Stabshjælper til Ressourcesektionen ved [xxxxx] (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du ansvarsfuld, struktureret og fokuseret på kvalitet i opgaven?

Så hører vi gerne fra dig, da vi lige nu har en spændende stilling ledig i Ringsted, hvor du kan få mulighed for at gøre en konkret forskel hver dag.

Om os

Vi er ca. 39 dedikerede civile og militære medarbejdere, der med udgangspunkt fra kontorerne i Ringsted, Brabrand og Korsør støtter op om de frivilliges mange aktiviteter ude ved de lokale flotiller og ombord på MARINEHJEMMEVÆRNETs fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en uformel kultur med mange forskellige opgaver. Selv om at hverdagen til tider kan være både travl og uforudsigelig, så hjælper vi hinanden med opgaverne uanset rang og niveau. Vi sætter medarbejdernes trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og at løfte opgaverne sammen i tæt dialog.

Tjenesten i MARINEHJEMMEVÆRNET er ganske særlig, idet vi arbejder for en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt. Tjenesten er dermed særlig udfordrende og udviklende på det menneskelige plan. Vi sætter selvstændigt ansvar og frihed til at virke højt på dagsordenen. Dagligdagen er præget af en fri og uformel omgangstone.

Om stillingen

Stillingen er placeret i ressourcesektionen, hvor hovedfokus ligger på teknisk drift og vedligeholdelse af fartøjer og køretøjer samt forsyning og materielforvaltning i MARINEHJEMMEVÆRNET.

Du kommer altså til at indgå i en sektion med en meget varieret opgaveportefølje, hvor du som medarbejder både kan forvente at skulle udføre specifikke interne opgaver i staben samt praktiske opgaver i tæt kontakt med de frivillige.

Dine primære opgaver bliver:
• Forsyningsvirksomhed, herunder mønstring i flotiller og lagerstyring.

• Administration af intern køretøjsudlån via hjv.dk herunder udlevering af kontrolbøger samt rengøring/tankning af biler mv.

• Transport af køretøjer i forbindelse med syn og service af køretøjspuljen.

• Forvaltning af det centrale udstillingsmateriale og fordeling af tryksager, velkomstpakker og lignende til de frivillige.

• Praktiske opgaver i forbindelse med våbeneftersyn og –udlån samt ammunitionsregnskab.

• Ad hoc opgaver af primært af praktisk karakter, herunder f.eks. drift af kopirum, varemodtagelse og lignende.

Vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og prioriterer trivsel hos vores højt. Du vil derfor have gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt i stillingen, og i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel og samarbejde.

Om dig

Du er i konstabelgruppen og meget gerne marinespecialist eller lignende. Vi ser det som en fordel, hvis du har tjenestekendskab fra Søværnet.

Du er som medarbejder og menneske serviceminded, velorganiseret, omhyggelig og sætter en personlig stolthed i at overholde indgåede aftaler og tidsfrister. Du er moden, pålidelig og i stand til at arbejde selvstændigt. Din tilgang til opgaver er fleksibel, hvor du altid er villig til at hjælpe andre parallelt med varetagelsen af dine egne opgaver.

Du har kørekort og gerne erfaring med de praktiske opgaver forbundet med håndtering af en myndigheds hjulkøretøjer.

Du har gerne erfaring med gennemførelse af mønstringer og eftersyn af materiel.

Du har gerne erfaring med forsyning og materielforvaltning i Forsvaret.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med tastning og administration i DEMARS.

Det er også en fordel, hvis du tidligere har arbejdet som eller med frivillige og evt. har kendskab til Hjemmeværnets organisation.

Du kommer med et godt humør, og klar til at blive del af et engageret kollegaskab.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Ringsted.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte orlogskaptajn Martin Hviid Nymann på telefon 72 82 04 30.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 14. september 2022. Stillingen er til besættelse den 1. november 2022 eller efter nærmere aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM MARINEHJEMMEVÆRNET
Hjemmeværnets mission er at bidrage til beskyttelsen af Danmark med militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov under alle forhold.

MARINEHJEMMEVÆRNET løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for maritim bevogtning, farvandsovervågning, søredning og havmiljø.

Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række sam-fundsopgaver. Vi dækker hele Danmark og er bl.a. ansvarlige for at opstille, uddanne og træne ca. 2.100 aktive frivillige marinere.

Vi er 40 dedikerede civile og militære medarbejdere, der fra garnisonerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de mange aktiviteter ude ved de frivillige marinere, ombord på Hjemmeværnets fartø-jer og øvrige enheder. Vi arbejder i en flad struktur med kort afstand mellem ledelse og medarbejdere, hvor din dedikerede indsats har stor betydning for at løse de mange varierede opgaver. Hverda-gen kan tit være travl og uforudsigelig.

Vi sætter din trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af en fri og uformel omgangstone. Tjeneste i MARINEHJEMMEVÆRNET er ganske særlig, idet vi arbejder med en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt. Tjenesten i MARINEHJEMMEVÆRNET er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige plan.

Du skal forvente, at din kompetenceudvikling og frihed til at virke prioriteres højt hos os.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ringsted
  • Onsdag den 14. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1