Fagligt nysgerrig revisor til BDO-kontoret i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

BDO i Odense har vokseværk og søger derfor en nysgerrig og samarbejdsorienteret revisor, som har mod på at prøve sig selv og sin faglighed af i nye udfordrende, sociale og ambitiøse rammer. Søg nu og få mulighed for at blive en del af en vækstende, landsdækkende organisation med et globalt udsyn.

Jobbet indebærer

Dine opgaver bliver at assistere vores kunder med regnskab, revision og skattemæssige forhold. Vi tror på, at indlevelse skaber udvikling. Derfor skal du brænde for at leve dig ind i kundernes forhold, behov og ønsker, og du skal forstå at arbejde tæt og effektivt sammen i teams på tværs af kontoret.

Vi forventer, at du har minimum tre års erfaring fra revisionsbranchen. Det betyder, at du fra start vil få ansvar og direkte kundekontakt. Det er ganske vist en fortærsket floskel, men i BDO tror vi faktisk på frihed under ansvar. Vi forventer derfor, at du arbejder selvstændigt og tager ejerskab og initiativ, når du servicerer dine kunder.

Du kommer til at indgå i et dynamisk og stærkt, socialt team, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer, som både formår selv at drible opgaver helt i mål eller at aflevere opgaverne videre til dine kolleger med præcision og høj kvalitet.

Du får plads på vores lokale BDO-kontor i hjertet af Odense. Vores odenseanske kontor betjener såvel de lokale erhvervsdrivende som nogle af BDO’s største kunder. Du vil dermed få en alsidig hverdag i et sundt arbejdsmiljø, hvor der er plads til, at du kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Dine faglige kompetencer – du:

  • har minimum tre års erfaring fra revisionsbranchen
  • er enten HD, Cand. Merc. Aud. eller under uddannelse hertil
  • har fokus på potentielle udviklingsmuligheder og rådgivning til gavn for kunderne
  • trives i en travl hverdag, i samarbejdet med både erfarne og yngre medarbejdere.

Dine personlige kompetencer – du:

  • er fagligt nysgerrig og bidrager til den positive stemning og udvikling på kontoret
  • er udadvendt og samarbejdsorienteret
  • ønsker at tage del i vores sociale sammenhold
  • evner at knytte nære og tillidsfulde kunderelationer.

Vi tilbyder dig

I BDO har vi højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling. I vores strategi ”Indlevelse skaber udvikling” sætter vi fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende rådgivning og revision. Vi vægter balance i arbejdslivet og ved, at vi lykkes sammen, når vi er dygtige og dedikerede. Vi har blik for at tænke i helheder, og vi sætter respekt og relationer til kunden og det gode samarbejde højest.

For at sikre understøttelse af vores overordnede strategi, såvel som udvikling af de lokale kontorer, har vi vores eget uddannelsescenter BDO Academy. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau. Vi vil være de bedste til det, vi arbejder med. Derfor har vi høje forventninger til dig. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker.

Du bliver del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt. BDO tilbyder desuden pensionsordning, en lang række medarbejdergoder og rabatordninger, samt en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt.

Vores kontor i Odense er præget af en venlig og uformel omgangstone, og der er ikke langt fra idé til handling.

I BDO har vi 32 kontorer, ca. 1.300 medarbejdere og et stort fagligt netværk med mulighed for at trække på aktuel viden og kompetencer, bl.a. fra vores specialafdelinger: Skat & Moms, IT-Revision & Rådgivning, Forensic Service, BDO Corporate Finance m.fl. Du bliver derudover en del af det internationale BDO-netværk med ca. 80.000 medarbejdere i mere end 165 lande - hvilket blot vil være med til at give dig ekstra faglig tyngde.

Ansøgning

Har du lyst til nye faglige udfordringer i et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Upload dit CV og din ansøgning via denne side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim Dalgaard på telefon 6312 7117 eller Mikkel Aalykke på telefon 6312 7154.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Odense C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Odense C over tid

Dato Alle jobs som revisorer
20. august 2024 1