Har du appetit på revisionsfaglig udvikling i Haderslev?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Vælg nye muligheder inden for rådgivning, revision og regnskab i en spændende vidensorganisation med 1300 medarbejdere i Danmark.

Er du revisor, og har du lyst til at være en del af:

- Danmarks førende team af rådgivere og revisorer

- en organisation, som vil udvikle fremtidens SMV-revisor med fokus på kundernes behov

- et team, hvor kollegaerne altid har overskud til sparring i dagligdagens praktiske og teoretiske udfordringer

- en virksomhed, som prioriterer det hele menneske, så vores medarbejdere har overskud og tid til at trives med familie, venner og dyrke fritidsinteresser m.v.

Jobbet

Dine opgaver bliver at assistere vores kunder med regnskab, revision og skattemæssige forhold. Du skal brænde for at arbejde i teams og formå at leve dig ind i kundernes forhold, behov og ønsker.

Dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og i løbet af din ansættelse. Du kommer til at indgå i et mindre team, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Der vil være god mulighed for at sparre med dine kolleger og få ’hands-on erfaring’ med de udviklingspunkter netop du har.

Du kan blive fremtidens revisor i BDO Haderslev, hvis du brænder for:

· en arbejdsdag præget af høj arbejdsglæde og spændende udfordringer

· lysten til at blive en del af BDO

· muligheden for at gøre en forskel ved at skabe sund vækst for virksomheder inden for en bred vifte af brancher.

Du vil fra start grundet din erfaring få direkte kundekontakt, derfor forventes det, at du tager ejerskab og initiativ, når du servicerer vores kunder. I Haderslev servicerer vi en bred vifte af både lokale og internationale kunder. Vi har en forventning om, at du ligesom os kan være både lokal og international, og altid i øjenhøjde med kunden.

Faglige kompetencer

· Du har minimum 6 års erfaring fra revisionsbranchen

· Du er uddannelsesmæssigt HD-R eller CMA

· Dit fokus ligger på potentielle udviklingsmuligheder og rådgivning til gavn for kunderne

· Du trives i en travl hverdag i samarbejdet med både erfarne og yngre medarbejdere

Personlige kompetencer

· Du er fagligt nysgerrig og bidrager til den positive udvikling her på kontoret

· Vi lægger vægt på, at du er udadvendt og samarbejdsorienteret

· Du ønsker at tage del i vores unikke sociale sammenhold blandt vores medarbejdere

· Du evner at knytte nære og tillidsfulde kunderelationer.

Vi tilbyder

I BDO har vi højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling. I vores strategi ’Indlevelse skaber udvikling’ sætter vi fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende rådgivning og revision. Vi vægter balance i arbejdslivet og ved, at vi lykkes sammen, når vi er dygtige og dedikerede. Vi har blik for at tænke i helheder, og vi sætter respekt og relationer til kunden og det gode samarbejde højest.

For at sikre understøttelse af vores overordnede strategi såvel som udvikling af de lokale kontorer, har vi vores eget uddannelsescenter BDO Academy. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau. Vi vil være de bedste, til det vi arbejder med. Derfor har vi høje forventninger til dig. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker.

Du bliver del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt. BDO tilbyder desuden pensionsordning, en lang række medarbejdergoder og rabatordninger samt en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt.

I BDO har vi 33 kontorer, ca. 1.300 medarbejdere og et stort fagligt netværk med mulighed for at trække på aktuel viden og kompetencer bl.a. fra vores specialafdelinger: Skat & Moms, IT-Revision & Rådgivning, Forensic Service, BDO Corporate Finance m.fl. Du bliver derudover en del af det internationale BDO-netværk med ca. 74.000 medarbejdere i mere end 160 lande, hvilket blot vil være med til at give dig ekstra faglig tyngde.

Ansøgning

Har ovenstående fanget din interesse, så upload dit CV og ansøgning via denne side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Manager Mark Hellerup Knudsen på [email protected] eller på 2875 5106.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Haderslev

Lignende jobs

  • Revisor søges til BDO i Esbjerg

    Har du erfaring med revision og regnskab, og er du frisk på nye udfordringer? Så er det måske dig, vi søger. Hos BDO i Esbjerg er vi ikke bare en virksomhed; vi er en proaktiv kraft, der former..
    • Revisor
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Ledende revisor til byens bedste udsigt – BDO Kold...

    Du ankommer til Kolding Åpark og tager elevatoren op til syvende sal, klar til en ny dag med udsigt over vandet og byens tage. Du åbner computeren og danner dig overblikket over den kommende uge, d..
    • Revisor
    • Kolding
    Få mere info
  • Revisorer til [xxxxx] Sydjylland

    Har du en fagligt stærk profil, samtidig med at du er ambitiøs og proaktiv i din måde at arbejde på? Og søger du en stilling med gode muligheder for udvikling i takt med opgaverne og din egen præst..
    • Revisor
    • Kolding
    Få mere info
  • Revisor i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, then you might be the Business Controller we are looking for. .
    • Revisor
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som revisorer
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1