Har du det, der skal til for at styrke Forsvarets samarbejde med industrien?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du flair for koordination og rådgivning, og motiveres du i et miljø, hvor networking, samarbejde og kvalitet er nøgleordene?

Så er du måske på vej til et nyt job ved Afdelingen for Internationalt og Industrielt Samarbejde ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Vi søger to nye dedikerede medarbejdere, som kan hjælpe os med at intensivere og styrke Forsvarets dialog og samarbejde med industrien.

Om os

Afdelingen for Internationalt og Industrielt Samarbejde håndterer koordination og rådgivning i forbindelse med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses (FMI) deltagelse i det internationale materielsamarbejde og samarbejdet med den danske forsvarsindustri. Vi betjener i denne sammenhæng direktøren for FMI.

I forbindelse med implementeringen af Regeringens strategi for dansk forsvarsindustri, arbejder vi for at sikre at samarbejde, dialog samt processerne mellem Forsvaret og industrien styrkes og udbredes til flere områder til gavn for såvel Forsvaret som industrien. Med afsæt i regeringens ”Open for Business strategi”, vil du, som vores nye kollega, blive en del af et team der bidrager til at styrke dialogen og intensivere dette samarbejde - bl.a. gennem udvikling og implementering af en række nye tiltag og aktiviteter.

Afdelingen består af en blanding af militære og civile medarbejdere og er præget af et dynamisk miljø med en fri og uformel omgangstone, hvor faglighed og kollegialt fællesskab går hånd i hånd. Tempoet er oftest højt - og det samme er forventningen til kvaliteten af vores arbejde.

Om stillingen

Du bliver en del af en afdeling i stor udvikling, hvor du både vil kunne læne dig op af og sparre med erfarne kollegaer men også vil kunne lade dine ideer og nysgerrige tilgang udvikle sammen med nye kræfter. Du kommer til at arbejde selvstændigt og skal i den forbindelse løse både de driftslette, komplicerede og udviklende opgaver - naturligvis støttet af dine kollegaer. Stillingsindholdet og opgaverne er varierende og med en god kompleksitet, der gør, at du har mulighed for at sætte eget aftryk på dit sagsområde og du vil opleve tilsvarende fleksibilitet i, hvordan du løser dine opgaver.

Du vil over tid få mulighed for at prøve kræfter med en række opgaver og blive ansvarlig for områder inden for såvel det internationale som det industrielle område. Dine arbejdsopgaver fastlægges ud fra din løbende udvikling, kvalifikationer og kompetencer samt afdelingens prioritering og behov.

Eftersom du på en række områder vil skulle lave oplæg direkte til materieldirektøren er det vigtigt, at du også kan arbejde ud fra en ”hensigt” og herunder behersker den samarbejdende diplomatiske tilgang og har den nødvendige politiske tæft.

Dine opgaver vil hovedsageligt ligge inden for nedenstående områder:

• Udmøntning af tiltagene i Regeringens strategi for dansk forsvarsindustri med særlig fokus på dialog med industrien. Dette indebærer bl.a. håndtering af den daglige kontakt og dialog med industrien, deltagelse i netværks- og dialogmøder, undervisningsaktiviteter, planlægning og gennemførelse af teknologiarrangementer samt orienteringer af industrien om kommende materielanskaffelser.

• I forbindelse med Forsvarets samarbejde med industrien, der er forankret i Forsvarets Industrikontor, udmøntes endvidere Forsvarsministeriets Open-for-Business strategi og herunder udarbejdelse af policy og retningslinjer, relationspleje i forhold til industriens interesseorganisationer, deltagelse i møder, konferencer og materieludstillinger samt anden informationsindhentning og -udveksling.

Du bliver også involvereret i afdelingens øvrige opgaver, som f.eks. koordination og rådgivning i forbindelse med FMI’s deltagelse i det internationale materielsamarbejde, herunder særligt:

• Udvikling af EU området, hvor der er særlig fokus på den europæiske forsvarsfond
• Materielfaglig koordination af NATO fokusområder
• FMI’s bidrag til det nordiske materielsamarbejde i regi af NORDEFCO
• Håndtering af det industrielle G2G samarbejde med USA inden for Foreign Military Sales
• Planlægning af en række bilaterale møder i forhold til CHFMI funktion som national materieldirektør

Om dig

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse, og vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling på styrelses- eller ministerieniveau.

Du kan også være officer og har gennemført MMS eller tilsvarende ækvivalerende uddannelse, og har på niveauet erfaring med løsning af opgaver, der kræver gode samarbejdsevner og dømmekraft.

Vi lægger vægt på, at du har kendskab til Forsvarets struktur og virkemåde og/eller indsigt i industrielt materielsamarbejde, idet den ideelle kandidat har erfaring fra begge miljøer.

Du skal i dette job være stærk på både mundtlig og skriftlig kommunikation og beherske engelsk. Kontakten til og servicering af dine samarbejdspartnere er en vigtig del af arbejdet. Vi forventer derfor, at du er selvstændig, initiativrig, udadvendt og god til at skabe netværk.

Derudover har du en fleksibel tilgang til dine rammer og opgaver, der vil spænde vidt og skifte karakter løbende.

Sidst, men ikke mindst, er du som person imødekommende, har en helhedsorienteret tilgang i forhold til afdelingens samlede opgaveportefølje, og du trives bedst i et harmonisk miljø, hvor alle bidrager til et godt arbejdsklima.

Der vil i perioder være noget rejseaktivitet eller arbejdsdage væk fra FMI i Ballerup.

Ansættelsesvilkår

Som civil:

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som militær:

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Du har som militært ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Som militær er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Dit faste tjenestested er i Ballerup.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Er du udpeget til INTOPS, bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Carsten Hasenfuss på telefon 25 60 05 68.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Pia Knudsen på telefon 72 81 91 44.

Ansøgningsfristen er den 14. september 2022, og vi forventer at gennemføre samtaler i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristen. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig søge stillingen via nedenstående link. Du bedes vedhæfte relevante dokumenter, såsom ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 2.700 medarbejdere og af dem arbejder knap 850 i domicilet i Ballerup.

FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Onsdag den 14. september 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Har du en god intuition for dine omgivelser, og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende og ud..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. juli 2024 13
3. juli 2024 13
2. juli 2024 13
1. juli 2024 8
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 10
27. juni 2024 11
26. juni 2024 11
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 11
19. juni 2024 11
18. juni 2024 11
17. juni 2024 12
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 10
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7