Informations, efterretnings- og uddannelsesofficer (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredensborg

Hjemmeværnsdistrikt Nordsjælland har brug for en dygtig premierløjtnant, der er klar til at blive udfordret planlægnings- og uddannelsesmæssigt.

Om os

Hjemmeværnsdistrikt Nordsjælland (HDNSJ) er en vigtig samarbejdsparter for Forsvaret, Politi – og resten af samfundsberedskabet i Nordsjælland. Vi hverver, uddanner og opstiller frivillige soldater til støtte for Danmark i fred, krise og krig.

Vores kapaciteter spænder fra Infanteri, Opklaring- og patrulje, Bevogtning, Politihjemmeværn, Stabskompagni – og Uddannelsesenheder.

Vi holder til i Fredensborg, Nordsjælland, organiseret i en S-struktur og består af en Operations- og Uddannelsessektion (S2,3,5,7) og samt en Logistiksektion (S1,4,8).
Vi er en operativ, national enhed, der er en aktiv del af det nationale beredskab med 13 fastansatte, hvoraf de 8 er militære.

Operations- og Uddannelsessektionen består af en chef, en Operations- og Uddannelsesofficer, en Informations- og Efterretningsofficer, to Uddannelsesbefalingsmænd og – din stilling, nemlig Informations, Efterretnings- og Uddannelsesofficer.

Ved HDNSJ prioriterer vi medarbejdernes trivsel og udvikling og lægger derfor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det udmønter sig bl.a. i en fri omgangstone og et fokus på fleksibilitet i balancen mellem arbejde og fritid samt ved vores fælles idræt, to gange ugentligt. Dine kompetencer bliver løbende udviklet og målet for din udvikling vil være at gøre dig klar til evt. indtræden på Føringskursus.

Om stillingen

Stilling er nyoprettet ved Operations- og Uddannelsessektionen som følge af nye nationale og operative opgaver, der medfører øget hvervning og uddannelse af frivillige soldater til de skarpe opgaver, som HDNSJ løser for primært Forsvaret og politiet. Bemærk at stillingen ikke kan søges af M312, som forretter førstegangstjeneste i rammen af en lokal tjenesteplan.

Dine primære arbejdsopgaver vil ligge indenfor områderne information, efterretning og uddannelse.

Sammen med informations- og efterretningsofficeren, skal du understøtte efterretningsområdet, vores hvervning og informationsaktiviteter samt uddannelsesområdet, med henblik på at tilsikre at HDNSJ kan opstille den kapacitet der kræves, for at løse vores opgaver.

Sammen med operations-og uddannelsesofficeren og uddannelsesbefalingsmændene, skal du understøtte uddannelsen af vores frivillige, så de er i stand til at løse deres mange forskellige opgaver.

Opgaverne vil være aktivitetsrelateret i forhold til den frivillige struktur og du vil blive tildelt selvstændige uddannelsesområder. Samtidigt vil du blive den primære kontaktperson, til et af de frivillige kompagnier i distriktet.

Når HDNSJ er indsat, vil du skulle varetage rollen som en del af S9, S2 og/eller som bindeled til den lokale beredskabsstab.

Da vores soldaters tjeneste ligger uden for normal arbejdstid, vil der være aktiviteter (møder, uddannelse og øvelser), der finder sted om aften og i weekender, hvor du skal deltage. Omfanget aftales i sektionen, og du har selv indflydelse, men det vil som udgangspunkt dreje sig om to til tre hele weekender om året samt et par aftener om måneden.

Du kommer også til at deltage i distriktets vagthavende ordning ca. hver 5. uge, som er en del af det nationale beredskab. Her kommer du til at repræsentere distriktet og Forsvaret i den lokale beredskabsstab for Nordsjælland, der er forankret ved politikredsen i Nordsjælland.

Om dig

Du er premierløjtnant med erfaring som delingsfører og rollen som faglærer. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har været delingsfører i HRU eller SRS.

Du får en bred kontaktflade til forskellige mennesker. Det er derfor vigtigt, at du har gode sociale kompetencer og lyst til at arbejde med engagerede, frivillige mennesker, der brænder for at bidrage på hver deres måde, til et sikre Danmark.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge, også selvom du ikke lever op til alle krav, da din personprofil vægtes højt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, desuden er du forpligtiget til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Kontakt og spørgsmål:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CH/HDNSJ: Oberstløjtnant Kim Willum Guldbech på telefon: 41 72 97 01 eller mail: [email protected], eller Informations – og efterretningsofficer: Kaptajn Alec Bjerregaard på telefon: 41 72 97 15 eller mail: [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent: Pia Knudsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 72 81 91 44.

Ansøgningsfrist er den 24. maj 2020, og ansættelsessamtaler forventes gennemført herefter. Stillingen er til besættelse snarest.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk, via linket.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredensborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Fredensborg
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredensborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredensborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Fredensborg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0