Rekrutteringsfirma

Engageret og selvstændig Financial Controller søges til Vækstfondens finansafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Kan du lide at arbejde med tal, økonomistyring og regnskab?

-Og kan du se dig selv i en rolle, hvor du er med til at præge udviklingen for en række danske virksomheder, eksempelvis i en grøn og bæredygtig retning, så er du muligvis den kandidat vi søger til stillingen som Financial Controller i Vækstfonden.



Vækstfonden udvikler sig hastigt i disse år, og vi oplever et stigende aktivitetsniveau og en øget kompleksitet i vores forretning – senest som en del af Danmarks Grønne Fremtidsfond og i lyset af COVID-19. I Finans spiller vi en central rolle i at sikre, at vi holder trit med udviklingen og samtidig bibeholder et solidt økonomisk fundament for Vækstfondens virke.

Vores vigtigste opgave er at overvåge, styre og rapportere om Vækstfondens økonomiske og finansielle forhold på tværs af alle aktiviteter, og vi søger nu en Financial Controller, der har lyst til at sætte sit præg på denne indsats.

Om jobbet
Du bliver en del af Vækstfondens Finans afdeling, som i dag tæller 14 medarbejdere. Her vil du blive ansvarlig for at håndtere:
  • Formueforvaltning
  • Funding og likviditetsstyring
  • Afstemninger
  • Pengestrømsopgørelser
  • Diverse rapporteringer til ledelsen og Erhvervsministeriet
  • Ad hoc analyser


Som Financial Controller vil du herudover bidrage med rapportering og dataanalyse til ledelsen og andre interne og eksterne samarbejdspartnere. Hertil kommer udvikling og optimering af arbejdsprocesser, samt løbende sikre, at forretningssystemerne understøtter vores leverancer.

Finans afdelingen arbejder tæt sammen med Vækstfondens medarbejdere på tværs af fondens øvrige geografiske placeringer. Dit arbejdssted bliver på kontoret i Hellerup.

Om dig
Vi forestiller os, at du minimum har 5 års erfaring og kommer med en relevant uddannelse såsom HD eller lign. Eller også har du måske arbejdet dig op til rollen som finansiel controller hvor du sidder i dag, og er nu klar til at tage skridtet videre.

Vi forventer, at du har en høj faglighed, er proaktiv og nysgerrig med en lyst til at lære nyt. Desuden lægger vi stor vægt på, at du arbejder selvstændigt, og at du er engageret og ansvarsbevidst i dit arbejde. Du tænker løsnings- og helhedsorienteret og har en analytisk tilgang til opgaverne.

Derudover besidder den rette kandidat følgende kompetencer og interesser:
  • Solid økonomisk og regnskabsmæssig forståelse
  • Interesse for forretningssystemer og processer samt udvikling af disse.
  • Superbruger i Excel
  • Erfaren bruger af Navision
  • Solide skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk

Sidst men ikke mindst, så er du udstyret med en god portion humor.

Vi tilbyder
Vækstfonden er en aktiv del af den danske nationale strategi for vækst og udvikling og får af samme årsag stor opmærksomhed fra en bred vifte af både danske, nordiske og internationale interessenter. Med dette job tilbyder vi dig faglige udfordringer og stor afveksling i en dynamisk og ambitiøs organisation. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, og en kultur, hvor værdier som åbenhed og respekt er i højsædet.

Du bliver en del af et engageret og kompetent finansteam med reference direkte til økonomichefen. Du vil få en bred indsigt i vores forretningsområder og indgå i tæt samarbejde med kolleger på tværs af fonden.

Ansøg stillingen i dag
Kan du se dig selv i ovenstående rolle, så send os dit cv og ansøgning, hellere i dag end i morgen.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor der kaldes til samtale løbende.

Om Vækstfonden
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 4