Genopslag - Børnehuset Myretuen søger dagtilbudsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du ambitioner om at skabe høj faglig kvalitet for de yngste børn? Har du idéer til og visioner for det gode børneliv samt brænder du for at give alle børn uanset forudsætninger mulighed for at deltage i udviklende fællesskaber?
Kan du nikke ja til ovenstående, så er du måske vores kommende leder i Børnehuset Myretuen, hvor du vil få følgeskab af 28 engageret og nysgerrige medarbejdere.

Om stillingen

Som dagtilbudsleder varetager du den daglige ledelse af Børnehuset Myretuen og refererer direkte til forvaltningens dagtilbudschef, idet Brøndby Kommune ikke har område-/klyngeledelse.
I din hverdag skal du sikre en fortsat udvikling af kvaliteten i det pædagogiske arbejde. Vi forventer, at du kan planlægge og facilitere udviklingsprocesser samt sætte retning og skabe følgeskab til udvikling af Myretuen.

Du bliver en del af Brøndby Kommunes fælles dagtilbudsområde – herunder en engageret ledergruppe, og et ledernetværk med fem lederkolleger, hvor I drøfter udvikling og implementering af forskellige tiltag som for eksempler projekter og uddannelse samt giver faglig sparring til hinanden.

Hvem er vi?
Det er et bærende princip i Børnehuset Myretuen, at alle børn inkluderes i et betydningsfuldt fællesskab, der giver mening for dem. Børnehuset skal være et sted hvor børn og forældre føler sig værdsat, anerkendt og betydningsfuld som dem, de er.

Det betyder, at vi tager børns stemme og vilje alvorligt. Vi arbejder målrettet på at få det bedste frem i børnene, og vi har derfor et særligt fokus på at skabe trygge rammer samt spændende og indbydende læringsmiljøer. Vi er ligeledes opmærksomme på, at læring foregår hele tiden – over hele dagen, i alle aktiviteter og rutiner samt i samværet og samspillet mellem børnene og de voksne.

Vi er optaget af, at børnene har mulighed for at udforske og undersøge verdenen omkring dem. Derfor giver vi børnene mangeartede oplevelser, der udvikler børnene både følelsesmæssig, kropsligt, socialt og kognitivt.

Vi er på nuværende tidspunkt indrettet i to afdelinger. En vuggestueafdeling normeret til 42 vuggestuebørn fordelt i tre grupper og en børnehaveafdeling normeret til 79 børnehavebørn fordelt i fire grupper.

Vi har to store og dejlige legepladser, således at både vuggestuen og børnehaven har egen legeplads. På begge legepladser er der sandkasser, gynger, bakker, cykler og rutsjebaner. Fælles aktiviteter på legepladsen er idrætslege, ordne have og lave mad på bål.

Inden for i vores børnehus har vi god plads – i begge afdelinger er der indrettet sprogværksteder med mulighed for at gå på opdagelse i spændende sprogmaterialer samt fordybe sig i bøger og spil.

I vuggestuen er der et sanserum med plads til fysisk udfoldelse og motorikbaner. I børnehaven er det den gamle liggehal, der bruges til forskellige bevægelsesaktiviteter.

Vores store fællesrum i midten af huset bruges af alle børn og voksne til for eksempel kreative aktiviteter samt leg i mindre grupper.

Om dig

Vi ønsker, en tillidsvækkende og tydelig leder med gode relationelle kompetencer, som kan fortsætte den gode udvikling i Myretuen i samarbejde med medarbejdere, børn og forældre.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en pædagogisk uddannelse samt ledelseserfaring. Hvis du ikke har en lederuddannelse forventer vi, at du har lyst til at læse en diplomuddannelse i ledelse.
  • Mestrer balancen mellem at agere udviklingsorienteret, stille nysgerrige og åbne spørgsmål, skære igennem, træffe beslutninger men også give plads til nye ideer.
  • Kan skabe resultater gennem arbejdsglæde og engagement
  • Skaber strukturer og overblik i huset i forhold til roller, opgaver og ansvarsfordeling i hverdagen.
  • Gennem tillidsbaseret ledelse kan tegne den ydre ramme med masser af plads til, at personalet kan sætte deres præg på hverdagen.
  • Forstår og trives med at arbejde i en politisk styret organisation, og er dygtig til at implementere og oversætte politiske beslutninger og herunder fortsætte arbejdet med at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan fra papir til praksis
  • Samarbejder med og involverer forældrene på rette tid og sted, og ser dem som en ressource og vigtig samarbejdspartner.
  • Mestrer at inddrage relevante tværfaglige samarbejdspartnere i opgaveløsningen.

Derfor skal du vælge os

Vi er et børnehus med 28 dygtige og nysgerrige medarbejdere (25 pædagogiske personaler, 2 rengøringsassistenter og 1 ernærningsassistent) – nogle har været her i mange år – andre er helt nye i faget, men fælles for os alle er en virkelyst i relation til det gode børneliv, der skal leves i Myretuen. Som leder får du et stort råderum og mulighed for at sætte sit eget præg på udviklingen.

Samtidig bliver du del af en kommune og forvaltning, hvor børneområdet prioriteres højt og du vil opleve et stærkt fagligt fællesskab - både ledergruppen og i dit ledernetværk. Her er der fokus på at spille hinanden gode og hjælpe hinanden med småt og stort i hverdagen. Vi vægter din faglige udvikling og tilbyder derfor gode muligheder for sparring samt efter- og videreuddannelse.
Som ny leder i Brøndby Kommune tilbydes du et introprogram samt en lederkollega som mentor.

Om Brøndby Kommune

Brøndby Kommune er ambitiøse, også når det gælder børneområdet, og er kendt for at understøtte rammer for dagtilbud af høj kvalitet – eksempelvis med en høj pædagogandel. Vi arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan, som udarbejdes med inddragelse af både medarbejdere og forældrebestyrelse. Derudover arbejder vi med tidlig opsporing, og anvender det digitale redskab Hjernen og Hjertet (Sprogtrappen og dialogprofil), som ligeledes bruges i den faglige og strategiske ledelse.

Læs mere om Brøndby Kommune på vores hjemmeside

Løn - og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer.
Vi ser gerne, at du kan tiltræde stillingen hurtigst mulig og senest d. 1. marts 2023.
Dagtilbuddene er organisatorisk placeret i Børn-, Kultur- og Idrætsforvaltningen. Løn - og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen som leder i Børnehuset Myretuen eller har du lyst til at besøge institutionen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk udviklingskonsulent Christina Welsien på telefon 43283942/23483422 eller pædagogisk konsulent Rikke Sværke Madsen på telefon 43283903/23496176

I Brøndby Kommune er der indført røgfri arbejdstid.

Sidste ansøgningsfrist er d. 10. januar 2023 kl. 12.00, og samtalerne finder sted d. 19. januar 2023 på Brøndby Rådhus.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Tirsdag den 10. januar 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Frederiksberg

    Fri kontakt
    Account Manager til fibernet løsninger. Trives du med at opsøge nye kunder og kan du lide at køre i bil på Sjælland? Er du god til at booke og afholde møder med bestyrelse eller administrator i boligforeninger?
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sælger i Storkøbenhavn

    Er du en erfaren og resultatorienteret sælger med et skarpt øje for forretningsmuligheder? Har du en passion for at skabe vækst og udvikle innovative salgsløsninger? Så er dette din mulighed for at..
    • Sælger
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sælger i København K

    Are you a great communicator who thrives in a dynamic work environment, and are you passionate about renewable energy and solar inverters? Do you want a central role in an international company, th..
    • Sælger
    • København K
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som sælgere
9. juli 2024 8
8. juli 2024 8
7. juli 2024 6
6. juli 2024 8
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9