Sales Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

Brænder du for at yde en god service og koordinere salgsopgaver i et internationalt miljø? Kan du udføre din opgaver på tysk og engelsk? Så er du måske den nye Sales Coordinator, som McBride søger til vores kontor i Hammel.

McBride er Europas førende producent af vask- og rengøringsprodukter. Vi har 14 fabrikker placeret i Europa og Asien. Din arbejdsplads vil være på vores fabrik i Hammel, hvor vi producerer opvasketabs til hele verden. Som vores nye Sales Coordinator bliver du en vigtig person i at sikre, at vores produkter bliver leveret til vores mange kunder rundt om i verden.

Du bliver del af Unit Dose-divisionen. Her får du søde og dygtige kollegaer som er placeret rundt omkring i Europa. I Hammel vil du være en del af et team på 5 personer.

Du koordinerer opgaverne i afdelingen

Dine primære opgaver bliver at sikre den kommercielle daglige drift for en række nøglekunder. Du kommer til at blive et centralt bindeled, der sikrer koordinering og eksekvering af forespørgsler og opgaver fra kunden internt i McBride-organisationen

Herudover indebærer dine opgaver bl.a.:

  • Oprette og implementere nye produkter. Herunder sikre rettidig levering
  • Afvikle produkter korrekt, dokumentationssikring etc.
  • Ansvarlig for art-work-processer internt og i samarbejde med kunden
  • Koordinere kundekampagner, planlægning i samarbejde med Supply Chain
  • Supportere i forbindelse med kunde præsentationer, deltagelse i interne kundemøder.

Der vil også være nogle forefaldende opgaver, hvor det er vigtigt, at du er klar til at gribe de bolde, der kommer og hjælpe med de praktiske opgaver, som løbende opstår i en salgsafdeling.

Tysk- og engelsk talende med erfaring fra større organisationer

Der kan være flere indgange til stillingen. Måske er du uddannet salgsassistent, inden for administration eller har arbejdet flere år i en koordinerende rolle. Din uddannelse er ikke så vigtig. Det vigtigste er, at du har viljen og lysten til at arbejde med de opgaver, som du bliver sat i udsigt.

Du vil have en stor kontakt flade til kollegaer i flere lande, og koncernsproget er engelsk. Ligeledes vil du primært arbejde med udenlandske, hvorfor det er vigtigt, at du kommunikerer særdeles godt på både engelsk og tysk.

Da både McBride og mange af kunderne er store internationale organisationer, kan det have stor fordel, at du er vant til at navigere i større, komplekse virksomheder.

Som person er du:

  • Selvkørende og ikke bange for at gribe opgaverne i salgsafdelingen
  • Struktureret – det gør ikke noget, hvis du kan lide at have styr på detaljerne
  • Social
  • Hjælpsom og tager initiativ.

I fællesskab får vi alt til at løbe rundt, tager ejerskab og vi bidrager alle til, at vores produkter altid lever op til vores kunders og forbrugeres høje standarder.

Det praktiske

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Regional Sales Manager, Unit Dose, Martin Petersen, på +45 23422033.

Vi gennemgår løbende indkommende ansøgninger og kalder til samtale, så send din ansøgning og CV på dansk eller engelsk via linket i annoncen, så hurtigt som muligt.

McBride som arbejdsgiver

Du får en spændende mulighed for at tilslutte dig en af Europas førende leverandør af private label husholdnings- og professionelle rengørings- / hygiejneprodukter til Europas største og mest succesrige detailhandlere. I Danmark har vi fabrikker i Holstebro og Hammel. Du kommer til at blive tilknyttet vores fabrik i Hammel, som producerer opvasketabs. På fabrikken i Hammel er vi ca. 170 ansatte.

Formlen for vores succes er ret ligetil: vi arbejder efter vores fire nøgleværdier - altid dedikeret, samarbejde, stræber efter at være den bedste, samt vi giver og tager ansvar. Dette betyder bl.a., at vi altid stræber efter at skabe et endnu bedre miljø for alle McBride-medarbejdere.

I McBride tilbyder vi en hverdag i en flad organisation, hvor alle kan snakke med alle. Vi arbejder konstant på at skabe et godt sammenhold, og vi arbejder i mindre teams, hvor alle kender alle.

Derudover går vi op i vores medarbejderes udvikling. Har du lyst til at blive endnu bedre inden for dit område, tilbyder vi videreudvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hammel
  • Torsdag den 08. december 2022

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (weekend) - Renault

    Vi søger lige nu en energisk og serviceminded salgsmedhjælper til at hjælpe til i weekenderne i vores Renault-showroom i Aarhus. Afdelingen er autoriseret forhandler af Renault, Dacia og XPENG. Sal..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hammel over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 1
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 6
28. august 2024 1
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 7