Udadvendt og initiativrig Receptionist/Host, med manager potentiale (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Drømmer du om at blive en del af et engageret team på ét af Danmarks mest spændende hoteller? Motiveres du af at være ude blandt vores gæster og yde service i verdensklasse? Har du serviceerfaring og en kommende manager gemt i maven? Så er du måske vores nye receptionist på Admiral Hotel.

Du gør det første, bedste indtryk på vores gæster

Som receptionist på Admiral Hotel er du den første, vores gæster møder, når de ankommer, og den første de henvender sig til, hvis de har brug for hjælp eller bare har et spørgsmål. Det gør dig til en uvurderlig del af den suveræne serviceoplevelse, vi ønsker, vores gæster får.

Du kan se frem til en travl, udfordrende og uforudsigelig arbejdsdag. Med 366 værelser og et godt navn i ind- og udland er der nemlig ofte mere end almindeligt fart over feltet i receptionen, hvor du leverer svar og service med et smil, der krydser kultur-, sprog- og tidsforskelle. Vores unikke, historiske bygning er de perfekte rammer for en enestående oplevelse for vores gæster – og det er dig og dine kolleger, der fuldender den.

Vi går en spændende, men også udfordrende tid i møde, da vi i løbet af 2022, står overfor en fuld renovering af hele hotellets ground floor. Vores nuværende receptionist skranke, bliver skiftet ud med en mere åben og interagerende tilgang, til måden vi både møder vores gæster og hinanden på i fremtiden. Med den nyeste teknologi og design, vil gæsternes og dine daglige omgivelser blive inspirerende, åbne og tidssvarende.

Receptionist/Host med sans for service og nærvær

Vi forestiller os at du har et par års erfaring fra servicebranchen i en udadvendt rolle. Du er vant til at møde kunder/gæster som en fast del af din dagligdag. Det er ikke afgørende om du har erfaring som receptionist, men det vil selvfølgelig være en fordel.

Du har en naturlig sans for mennesker og sprog samt taler minimum dansk og engelsk flydende. Samtidig brænder du for at give vores gæster service i verdensklasse, og har en naturlig fornemmelse og proaktiv tilgang, til de særlige behov og forventninger, vores gæster har.

Som person er du udadvendt, engageret og altid parat til at yde en ekstra indsats, når der er fart på – ikke bare for gæsterne, men også for dine kolleger. Du trives godt på en arbejdsplads med højt tempo, høje krav og store ambitioner, og du nyder at være en del af en god forretning, hvor vi har lov at forvente noget af hinanden. Derfor byder du også ind med dine egne idéer og forslag til, hvordan vi kan blive ved med at blive bedre – for vores gæster og for hinanden.

Du er vant til at tage ansvar og gå forrest, når der er behov, da vores kommende receptionist, på sigt, vil skulle udvikle sig til at kunne tage vagter som assistent manager i receptionen.

Hvad kan du se frem til

Du bliver en del af Admiral Hotels Front Office team, hvor du får en grundig oplæring fra dine kommende kolleger, der glæder sig til at hjælpe dig i gang – og til at se, hvad du kan.

Admiral Hotel og SALT bar & restaurant er en spændende virksomhed, der konstant stræber efter at give vores gæster den bedste oplevelse. Du vil møde en masse nye kollegaer, der alle forstår at optræde som rollemodeller, gå forrest og hver dag yde den ekstra indsats, der har givet os vores gode navn.

Du vil indgå i en vagtplan, som dækker både hverdag og weekender. Dine vagter vil komme til ligger mellem kl. 7 om morgenen til kl. 24 om aftenen. Der er 3 vagttype: kl. 7-15, kl. 11-19 samt kl.15-24. Det er derfor vigtigt at du trives med et arbejde, hvor dine vagter vil ligge indenfor disse rammer.

Lønnen er fastsat ud fra en grundløn + tillæg + provision samt pension.

Kontakt og ansøgning

Du sender din ansøgning ved at trykke på "SØG STILLINGEN" og udfyld de markerede felter.

Du har også mulighed for at optage en mindre video til os op uploade den ifm. Ansøgningen. Vi glæder os til at høre hvad der gør dig unik og hvorfor lige du er den rette til jobbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hotelchef, Jesper Langggaard, på telefon 33 74 14 14.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • København K
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Receptionist i København

    Perfekt studiejob – eller job til dig der ønsker at supplere din indtægt! Bliv receptionist hos Kelly, hvor du gør en forskel hos vores kunder. Vi søger servicemindede receptionister til afl..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Receptionist
    • København Ø
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i København K over tid

Dato Alle jobs som receptionister
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0