Forretningsudvikler inden for Medicinsk Diagnostik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby


Er du en kreativt tænkende og dreven forretningsudvikler med et solidt netværk inden for hospitalsmiljøet og biotekbranchen? Og kan du kan bringe universitets forskning i anvendelse på hospitaler og i virksomheder?

Så kan du blive vores nye forretningsudvikler i Center for Diagnostik (CfD) på DTU Sundhedsteknologi.

Jobbet

Som vores nye forretningsudvikler skal du være med til at drive opbygningen af Centerets humandiagnostiske forretning og medvirke til at sikre at vores diagnostiske løsninger implementeres på hospitaler og i virksomheder til gavn for samfundet.

Dine arbejdsopgaver er knyttet til Centerets udviklingsgruppe, der i øjeblikket består af 5 analyseudviklere og en laborant. Vi tilstræber at udvide kapaciteten parallelt med vores portefølje af projekter.

Opgavetyper:
  • Scouting efter udviklingsprojekter i samarbejde med øvrige medlemmer af gruppen blandt vores målgruppe af hospitaler og virksomheder
  • Kommerciel modning af Centerets diagnostiske projekter, som udspringer af samarbejde med hospitaler og biotekvirksomheder
  • Identificere og opsøge potentielle kommercialiseringspartnere blandt etablerede virksomheder og hospitaler
  • Forberedelse af grundlag for kommercielle aftaler samt forhandling af selve aftalen
  • Indgå i kommercialiseringsprocessen fra vurdering af ide/produkt til etablering af et spin-out eller aftale med en etableret virksomhed
  • Udarbejdelse af- og opfølgning på kommercielle handlingsplaner for projekterne
  • Vurdering af patenteringsmuligheder i dialog med udviklere, interne patentrådgivere og eksterne patentagenter


De konkrete opgaver former sig efter dine kompetencer og erfaringer.

Vores forventninger til dig

Du har en medicinsk/naturvidenskabelig/teknisk kandidatgrad f.eks. Cand. Med, Cand.scient.med, Cand.scient (f.eks. i human biologi),,Cand.polyt og du har følgende kvalifikationer:
  • Erfaring og viden om biomarkører
  • Godt netværk i hospitalsverdenen samt inden for Biotech og Pharma
  • Gerne flere års relevant industrierfaring
  • Erfaring med kommercialisering af early stage teknologi, opstartsvirksomheder, patenter, produktudvikling samt kendskab til universitetsmiljøet vil være en klar fordel
  • Du er god til at kommunikere med andre mennesker og bygge broer
  • Gode forhandlingsevner er et plus
  • Positiv, team orienteret, struktureret og udadvendt
  • Netværksbygger


Hvad tilbyder vi dig

Et udfordrende job inden for et område, der er i nationalt og internationalt fokus. Et fagligt spændende miljø med højt fokus på udvikling og kvalitet. Høj grad af selvstændigt ansvar i opgaveløsningen med mange samarbejdsflader/muligheder/partnere indenfor og uden for universitetet. Hertil kommer at DTU er en familievenlig arbejdsplads med en uformel og åben omgangsform og fleksibel arbejdstid.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn, pension, og øvrige ansættelsesvilkår vil være i henhold til AC-overenskomsten. Lønnen fastsættes ud fra jobbets indhold og dine kvalifikationer. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Arbejdsstedet er Bygning 202, Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 15. august 2021. Åbn linket 'ansøg online', udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer.

Rekrutteringsprocessen forventes afsluttet snarest muligt efter ansøgningsdeadline.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Helene Larsen på 4244 0166, e-mail: [email protected] eller centerchef Jørgen Schøller på 2043 7665, e-mail: [email protected].

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Center for Diagnostik (CfD)

CfD udvikler og udbyder diagnostik på kommerciel basis og er tænkt at være en succesfuld indgangsportal til udvikling af laboratoriediagnostik på DTU for interessenter fra hospitalssektoren, biotek- og farmaindustrien. Udviklingsenheden udvikler nye kvalitetssikrede diagnostiske tests i samarbejde med andre DTU institutter og hospitaler. Vores tests bruges bl.a. til biomarkør detektion i point of care devices (POCT) og i sensorer på hospitaler, i landbrug- og fiskeribranchen og mere generelt i samfundet. Vi er specialiserede i udvikling af PCR og serologiske tests, men er klart i udvikling af andre analyseplatforme.

DTU Sundhedsteknologi uddanner fremtidens ingeniører og udvikler ny teknologi og løsninger med det formål at gøre livet bedre for mennesker før, under og efter de er patienter. Det gør vi i tæt samarbejde med sundhedssektoren, industrien, forskningsinstitutioner og andre sundhedsaktører. DTU Sundhedsteknologi spænder fagligt fra imaging og diagnostik, over digital health og biologisk modellering til biopharma. DTU Sundhedsteknologi har omkring 210 videnskabelige medarbejdere, 130 ph.d.-studerende og ca. 160 teknisk/administrative medarbejdere (hvoraf de fleste er ansat i vores forskningsinfrastruktur eller kommercielle aktiviteter).

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i
  1. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 3
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1