GENOPSLAG - Er du vores nye behandlingskoordinerende psykolog på Møllevejens dagbehandlingsskole?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kokkedal

Fredensborg Kommune søger behandlingskoordinerende psykolog fuldtid til Møllevejens dagbehandlingsskole pr. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt.
Brænder du for behandlingsarbejde med og omkring børn, unge og familier, og har du erfaring i forhold til at koordinere, tilrettelægge og varetage bæredygtige behandlingsindsatser? Hvis ja, kunne du meget vel være den psykolog, Fredensborg kommune aktuelt søger til en fuldtidsstilling på vores interne dagbehandlingsskole, Møllevejens Skole, Spor V & X.

Om Møllevejens skole
Møllevejens skole er Fredensborg Kommunes dagbehandlingsskole for elever fra 0. til 10. klasse. Eleverne tilbydes hos os et sammenhængende skole- og behandlingstilbud med udgangspunkt i det enkelte barns behov og ressourcer. Fælles for elevgruppen er, at de på den ene eller anden måde har slået sig på almenskolens rammer, og at de og/eller deres familie for en periode har et behandlingsbehov.
På skolen har vi to forskellige spor: Spor A og Spor V&X. Spor A er primært for elever med socio-emotionelle og tilknytningsmæssige udfordringer, der som følge her af, for en periode, har behov for en specialpædagogisk ramme, samt miljøterapeutiske og familiemæssige behandlingsindsatser. Spor V & X er et særligt intensivt skole/behandlings-spor for en lille elevgruppe med komplekse behandlings- og specialpædagogiske behov samt langvarig skolevægring. Man skal ikke have én bestemt diagnose for at gå i Spor V & X, men en stor del af elevgruppen har en diagnose inden for autismespektret, hvorfor det er en stor fordel, hvis du har erfaring med netop denne målgruppe.

Om jobbet som behandlingskoordinerende psykolog på Spor V og X
Som behandlingskoordinerende psykolog på Spor V & X kommer du til at arbejde tæt sammen med skolens tre andre behandlingskoordinerende psykologer, med skolens praksisvejleder, med lærere og pædagoger i de enkelte teams, med elevernes familierådgivere, med skoleleder samt (naturligvis) med elevernes familier. Som behandlingskoordinerende psykolog afholder du behandlingskonferencer på de enkelte elever med team og forældre, hvor den behandlingsmæssige linje fastlægges og formidles i en behandlingsplan. Behandlingsindsatsen centrerer sig som oftest omkring elevens familie og de systemer, der omgiver barnet, hvorfor det er en stor fordel, at du brænder for familieterapi. Behandlingsindsatserne tilrettelægges altid ud fra det enkelte barns behov, samt det, der giver bedst mening i forhold til zonen for nærmeste udvikling. Udover at koordinerer og varetage behandlings- og selvforståelsesforløb, vil dine arbejdsopgaver desuden bestå i fx deltagelse på teammøder, sparring til teamsene, afholdelse af forældregrupper samt varetagelse af supervisionsforløb af noget af skolens personale.

Ved Møllevejens vejledning, behandling og skole går vi nye veje sammen
I Center for Familie og Handicap har vi samlet alle vore børneindsatser på en skøn matrikel på Møllevej i Nivå. ”Møllevejens vejledning, behandling og skole” er en institution, der både huser Vejledning og Behandling (kombineret PPR og familiehus) samt Møllevejens dagbehandlingsskole. Vi er i alt 80 medarbejdere. Du vil være organiseret under ”Vejledning og Behandling”, hvor du er i tæt team med 14 psykologer, der varetager forskellige funktioner. Psykologgruppen sidder alle på kontorer på Møllevejens skole, og mødes hyppigt til fx faggruppemøder, fagligt forum, intern sparring og ekstern supervision.
Vi arbejder ved Møllevejens vejledning, behandling og skole ud fra en bred metodisk tilgang, og vi tror på, at den behandlingsmæssige tilgang og metode skal tilpasses den enkelte på en meningsbærende måde. Vi arbejder dog overordnet ud fra et systemisk-narrativt fundament. Vi har desuden netop gennemført uddannelse indenfor neuroaffektiv udviklingsteori og intervention, og planlægger uddannelse for psykologerne i mentaliseringsbaseret behandling i forsommer og efterår.
Vi vægter kollegaskabet og et trygt arbejdsmiljø højt. Der er derfor ikke langt til en kollega eller ledelsen i hverdagen. Vi prioriterer tid med hinanden på diverse fagligt inspirerende mødefora – og spiser frokost sammen så ofte som vi kan - tilberedt af vores gode kok, Morten J

Vi søger dig der:
  • Er autoriseret cand.psych eller cand.pæd.psych.
  • Har erfaring med og brænder for behandlingsarbejde med og omkring børn, unge og familier (gerne under servicelovens §11.3 og §52.3)
  • Har erfaring med eller er passioneret omkring at skabe gode, trygge rammer omkring børn og unge med diagnoser inden for autismespektret
  • Trives i tværprofessionelle samarbejdsflader med lærere, pædagoger og rådgivere
  • Har et ressourceorienteret fokus, og kan understøtte sårbare børn og familier til at genfinde balance, trivsel og udvikling
  • Mestrer at navigere i både samarbejde og selvstændigt arbejde, samt ift at planlægge egen kalender


Kontaktoplysninger
Ønsker du at høre mere om jobbet, så kontakt:
Psykolog og koordinator Nathalie Hornshøj Lissner, tlf: 21587606
Leder af Møllevejen, Camilla Louise Hansen, tlf: 40 70 99 66
Leder af Vejledning og Behandling, Christina Langeland, tlf: 92 43 30 17
Psykolog og TR Christine Wolfhagen Tygesen, tlf: 21 58 74 75.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår.
Stillingerne ønskes besat pr. 1. oktober 2021 eller snarest muligt.
Stillingen er en fuldtidsstilling, og aflønnes efter relevant overenskomst i Fredensborg kommune. Kørekort er en fordel.

Ansøgningsfrist d. 19.8.2021. Vi planlægger Ansættelsessamtaler d. 24. august og hvis du bliver indkaldt til samtale, kan du evt. også blive indkaldt til 2. samtale d. 27. august med udgangspunkt i en case.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kokkedal.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Kokkedal
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Kokkedal

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Kokkedal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Kokkedal over tid

Dato Alle jobs som psykologer
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0