Rådighedsstillinger - Officerer af reserven med operativt mindset til reserven ved I panserinfanteribataljon ved Den ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Vi søger kaptajner af reserven med et operativt mindset og interesse for stabstjeneste til hhv. én stilling som operationsofficer og én som logistikofficer, begge ved I Panserinfanteribataljon ved Den Kongelige Livgarde.

Drømmer du om at indgå i en bataljon med fokus på det operative virke, samt operationsplanlægning og føring, så har du her muligheden for at blive en vigtig spiller i vores team.

Om os

Bataljonen indgår organisatorisk i 1. Brigade, der er Hærens stående, indsatsparate troppeenhed. Bataljonen er udpeget til at indgå i NATO Readiness Initiative (NRI) beredskab i 2023, hvilket betyder, at vi har et spændende og relevant mål at arbejde frem mod, hvilket kommer til at være styrende for bataljonens og kompagniernes fremadrettede uddannelse.

Til dagligt indgår bataljonen og kompagnier i et tæt samarbejde med Livgardens øvrige enheder og regimentsstab ift. at løfte den lange række af vigtige opgaver, som regimentet løser.

Vores vision er at være en motiverende og attraktiv arbejdsplads for de dygtigste og mest motiverede soldater i kamptropperne. Vi er en bataljon, der gennem faglighed, helstøbt professionalisme og effektivt samvirke med tilgåede enheder kan løse alle typer af opgaver på kamppladsen.

Om stillingen

Stillingerne som operations- og logistikofficer kræver, at du har motivation, lyst og tid til at træne planlægning af operationer, uddannelsesaktiviteter, øvelser og skarpskydninger. Herudover deltager du i KSN aktiviteter i forbindelse med føring af bataljonen, hvilket selvfølgelig giver dig rigtig gode og spændende muligheder for at arbejde med taktik.

Som udgangspunkt bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion i S3 eller S4, for dit vedkommende som kaptajn af reserven. Din tjeneste vil dog ikke altid være begrænset til S3- eller S4-sektionen, og efter behov vil du også skulle kunne indgå i de andre sektioner, herunder efterretningssektionen.

Du skal være indstillet på at gøre tjeneste minimum 10-15 dage om året.

Om dig

Du er uddannet kaptajn eller er premierløjtnant, der har gennemført ”føringskursus for reserven underafdeling og/eller bataljon” eller har mod på at gennemføre disse.

Du har en baggrund som enten linje- eller reserveofficer i Hæren, gerne med erfaring inden for stabstjeneste ved en højere stab, uddannelse af kamptropper eller lignende. Du har eventuelt erfaring fra international tjeneste.

Du har et kendskab til føring af operationer på bataljonsniveau eller tilsvarende. Du har overblik over og interesse for at støtte/styrke sammenhængen mellem de øvrige funktioner i en stab, da du vil få en bred kontaktflade til stabens øvrige medlemmer.

Du er villig og i stand til at samarbejde med andre for at få opgaven løst, men kan også arbejde selvstændigt. Du udviser initiativ og er målrettet med henblik på, at enheden får løst sine opgaver.

Du er loyal overfor opgaven, dine kolleger og din enhed, og du har en positiv tilgang til din funktion og en konstruktiv tilgang til løsning af opgaver. Du har en positiv og anerkendende tilgang til andre og er med din energi og vilje med til at skabe et godt arbejdsklima for alle.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingerne er niveaufastsat til kaptajn af reserven, og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets Fysiske Basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingerne hos stabschefen for I/LG, major Philip Kornblit på telefon 25 55 13 78 eller på mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart herefter. Stillingerne er til besættelse snarest derefter.

Det er muligt, at ansøge begge stillinger, dvs. den ene er som operationsofficer og den anden som logistikofficer. Du bedes påføre din ansøgning, hvilken stilling du søger, og hvis du søger begge bedes du påføre i hvilken prioritetsorden.

Der er tale om i alt to reservestillinger med tjeneste på Garderkasernen i Høvelte.

For at komme i betragtning beder vi dig sende din ansøgning med minimum tilhørende CV, og relevante uddannelsesbeviser elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Virum

    Vil du være vores nye Brandrådgiver i Health, Safety and EnvironmentHvem er vi i [xxxxx]? Vi er eksperter i start-til-slut Pharma løsninger, og vores succes bygger på vores relationer, både med v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Nærum

    Security Sales Advisor (Account Executive) BlackstoneOne Nærum Full-time Salary Competitive Join Our Team as a Security Sales Advisor and Expand Our Nord..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Nærum
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Nærum

    Security Development Representative (SDR) BlackstoneOne Nærum Full-time Salary Competitive Join Our Team as a Security Development Representative and Exp..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Nærum
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Birkerød

    Officer til Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse Brænder du for at omsætte din erfaring og .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Birkerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. juli 2024 8
26. juli 2024 8
25. juli 2024 8
24. juli 2024 8
23. juli 2024 9
22. juli 2024 9
21. juli 2024 9
20. juli 2024 9
19. juli 2024 10
18. juli 2024 10
17. juli 2024 12
16. juli 2024 12
15. juli 2024 12
14. juli 2024 14
13. juli 2024 14
12. juli 2024 14
11. juli 2024 14
10. juli 2024 13
9. juli 2024 14
8. juli 2024 14
7. juli 2024 14
6. juli 2024 14
5. juli 2024 15
4. juli 2024 14
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 9