Teamleder til Nørresø Huset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Banker dit hjerte for arbejdet med socialt udsatte børn og unge? Hvis ja, vil du så sammen med engagerede medarbejdere være med til at gøre Nørresø Huset i Viborg til det bedste sted, hvor børn og unge kan udvikle sig?

På Nørresø Huset arbejder vi med at støtte socialt udsatte børn og unge, i samarbejde med deres familier, så de kan leve et så selvstændigt voksenliv som muligt. Som teamleder får du mulighed for at præge dagsordenen og den pædagogiske linje i netop dette arbejde.

Som teamleder på Nørresø Huset vil du få ledelsesansvaret for en flok ildsjæle, som dygtigt og selvstændigt arbejder ind i opgaven.

Du skal være med til at sikre det faglige miljø, hvor de unge og deres familier er i centrum. Din første opgave bliver at arbejde målrettet ind i en sammenlægning af Aflastning og Døgn-området, som trådte i kraft den 1.oktober 2021.

På Nørresø Huset vil vi i den kommende tid udvikle tilbuddet med sigte mod så kortvarige og givtige anbringelser som muligt. Det betyder, at du som teamleder skal være med til at sikre, at nye pædagogiske metoder implementeres til gavn for den enkelte unge.

Om dig
Vi forventer, at du har en form for ledelseserfaring - enten via direkte ledelse, projektledelse eller koordinering. Herudover ser vi gerne, at du har erfaring med arbejdet på en døgninstitution.

Vi forventer også, at du er en tydelig, synlig og faglig leder, der er en aktiv del af dagligdagen i afdelingen med de unge og medarbejderne.

Du ser det som en naturlig del af din ledelsesopgave at give sparring til medarbejderne på daglig basis, og samtidig har du tiltro til, at medarbejderne selv kan træffe de rigtige beslutninger i de sammenhænge, de står i. Vi lægger vægt på, at du har fokus på at spille medarbejdere gode - du lykkes, når de lykkes.

Som person bliver vi glade for en teamleder, der er positiv, nærværende og som har let til smil.

Om Nørresø Huset
Aflastning og Døgn i Viborg Kommune består af tre huse, Egeskovhus, Rødehus og Nørresø Huset. Egeskovhus og Rødehus yder døgn og aflastning til børn og unge med funktionsnedsættelser, og Nørresø Huset yder døgnanbringelser til socialt udsatte børn og unge i alderen 13 til 23 år.

Nørresø Huset er en døgninstitution med plads til 12 børn og unge i alderen 13 til 23 år. Nørresø Huset fungerer som barnets/den unges hjem, og der er stort fokus på samarbejdet med barnets/den unges familie og netværk. Der er ni ungekonsulenter og tre nattevagter tilknyttet huset.

Du bliver en del af et relativt nylig sammensat ledelsesteam, der består af en afdelingsleder og to teamledere. I fællesskab stiller vi blikket skarpt på vores opgave.

På Nørresø Huset arbejder vi hele tiden på at skabe en fællesskabsfølelse for alle medarbejdere samtidig med, at vi også skaber en ensretning i forhold til de pædagogiske metoder – uanset om man er ansat på Nørresø Huset, Egeskovhus eller Rødehus.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Løn og ansættelse
Løn iht. gældende overenskomst på området.

Samtaler
Vi holder første samtale tirsdag den 16. november og anden samtale fredag den 26. november. Ansøgere, der går videre til anden samtale, får inden lavet en personprofil af en HR-konsulent fra Viborg Kommune.

Vil du vide mere om stillingen
Du kan læse mere om stillingen som teamleder her i job- og kompetenceprofil.
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Charlotte Lomholdt på telefon 21 13 39 04

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=60f40c85)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Viborg
  • Fredag den 05. november 2021

Lignende jobs

  • Salgschef i Hele Danmark

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Hele Danmark

    Om virksomheden CBRE Global Workplace Solutions er en førende global udbyder af integrerede facilitets- og ejendomsadministrationstjenester. De arbejder med kunder for at gøre ejendomme ti..
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Hele Danmark

    Om virksomheden We are looking for a Sales Director Scandinavia to one of the leading manufacturers of safety shoes in Europe. Opgaver This is a newly created position to support .
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Ans By

    Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 32 medarbejdere prøve kræfter med ledelse .
    • Salgschef
    • Ans By
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Viborg over tid

Dato Alle jobs som salgschef
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0