i skrift og tale, og så motiveres du af at være en bærende ressource inden for dit felt.

Du tilbydes:
Et spændende arbejdsmiljøkoordinator, hvor du i samarbejde med dygtige kollegaer, skal sætte din kompetence og viden i spil. Du får et tæt samarbejde med engagerede kolleger, og en moderne og udviklingsorienteret ledelse, der samtidig ikke er bange for at give plads i sin lederstil. Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft og godt humør. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

JFP a/s opfører en række af spændende boligprojekter, erhvervsbyggerier, sygehuse, plejehjem og andre byggerier i hele Danmark. JFP a/s blev grundlagt i 1972 og er i dag en solid og kapitalstærk virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark, samt egenproduktion inden for beton, elementmontage, murer og tømrer, via JFP Murer & Tømrer a/s.

JFP a/s stræber desuden efter at være byggeriets bedste arbejdsplads. Det afspejler sig både i det daglige samarbejde på kontoret og byggepladserne, de mange sociale arrangementer, måden hvorpå JFP a/s får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen og ikke mindst muligheden hver enkelt medarbejder har for at tage ansvar og gøre karriere.

Sådan ansøger du

Vil du med på holdet:
Så mail din ansøgning med CV på [email protected] Mrk. Arbejdsmiljøkoordinator i JFP i emnefeltet.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Afdelingschef Morten Andreasen, mob. 2559 0758.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater løbende under rekrutteringsforløbet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vallensbæk Strand
  • Søndag den 16. maj 2021

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Investment Manager

    Do you want to work in a dynamic and international team with a cross-organizational and global outreach? Do you thrive on diverse challenges and excel at stakeholder management? If so, we have an..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • AART søger Projekteringsleder / projektleder

    Til vores tegnestue på Nørrebro søger vi en projekteringslederleder, da vi har brug for flere hænder til at løse vores spændende opgaver. Projekteringsleder / projektlederDu har arbejdet me..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vallensbæk Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vallensbæk Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vallensbæk Strand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0