Medarbejdere med regnskab- og systemerfaring til Debitorområdet i Koncernservice, Økonomiforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at styrke kvaliteten i Debitor og understøtte optimering, samtidig med at du arbejder med opgaverne i teamet?

Hvis du kan svare ja til ovenstående udsagn, så er jobbet måske noget for dig.

Om jobbet

Du får ansvaret for løsning af opgaver, som knytter sig til kommunens ydelser på debitorområdet indenfor blandt andet nedenstående opgaveområder

  • Restancesager og adviser i Opus Debitor
  • Samarbejde med andre forvaltninger, boligselskaber, advokater og Gældstyrelsen
  • Optimering af processer
  • Implementering af digitale værktøjer

Du vil blive en del af et team på 10 medarbejdere, hvor du vil indgå i både daglig drift og i arbejdet med forbedringer. Teamet er i en rivende udvikling med fokus på høj kvalitet, digitalisering og betryggende kontrolmiljø. Derudover har vi løbende udviklingsprojekter på tværs i kontoret, som du også bliver en del af.

Om dig
Selv om vi har travlt og korte deadlines, er der altid plads til et grin og godt humør. Du skal brænde for at komme i mål med både nye og eksisterende opgaver og være frisk på deltagelse i nye projekter.

Du er formodentlig den rigtige kandidat til stillingen, hvis du har erfaring med et eller flere af disse områder

  • Økonomi/regnskab
  • God til at skabe overblik i et komplekst systemlandskab
  • SAP og gerne Opus Debitor

Vi forventer, at du

  • er stærk til at kommunikere og med lethed kan formidle fagligt komplicerede emner, såvel skriftligt som mundtligt
  • er nysgerrig efter at lære og proaktivt søger ny viden
  • arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst med deadlines og leverancer – og også gerne indgår i teamwork om opgaveløsningen

Vi tilbyder
Du får spændende udfordringer i et fagligt stærkt arbejdsmiljø. Hos os får du gode muligheder for kollegial og ledelsesmæssig sparring og en uhøjtidelig omgangstone.

Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Kompetenceudvikling i centret sker via digitale udviklingsprojekter, efter behov supporteret af eksterne specialister, tværgående og individuelle kurser, intern undervisning samt ved løbende justering af opgaveportefølje.

Økonomiforvaltningen har eget kompetencekatalog med rig mulighed for uddannelsesaktiviteter afhængig af profil og interesser.

Vi har ydermere massage- og kantineordning samt træningsfaciliteter, og du kan jævnligt gå til fredagsbar og hygge med kollegerne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Individuelle tillæg forhandles på baggrund af dine kompetencer og erfaring. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt.

Ansættelsessted er Borups Allé, København NV – lige ved Fuglebakken St.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at ringe til teamleder Ann-Birgitte Witt Lentz (Debitor) på 2465 5750.

Søg via nedenstående link senest søndag den 8. august 2021
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.

Om Center for Finans
Center for Finans er en del af Koncernservice, som er et af landets største shared service centre. Vi løser alle typer af finansopgaver for forvaltningerne i Københavns Kommune med fokus på leverancer i høj kvalitet – til tiden. Vi er i gang med en omfattende transformation, som skal sikre bedre og billigere administration, bl.a. via øget anvendelse af digitalisering og automatisering samt kvalitetsudvikling. Kom og vær med til at sætte dit aftryk på udviklingen.

Økonomiforvaltningen
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København NV
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Document Controller

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsspecialist til Frederiksberg Kommune

    På vegne af Frederiksberg Kommune, søger [xxxxx] Search & Selection en struktureret og engageret regnskabsspecialist, der vil være med til at sikre høj faglig kvalitet og sikkerhed i koordineringe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    Er du detaljeorienteret, og brænder du for at holde styr på tallene? Har du erfaring med debitorbogholderi, og besidder du en naturlig evne til at skabe struktur i dine arbejdsopgaver? Så er dette .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1