Sales Account Manager – Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Solar Trade søger en ”hunter” som Sales Account Manager i Øst. Vil du være med på Solars vinderhold på Sjælland?

Har du erfaring med salg, er du selvkørende med en stærk ”hunter”-profil og motiveres af at opbygge egen kundekreds, men samtidig bevidst om værdien af at opbygge langsigtede kunderelationer? Og kan du udnytte disse kompetencer til at skabe tillid hos nye, som eksisterende kunder på hele Sjælland? Hvis svaret er ja, kan du blive en del af et team af dedikerede og professionelle kolleger i Solar Trade.

I Solar Trade beskæftiger vi os med B2B-salg, og har fokus på at etablere sikker og effektiv samhandel med vores kunder. Vores typiske kunder er fx webshops, DIY-kunder, hoteller, ejendomsselskaber, entreprenører, erhvervskunder m.fl. Vi er et lille team på 7 personer bestående af en Sales Director samt interne og eksterne sælgere.

Du vil blive tilknyttet vores Trade kontor i Aarhus, men have din daglige arbejdsplads på vores kompetencecenter i Brøndby. Du vil referere til Sales Director for Trade.

Din typiske arbejdsdag
Hvis du vælger Solar, får du ansvaret for at gennemføre salgsmøder og etablere egen kundekreds, samt varetage en række eksisterende kunder, hvor du skal synliggøre værdien i hele Solars brede produkt pallette og mange services, så vores kunder kan sanere en lang række andre leverandører ved at samle indkøb hos Solar.

Målstyring og -opfølgning er en naturlig del af din arbejdsdag, og du kan lide at sætte høje standarder og blive målt på dem. Du får frihed under ansvar i et job, der kræver overblik og engagement. Hos Solar venter vi ikke til i morgen – i stedet udvikler vi løsninger i dag, der gør vores kunder mere lønsomme med det samme.

Du identificerer behov hos kunderne og forvandler disse behov til salg. Dette gør du i samarbejde med vores specialsalgsenheder. Som Account Manager vil du have en bred kontaktflade i Solar, og du vil få en solid sparring omkring kunder, produkter, løsninger, serviceydelser, kommunikation, projekter og strategi.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du være en sælger med stort S, der gennem din positive personlighed, tillid og loyalitet kan skabe møder hos nye kunder, samt udvikle samarbejde med eksisterende kunder, altid med profitabel vækst.

Du skal have en god portion gåpåmod, og derudover er det en stor fordel, hvis du har god erfaring med kommerciel salg, evt. kombineret med en teknisk baggrund som fx elektriker, el-installatør eller anden erfaring med salg af el-tekniske produkter.

Som person er du positiv, energisk, empatisk, proaktiv og har gennemslagskraft. Med dit udadvendte væsen og din selvstændighed skaber du resultater. Du kan lide livet hos kunderne, og du kan bevare overblikket og humøret – også når der er travlt.

Er du blevet nysgerrig?
Har du spørgsmål, eller vil du bare høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Sales Director Trade, Mick Clausen, på 22 35 65 75 for en uforpligtende snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt
Lyder dette som en spændende karrieremulighed for dig? Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart vi har den rette kandidat, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31 august 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (weekend) - XPENG

    Vi søger lige nu to energiske og serviceminded salgsmedhjælpere til at hjælpe til i weekenderne i vores XPeng-showroom i Albertslund. Afdelingen er autoriseret forhandler af Renault, Dacia og XPENG..
    • Sælger
    • Albertslund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. oktober 2024 9
1. oktober 2024 8
30. september 2024 9
29. september 2024 11
28. september 2024 11
27. september 2024 11
26. september 2024 11
25. september 2024 9
24. september 2024 10
23. september 2024 8
22. september 2024 8
21. september 2024 9
20. september 2024 10
19. september 2024 10
18. september 2024 11
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 13
9. september 2024 13
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 13
4. september 2024 14
3. september 2024 13
2. september 2024 13