Erfaren konsulent med psykiatrifaglig profil til Videreuddannelsen på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du være med til at sætte psykiatri på dagsordenen, tværprofessionelt og tværsektorielt? Er du sundhedsfagligt velfunderet inden for psykiatri og rusmiddelområdet? Trives du med opsøgende dialoger og kontakt med en bred kreds af samarbejdspartnere, kunder og interessenter? Så læs videre her.

På sundhedsområdet i Videreuddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi en kollega til at styrke og udvikle vores indsatser og tilbud inden for psykiatri og rusmiddel. Vores psykiatriindsats er organiseret på tværs af social- og sundhedsområdet og drives af en forretningsansvarlig chefkonsulent. I stillingen som konsulent er det afgørende, at du bidrager ind i det arbejde med afsæt i solid sundhedsfaglig viden og indsigt i sundhedsfaglig behandling i psykiatrien og på rusmiddelområdet.

Om jobbet
De primære opgaver er konsulent- og projektopgaver (herunder projektledelse), hvor du samarbejder med ledere og medarbejdere i kommuner og regioner, samt dine kolleger, om at udvikle skræddersyet kompetenceudvikling på psykiatriområdet. Der vil også være opgaver, som relaterer sig til at planlægge og gennemføre forløb på akademi- og diplomuddannelser inden for psykiatri og rusmiddelbehandling. Som en del af jobbet indgår du i mange netværks- og samarbejdsrelationer, interne såvel som eksterne, med det formål at hjemtage nye opgaver.

Arbejdsopgaverne inkluderer:

  • At indgå som sundhedsfaglig kapacitet i afdelingens strategiske indsats med at udvikle og udbyde videreuddannelse til sundheds- og socialfagligt personale inden for psykiatrien og på rusmiddelområdet
  • At forretningsudvikle gennem salg og tilbudsskrivning ift. skræddersyet kompetenceudvikling til nye kunder og samarbejdspartnere på tværs af behandlings- og socialpsykiatrien samt rusmiddelområdet
  • Fungere som projektleder på kunde- og samarbejdsprojekter inden for efter- og videreuddannelse af fagprofessionelle, herunder udarbejde og følge op på budgetter, tilbud og kontrakter
  • Bidrage til udvikling af en ny tværfaglig diplomuddannelse for rusmiddelbehandling fra et sundhedsfagligt perspektiv
  • Rekruttere, koordinere og facilitere møder med underviserteam til psykiatri- og rusmiddelfaglige kompetenceudviklingsforløb
  • Indgå i afdelingens og områdets løbende og tværgående opgaveløsning, herunder drift, udvikling og økonomisk styring af videreuddannelsesaktiviteterne.

Om dig
Du har solid praksiserfaring fra og bred viden om psykiatri fra et sundhedsfagligt perspektiv. Det er en fordel, hvis du også har indsigt i rusmiddelbehandling og/eller dobbeltdiagnoser. Det kan fx være erfaring fra psykiatrien, en styrelse eller et konsulenthus. Du har en akademisk uddannelse, evt. som overbygning på en professionsuddannelse.

Du forstår at skabe gode læringsprocesser for voksne, der styrker såvel de teoretiske og praktiske kompetencer. Du kan se dig selv i facilitatorrollen, hvor din faglighed bidrager til et stort læringsudbytte.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er analytisk og god til at formidle skriftligt og mundtligt
  • Trives med en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver og stort ansvar for egne opgaver og resultater
  • Er motiveret for kundedialoger og for at tage kontakt med samarbejdspartnere som en del af at skabe ny forretning og vækst i videreuddannelse på psykiatri- og rusmiddelområdet
  • Har mod på at gå nye veje og præge udviklingen af det område, du arbejder med
  • Ser værdien i at arbejde i team og aktivt bidrage til videndeling i afdelingen.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor du i høj grad selv tilrettelægger dine arbejdsopgaver og med stor selvstændighed og variation i opgaveløsningen
  • Et arbejde, hvor du med afsæt i din faglige ekspertise vil være med til strategisk at udvikle videreuddannelse inden for psykiatri og rusmiddelbehandling
  • En afdeling med dygtige og ambitiøse kollegaer, en uhøjtidelig omgangsform og gode muligheder for faglig sparring og udvikling. Stillingen er forankret i afdelingen Sundhed, der er en del af Videreuddannelsens område for Sundhed, Social og Beskæftigelse. Du bliver en del af en afdeling på 20 engagerede kollegaer. Du vil referere til videreuddannelseslederen for Sundhed og samarbejde tæt med den forretningsansvarlige chefkonsulent for psykiatriområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. februar 2024 eller snarest derefter. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som specialkonsulent eller evt. chefkonsulent alt efter erfaring og kvalifikationer under overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte videreuddannelsesleder Sille Frydendal på tlf.: +4561394840 eller chefkonsulent Pauline Hagensen på tlf.: +4524296467.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 26-11-2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 5. december og 13. december.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København N
  • Søndag den 26. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København N over tid

Dato Alle jobs som psykologer
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2