RESTAURATØR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Silkeborg Ry Golfklub søger Restauratør, der får til opgave at udvikle og drifte vores restauranter i Silkeborg og Ry.

I Silkeborg driver vi en anerkendt restaurant, der i en årrække har været forpagtet af Hotel Ferdinand.

I Ry driver vi Cafe Greenhouse, der har et betydeligt fremtidigt potentiale midt i den nye bydel Kildebjerg.

Det er fremover planen at drive begge restauranter som en samlet forretning for dermed at udnytte stordrifts- og synergifordelene.

Begge restauranter arbejder med flere forretningskoncepter bestående af (1) daglig drift med servicering af medlemmer og gæster, (2) selskaber, company days og erhvervsarrangementer for blandt andet medlemmer og virksomheder med tilknytning til klubben, (3) potentiale for a la carte restaurant i weekenden, herunder mulighed for opbygning af traditioner som brunch, kombinationspakker med golf og lignende, samt (4) betydelige muligheder for diner transportable.

Den nye restauratør skal indgå i et tæt og organisk teamarbejde med ledergruppen i golfklubben. Vi tilbyder til gengæld velordnede forhold, professionel håndtering af løn- og finansbogholderi, budgetlægning, budgetopfølgning og økonomistyring samt et kreativt og erfarent team til inspiration og udvikling af restaurationsforretningerne. Vi søger som udgangspunkt en uddannet kok, der både kan være interesseret i ansættelse og eventuel forpagtning.

Der er et betydeligt og spændende potentiale for den rigtige ansøger til at udvikle forretningen, realisere kundeloyalitetsprogrammer, udvikle nye produkter og koncepter, markedsføre forretningen i Silkeborg og Skanderborg kommuner og indgå strategiske alliancer med spændende samarbejdspartnere.

Silkeborg Ry Golfklub er én af Danmarks mest anerkendte og professionelt drevne golfklubber. Køkkenfaciliteter, klublokaler og selskabsfaciliteter er helt unikke i golfverdenen, og muligheden for at markedsføre restauranterne over for 2.000 medlemmer og over 150 erhvervspartnere udgør en enestående platform for en dynamisk og kreativ restaurationschef. Silkeborg Ry Golfklub er kendt for at være innovativ og udviklingsorienteret, for at skabe nye rammer og produkter og for at sætte overlæggeren højere end andre danske golfklubber.

Ansøgning og yderligere oplysninger: Golf Manager Mads Faber, [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Restaurationschef", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Restaurationschef
  • Silkeborg
  • Tirsdag den 31. marts 2020

Lignende jobs

  • Cafe Cosy søger cafebestyrer

    Vi har travlt og søger derfor en cafebestyrer, som har lyst til at have ansvaret for vagtplanlægningen, der laves i Smart Plan. Der vil udover denne opgave være almindelige tjeneropgaver, så man ar..
    • Restaurationschef
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som restaurationschefer i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte restaurationschef i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal restaurationschefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte restaurationschefer i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som restaurationschefer
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1