Rådighedsstilling - Stabschef-2 ST ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland og entitets...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du fastholde din kontakt til Forsvaret og dine militærfaglige kompetencer, vil du bidrage til planlægningen af operative nationale opgaver, så er der plads hos Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland.

Om os

Staben ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland er sammensat af fastansatte, reservepersonel og frivillige i Hjemmeværnet. I alt er staben inkl. stabsdelingen organiseret med næsten 70 medlemmer bestående af både officerer, befalingsmænd og menige, heraf 16 personer med reservekontrakt. Staben kan indkaldes såfremt større dele af distriktets personel indsættes til støtte for det nationale beredskab. Derudover forbereder og uddanner staben sig gennem uddannelse og øvelser til at kunne indsættes, med udgangspunkt i hovedkvarteret i Vejle. Som en del af disse forberedelser planlægger distriktet egne operationsplaner og beredskabstiltag og har senest udfærdiget foreløbige planer for gennemførelse af Host Nation Support samt støtte til Hærens Strategiske reserve.

Om stillingen

Distriktets organisation påtænkes ændret, så den i højere grad afspejler en strukturering fra S1-S9. For nærværende er stillingen organisatorisk beskrevet som leder for uddannelseselementet, men du vil blive anvendt i funktionen som stabschef-2.

Du vil indgå som en del af ledelsen i Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland. De øvrige medlemmer af ledelsen er chefen for distriktet, chefen for operationer og uddannelse der tillige er næstkommanderende, chefen for logistik, herunder også ansvar for administration og økonomi samt chefen for stabens frivillige personel, der tillige er stabschef-1 med primært ansvar for distriktets plancenter.

Du bliver indkommanderet til tjeneste i forbindelse med uddannelse og træning af staben samt til funktionsuddannelse og kurser relateret til din funktion. Det forventes, at du i videst mulig udstrækning deltager i distriktets øvelses- og uddannelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Der må forventes ca. 15-20 indkommanderingsdage årligt. Tjenesten tager oftest udgangspunkt i distriktets hovedkvarter i Vejle.

Følgende generelle opgaver indgår i funktionen:
- Du vil som stabschef-2 have ansvar for distriktets igangværende operationer.
- Deltage som Senior Duty Officer i distriktets operationscenter, herunder føre kontrol med operationscenteret samt afklare større beslutninger i chefens fraværd.
- Ansvarlig for ledelse af operativt planlægningsarbejde i distriktets PLANC for planhold-2.
- Ved siden af den operative opgavevaretagelse vil du skulle fungerer som fører for distriktets reservepersonel.
- Deltager i mødevirksomhed internt i distriktets stab og ledelse samt lejlighedsvist ved regionen.

Tjenesten er ofte aftener og weekender, du må tillige forvente, at skulle være til rådighed ved stabsarbejde og operative indsættelser.

Om dig

Om dig
Du er major af reserven. Du har en baggrund som enten linje- eller reserveofficer i Hæren – gerne med erfaring fra Hjemmeværnet. Fra din tidligere tjeneste ser vi gerne at du har haft stabstjeneste ved en bataljon eller højere niveau. Alternativt er du kaptajn af reserven med tilsvarende erfaring.
Er du kaptajn, skal du være bedømt egnet til udnævnelse til major og være rede til at gennemføre nødvendig uddannelse, herunder evt. uddannelsesaftale, således at evt. manglende kompetencer opbygges. Det er en fordel, hvis du har en militær eller civil uddannelse på masterniveau.

Du har gode kommunikative evner – både i skrift og tale, samt besidder gode IT-færdigheder og analytiske evner.

Ansættelsesvilkår

Reservestillingen er niveaufastsat til major af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.
Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.
Du skal være, eller kunne sikkerhedsgodkendes til Hemmeligt

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.
Ansættelsen i reservenstillingen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om indholdet i stillingerne, er du velkommen til at kontakte kaptajn Henrik Skibsted, stabschef-1 på telefon 50 53 85 22, eller via mail: [email protected] alternativt major Peter Fink Work, næstkommanderende ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland på telefon 20 60 85 31, eller via mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-sagsbehandler Jesper Bjarke på mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 19. april 2020, idet der planlægges på samtaler og ansættelse i direkte forlængelse heraf.

Om Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland
Hjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland er i hjemmeværnets organisation underlagt Landsdelsregion Vest.
Distriktets kerneopgave er bevogtning, men vores frivillige er også uddannet til at løse opgaver som afspærring, overvågning, trafikregulering, evakuering og andre militære opgaver.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Fredericia
  • Søndag den 19. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 7