Er du vores nye E-mail og Automation Specialist?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Elsker du at arbejde med gode kundeoplevelser, kreative tekster der sælger og udvikling af kunderelationer via marketing automation? Så kan du være med til at sætte strøm til Rekom Groups digitale ambition om, at tage ejerskab på loyalitet i nattelivet.

Bliv en del af et nyopstartet team

Vores medlemsdatabase er essentiel for Rekom Group da vi står på tærsklen til at bringe vores nye CRM-system i spil, og de kommende 12 måneder arbejde endnu mere med data-drevet marketing og automation på tværs af kunderejser i nattelivet. Du vil blive en central del af teamet omkring denne strategi, som arbejder med lead-genereing, loyalitet og salg.

Dit ansvarsområde

Som E-mail og Automation Specialist refererer du til Head of Digital Danmark. Det bliver din rolle at udvikle kommunikationen for Rekom Groups brede brand portefølje i tæt samarbejde med dine kollegaer i Marketing, samt at varetage opsætning og udsendelse af kampagner via vores CRM-system. Du får en central-rolle i at implementere vores digitale strategi og du vil arbejde målrettet for at sikre en øget loyalitet på tværs af vores medlemsdatabase via segmenteret og målrettet kommunikation.

I din rolle som E-mail og Automation Specialist arbejder du tæt sammen med MarCom, Trade Marketing og Operation og har ansvaret for at udarbejde og drifte vores kalender over de kampagneaktiviteter der drives fra centralt hold. Du er bindeleddet mellem de forskellige teams og skal dermed sikre, at der er en sammenhæng mellem det vores gæster modtager på e-mail og de øvrige mediekanaler.

Du er ansvarlig for e-mail-strategi og de tilhørende KPI’er der skal til for at nå vores mål. Du får desuden ansvar for overvågning af de kampagner som Operation selv eksekverer, såvel som du løbende sikrer at Operation er opdateret på deres performance og sikrer løbende vidensdeling af best cases.

Det kan du

Arbejdet kræver at du kan koordinere og eksekvere på samme tid, og at du på trods af mange brands og en travl hverdag kan bibeholde din gejst omkring dit content. Desuden drømmer vi efter dig der:

  • Er en kreativ formidler som kan skrive segmenterede tekster der engagerer og sælger
  • Har erfaring med e-mail automation og forstår hvordan man binder kunderejsen sammen på tværs af forskellige touch points.
  • Er visuelt stærk og formår at arbejde med grafiske elementer - eksempelvis i Illustrator, InDesign eller Canva.
  • Har erfaring med aflæsning af kampagneresultater i Google Analytics
  • Har erfaring med salg via e-mail og generel forretningsforståelse
  • Har dataforståelse og kan omsætte data til handlinger
  • Har ambitioner om at udvide din berøringsflade til sms-automation m.m.
  • Er en dygtig koordinator der trives med at arbejde med forskellige teams på tværs af afdelinger.

Om dig

I Rekom Group er der plads til alle, men vi kan ikke løbe fra at vi elsker at være sociale sammen både i og ude for arbejdet. Vi drømmer derfor om en kollega der har lyst til at indgå i relationer og som også har en proaktiv, optimistisk og løsnings-orienteret tilgang til jobbet.

Om os

Som medarbejder i Rekom Group bliver du en del af Nordeuropas største nattelivs-koncern og får rig mulighed for at arbejde med mennesker på tværs af grænser. Du vil indgå i et stærkt marketingteam, hvor tværgående samarbejde, humor og et uformelt arbejdsmiljø er en del af dagligdagen. Vi holder til i nyrenoverede kontorer på Skindergade i København.

Du får store frihedsgrader, som følges af stort ansvar og særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en organisation, hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Rekom Group er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, hvilket gør at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en uformel omgangstone, klare målsætninger og stor vilje til at gøre en forskel både internt og ude hos vores gæster.

Ansøgningsfrist: 1. december 2022.

Vi ønsker stillingen besat per: 1. januar 2023, men venter gerne på den rette kandidat.

Yderligere oplysninger:

Har du spørgsmål til stillingen eller til Rekom Group skal du være velkommen til at kontakte Lead Marketing Specialist Manja Burdorff på mail [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 15. december 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the JobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible. Today, we’re an award-winning investment firm trusted by over one mi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0