Rekrutteringsfirma

Koordinerende sygeplejerske søges til Plejecenter Krogholmgård i Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vedbæk

Har du pionerånd, visioner og gode idéer til hvordan Danmarks bedste center for mennesker med demens skal udvikle og forme sig, både fagligt og socialt, så læs med her:

Krogholmgård er i dag beliggende i smukke rammer i en gammel trelænget gård i Trørøds lokalmiljø, og huser 31 boliger og 1 midlertidig bolig. Beboerne har alle en middelsvær/svær demens diagnose med sig og lever et liv med mest mulig inddragelse i hverdagens aktiviteter. Formen er de mindre bo-enheder som bedst muligt understøtter ro, nærhed og medarbejderne tæt på. Fagligheden spænder bredt og tæller udover sygeplejersker, også sosuassistenter, pædagoger, sosuhjælpere, fysioterapeuter, ergoterapeuter og omsorgsmedhjælpere. De ca. 40 medarbejderne er fordelt i 4 bo-enheder og med hver 8 selvstændige boliger.

Organisationen har spændende planer for fremtiden, gode ressourcer, god normering, og en nyetableret ledelse som tilsammen har sat kurs mod nye horisonter. Krogholmgård flytter i januar 2022 til et, til formålet, nybygget hus og vi søger derfor nu 2 koordinerende sygeplejersker som, i en nyoprettet funktion, skal medvirke til at styrke integrationen af det sundheds- og sygeplejefaglige med det pædagogiske og socialfaglige. Så man i tiden fremefter, får et samlet og fælles fagligt DNA der i sit sigte altid har beboerne som centerpunkt.

Vi har ambitionerne, rammerne, de gode intentioner og en masse dygtige kolleger og skønne samt helt igennem unikke beboere, men vi mangler DIG!

Du er naturligvis uddannet sygeplejerske og har formentligt en faglig identitet og bagage som legitimerer din rolle hos os, hvor du i hverdagens mange aktiviteter indgår som det centrale fundament under de sygeplejefaglige indsatser generelt. Du har en god evne til at formidle faglighed og til at delegere, udvikle og således sikre at også dine kolleger får en stærk sparringspartner i hverdagen, ligesom du med din indsats formår at øge kvaliteten i ydelserne til borgerne. Du får medindflydelse på udfærdigelsen af en dedikeret stillings- og funktionsbeskrivelse for din rolle i organisationen.

Du motiveres af holdånd og gode oplevelser med faglige udfordringer som dagligt kalder på inddragelsen af alle faglige nuancer og perspektiver. Du går forrest i etableringen af en faglig kultur der bygger på åbenhed, nysgerrighed og evnen til at spille hinanden gode, også på de dårlige dage. Du ved at et arbejde indenfor demensspecialet kalder på særlige menneskelige kvaliteter og indimellem evnen til både at sætte sig selv, og til tider sin egen faglighed, til side i målet om at skabe de bedste livsvilkår for beboerne.

Vi tilbyder:

  • En spændende og nyoprettet stilling som du selv har mulighed for at sætte dit præg på.
  • En mulighed for medindflydelse af den fremtidige kvalitet og faglige udvikling.
  • En stilling i en organisation med sunde værdier, høje ambitioner og mennesker der brænder for specialet.

Du har:

  • En autorisation som sygeplejerske gerne med erfaring indenfor demens eller psykiatri.
  • Pionerånd, ansvarlighed og energien til at gå forrest i forandringer.
  • Faglige ambitioner, godt humør og stærke værdier der præger din evne til at skabe resultater i samspillet med andre.

Er du nysgerrig men fortsat ikke helt overbevist eller mangler du vigtig information om stillingen før du beslutter dig for at søge? Så kontakt gerne rekrutteringskonsulent Anders Krauch på tlf. 2196 8060.

Vi indkalder løbende til samtaler og søger at besætte stillingen inden sommerferien sætter ind. Skynd dig derfor at ring eller skriv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vedbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vedbæk

Lignende jobs

  • Projektleder med vilje til at gøre en forskel

    Hundested Propeller A/S er grundlagt i 1921 og har i alt 42 ansatte på fabrikken i Hundested. Virksomheden er anerkendt som en af de absolut førende indenfor udvikling, konstruktion og produktion a..
    • Projektleder
    • Hundested
    Få mere info
  • Senior Drug Product Manager

    Would you like to be part of a dynamic department responsible for ensuring the smooth operation of marketed products while bringing new treatments to market in the rare disease areas of hemophilia .
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Project Manager

    Are you an experienced project manager driven by project execution and building strong relations? Do you have a problem-solving mindset and want to put your skillset to use, driving challenging pro..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Senior Manager

    Are you a seasoned manager with a keen sense of managing stakeholders? Do you have Project Execution experience and want to advance your career by leading a team that implements manufacturing IT/OT..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vedbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vedbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vedbæk over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1