Redux søger Teamleder for Plan og Cirkulær Økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Arbejdssted: By- og Udviklingsforvaltningen, Redux, Bronzevej 6, 6000 Kolding

Arbejdstid: 37 timer

Ansættelsestidspunkt: 1. oktober 2021

Er du initiativrig, visionær og resultatorienteret? Brænder du for den cirkulære omstilling? Er du fortrolig med genanvendelse, miljø og bæredygtighed? Og vil du gøre en forskel for og med borgerne i Kolding Kommune?

Så tilbyder Redux en spændende stilling med solidt samfundsperspektiv og mulighed for at sætte et grønt fingeraftryk for affald og genbrug i Kolding Kommune.

Om jobbet

Som du ved, er affaldssektoren et område med både teknologiske udfordringer og landvindinger, stor politisk bevågenhed og har en krævende hovedrolle i bæredygtig omstilling af vores samfund. Derfor er Redux en organisation i konstant udvikling, og forandringsledelse er en stor del af din opgave.

Du er handlekraftig, ansvarsbevidst og kan skabe følgeskab til vores udvikling. Du kan uddelegere opgaver med stor tillid, og du er tydelig om forventninger og retning.

Du bliver spillende træner og har både det faglige og personalemæssige ansvar for fem akademiske medarbejdere. Teamet spænder over en bred faglighed fra jura og ingeniørverdenen til natur- og samfundsvidenskaberne. Du skal samle og udvikle denne faglighed, sikre koordinering og stå i spidsen for den tværgående udvikling, samtidigt med at du sikrer stærk produktion.

Velkommen til et team i udvikling

Team Plan og Cirkulær Økonomi driver en lang række projekter og indsatser, der tilsammen løser jeres vigtigste opgave: arbejdet med cirkulær økonomi (CØ). Teamet vejleder private virksomheder, kommunale institutioner og borgere omkring affald og ressourcehåndtering – og vores EU-projekter "SMART WASTE" og "ProCirc" skal sørge for, at vi bygger på den bedste og nyeste viden om CØ. Vi tager også gerne en skefuld af egen medicin og står i spidsen for afdelingens interne CØ-projekter, som skal gøre Redux endnu mere bæredygtig.

I dette team samles også trådene omkring arbejdet med kommunens affaldsplan, mål og strategiske indsatser på tværs i afdelingen. Derudover løser teamet en række myndighedsopgaver: vi fører tilsyn med kommunens deponier, anviser bygge- og anlægsaffald, følger op på affaldsdata og sikrer godt og sikkert arbejdsmiljø i hele afdelingen.

Om dig

Du har interesse og viden inden for affaldsområdet og erfaring med ledelse. Det er en fordel, hvis du har en uddannelse i og erfaring med projekt- og procesledelse.

  • Du har en stærk faglig profil med en akademisk baggrund, har god erfaring fra affalds- og genbrugsområdet og er bekendt med områdets rammer og lovgivning, samt dets aktører, hvor du sikkert har et godt netværk.
  • Du er ambitiøs og målrettet på afdelingens vegne, og du kan navigere i spændingsfeltet mellem strategiske opgaver, projektopgaver og driftsopgaver.
  • Du har blik for organisationens behov og kan prioritere dine egne og teamets opgaver.
  • Du har gode kommunikative evner, gennemslagskraft og kan formidle komplicerede problemstillinger både internt og eksternt på alle niveauer.
  • Du giver dig tid og rum til nærværende ledelse og sætter faglig sparring og dialog i højsædet.

Redux leverer central infrastruktur i en kommune, der følger med udviklingen. Det gør vores medarbejdere også. Derfor tilbyder vi dig en arbejdsplads, der prioriterer at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, og vi giver dig gerne efteruddannelse, så du kan udnytte dit store potentiale.

Hvem er vi?

Redux er en del af By- og Udviklingsforvaltningen. Vi er små 90 ansatte, omsætter for 115 mio. kr. om året, drifter fem genbrugspladser og tømmer kommunens 1.400 miljøstationer. Vi sørger for, at det affald, som borgerne afleverer på genbrugspladserne, lander hos de rette virksomheder til genanvendelse. Og vi holder styr på, at 32.000 skraldespande bliver tømt. Dette driftsfundament er hjørnestenen i vores arbejde med at udvikle og bidrage til den grønne omstilling.

Yderligere præsentation af Redux finder du her:

Affaldsplan 2019 - 2024 for Kolding Kommune samt Præsentation af Redux - Affald og Genbrug.

Om By og Udviklingsforvaltningen

I By- og Udviklingsforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

Om Kolding Kommune

By- og Udviklingsforvaltningen er én af fem forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8500 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen "Sammen designer vi livet" og et mindset, som vi kalder Borgerens Centrum, hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Løn: I henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Redux – Affald og Genbrug, Henrik Martinsen på mobil 25 38 88 77.

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: 1. august 2021

Ansættelsessamtaler: Vi forventer at afholde 1. samtale fredag d. 6. august, 2. samtale torsdag d. 12. august. Mellem de to samtaler gennemføres en personprofilanalyse, ligesom ansøgeren skal arbejde med en case. Personprofilanalyse vil derfor indgå i rekrutteringen, og der vil blive trukket referencer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0f80c871)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Kolding
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Tender Manager/Engineer

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of Offshore Substation for Wind farms to meet global and national ne..
    • Salgschef
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Tender Manager/Engineer

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Salgschef
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Account Manager

    Drømmer du om en karriere som kørende sælger i en spændende branche i vækst, hvor du skal sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedssko? Og har du lyst til at blive en del af et team af engagere..
    • Salgschef
    • Esbjerg
    Få mere info
  • International Sales Manager til Salg & Marketing

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 7190 Billund
    • Salgschef
    • Billund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Kolding over tid

Dato Alle jobs som salgschef
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1