Rekrutteringsfirma

Resultatskabende og målrettet Key Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Det går stærkt hos Priess – der optimeres og gøres klar til kraftig vækst. Virksomheden leverer løsninger til den grønne omstilling, og ordrebogen er fyldt godt op. Derfor er der brug for flere dygtige og handlekraftige medarbejdere, der kan bidrage til fortsat fremdrift. Hos Priess bliver du en del af et fagligt stærkt team med en ambition om at blive europamestre. Har du en personlig ambition om at gøre en forskel, tør du sigte højt, og er du klar til at bidrage til den fælles indsats, så kan du blive den næste på holdet.

Motiveres du af at opnå resultater ved at drive mange salgsprocesser, som er baseret på gode relationer og det at finde de bedste løsninger? Har du lige dele strategisk salgstalent og relationssnilde, og stor erfaring med at opsøge nye potentielle kunder på en både kreativ og struktureret måde? Så skal du være Key Account Manager ved Priess!

Slå dørene ind …
… til ikke bare landets førende producent og leverandør af blandt andet præfabrikerede teknikhuse, men også til et hav af potentielle kunder i både Danmark og Tyskland, som med din hjælp skal have sat et unikt teknikhus i produktion hos Priess.

Som Key Account Manager bliver det først og fremmest din fornemste opgave at opsøge og skaffe nye, potentielle kunder til køb af teknikhusene. Husene fås i mange unikke varianter og specialtilpassede løsninger, og der er derfor rig mulighed for at finde potentielle kunder på også kreative måder. Med en god forretnings- og markedsforståelse, identificerer du potentielle kunder i Danmark og Tyskland, hvorefter du afdækker den enkelte kundes faktiske behov. Det er din opgave at yde professionel rådgivning samt sikre en gennemgående god kundeoplevelse.

Du får kontorplads ved siden af din salgskollega, som også sælger teknikhuse. Hertil får du bil, sådan at du nemt og hurtigt kan besøge de mange kunder, også syd for den danske grænse.

Lidt om dig:

  • Du har god erfaring med både opsøgende- og teknisk løsningssalg. Du drives af at bidrage til virksomhedens vækst ved at finde nye kunder, men med et samtidigt syn for betydningen af de gode og tillidsbaserede kunderelationer.
  • Med gode relationelle kompetencer og analytisk sans, sætter du dig ind i den enkelte kundes behov, som du, med forståelse for flowet i en produktionsvirksomhed, omstiller til de bedste løsninger.
  • Du er proaktiv, arbejder selvstændigt og målrettet, mens du er udadvendt og god til at arbejde sammen med både interne medarbejdere og eksterne kunder.
  • Du trives i en alsidig og dynamisk hverdag, hvor tingene går stærkt, og hvor du nemt omstiller dig forskellige arbejdsformer og kontaktflader.

Som Priess’ nye Key Account Manager bliver du en del af et stærkt salgsteam på i alt seks medarbejdere. Sælgerne er hver især tilknyttet et af virksomhedens fire segmenter, hvoraf salget af teknikhuse hører til segmentet for vand og industri. I arbejder i en danskejet og traditionsrig virksomhed, som endog er sat på en spændende vækstrejse. Rejsen er baseret på løsninger til den grønne omstilling, og du kommer derfor til at arbejde for en mere bæredygtig verden. Du får en ekstern og altafgørende funktion i et arbejdsmiljø, hvor faglig stolthed, humør og gennemsigtighed er i højsædet. Og så er der ikke bare kantine- og frugtordning, men også tand- og sundhedsforsikring samt en aktiv personaleforening.

Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning mv. Løsningerne kan f.eks. være teknikhuse til digital infrastruktur og transformerstationer til solcelle- og vindmølleparker. Der beskæftiges i dag ca. 200 medarbejdere, og virksomheden er i fortsat stærk vækst. Læs mere på priess.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Der er ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Skørping Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk..
    • Sælger
    • Skørping
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Mariager Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk..
    • Sælger
    • Mariager
    Få mere info
  • Interne sælger til PALOMAT

    Du trives i det proaktive salg. Som intern sælger bliver du ansvarlig for egne slutkunder og/eller forhandlere på det globale B2B marked. Du skal derfor trives i en alsidig hverdag, hvor du er pr..
    • Sælger
    • Nykøbing Mors
    Få mere info
  • Sælger i Hurup Thy

    [xxxxx] søger projektsælger til det Islandske markedBrænder du for salg og for at være en del af en resultatorienteret salgsorganisation, som hele tiden ser nye muligheder?Har du drive og salg..
    • Sælger
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vinderup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0