Konstabel og motormekaniker til 3. HBU Kompagni ved II Livgardebataljon, Den Kongelige ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Vil du kombinere din faglige uddannelse som mekaniker med rammer, som giver dig mulighed for personlig udvikling? Så er det måske dig vi søger!

Om os

II Livgardebataljon består af tre kompagnier: 1. kompagni som gennemfører Hærens reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) og 2. og 3. kompagni som gennemfører Hærens basisuddannelse (HBU).

Hvert HBU-kompagni består af en kadre på ca. 48 mand og der indkaldes ca. 190 værnepligtige på tre successive indkaldelser om året, altså ca. 570 værnepligtige pr. år.
HBU-kompagniets overordnede opgave indeholder flere uddannelsesmål:
- Kompagniet bibringer de kommende gardere de nødvendige holdninger og færdigheder til at kunne indgå i Den Kongelige Livgardes vagttjeneste om de kongelige slotte og palæer samt deltage i beredskabet til at støtte bl.a. politiet.
- Kompagniet bibringer den værnepligtige grundlæggende færdigheder som soldat med henblik på at kunne indtræde på f.eks. grundlæggende sergentuddannelse (GSU) eller HRU.
Kompagniet lægger vægt på videre- og efteruddannelse af kadren således at den enkelte er godt rustet til et videre tjenesteforløb i andre enheder i Forsvaret.

Om stillingen

Kompagniets vedligeholdelsessektion består af en oversergent og en konstabel, som arbejder tæt sammen med de tilsvarende sektioner i bataljonen og Vagtkompagniet.

Som mekaniker i kompagniet er du sammen med sektionsføreren ansvarlig for at kompagniets køretøjer til enhver tid er i færdselssikkerhedsmæssig forsvarlig stand.

Du vil også komme til at løse øvrige opgaver i kompagniet, f.eks. deltagelse på skydebanedage, på øvelse, på handlebaner mv.

Det forventes, at du deltager i dele af uddannelsen af kadren for at fastholde og udvikle dine militære færdigheder.

Kompagniet tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du selv har mulighed for at få indflydelse på dine opgaver og arbejdstider.

Der vil der være ca. 30 døgn om året, hvor kompagniet er på øvelse og/eller skydelejr i andet terræn, som det forventes at du deltager i dele af.

Om dig

Du er minimum udnævnt konstabel og har tilfredsstillende tjeneste.

Du har et svendebrev som f.eks. lastvognsmekaniker eller automekaniker.

Du har som minimum kategori B-kørekort. Det er en fordel hvis du har CE-kørekort og truckcertifikat.

Det er en fordel hvis du har været vagtgående garder og det er en fordel at du har været udsendt i internationale operationer.

Du er en disciplineret serviceminded soldat som kan arbejde selvstændigt og målrettet for derved at levere en professionel indsats til gavn for kompagniets opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglært konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært løn og tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Allerød.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsfører oversergent A.E. Fuglsang på telefon 28 49 90 60 eller mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 57 eller mail [email protected]

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 28. juni 2020 og samtaler forventes afholdt i forlængelse af tidsfristens udløb.

Stillingen er til besættelse 1. august 2020 eller snarest muligt.

Ansøgningen og svendebrev/uddannelsesbevis sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om Den Kongelige Livgarde (LG)
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Søndag den 28. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 7
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 3
20. august 2024 3