Kontorhjælper (konstabel) til garnisonsstøtteelementet på Ryes kaserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være en del af teamet i personeladministrationselementet? Så er du måske den kollega vi står og mangler.

Om os

Regimentet er en værnsfælles myndighed, som indgår under Hærkommandoen med enheder i Fredericia, Haderslev, Karup, Aalborg, Skrydstrup og Høvelte.
Føringsstøtteregimentet leverer føringsstøtte i form af hovedkvarters- og communication Information System kapaciteter til Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen og NATO.
Føringsstøtteregimentet er en højteknologisk og moderne arbejdsplads, som udvikler, producerer og indsætter føringsstøttekapaciteter i nationale, internationale og multinationale operationer.

Garnisons støttelementet ved FSR består af Ledelsessekretariatet, Personelforvaltningselementet, Personeladministrationselementet, Sikkerhedsofficer, Sikkerhedsrådgiver, Arbejdsmiljørådgiver samt Driftselementet (UMAK).

Personeladministrationen gennemføreres for samtlige af regimentets enheder og enheder fra andre dele af Hæren placeret i Fredericia.
Personeladministrationselementet består af 13 medarbejdere, en chefsergent som daglig leder, en seniorsergent som sagsbehandler samt ti kontorhjælpere. Elementet er opdelt i teams med 4 korporaler som teamledere, 5 konstabler, 2 civile medarbejdere og to civile lærlinge.

Om stillingen

Som kontorhjælper i elementet vil dine primære arbejdsopgaver omfatte gennemførelse af den generelle administration, herunder selvstændigt:

- foretager, på vegne af myndigheden, ekstern korrespondance indenfor eget ansvarsområde,
- registrerer og vedligeholder arbejdstid i arbejdstidsstyring (NY TID) i SAP/DeMars,
- registrerer og vedligeholder rejser i rejsestyring,
- registrerer deltagere til kurser og uddannelser i arrangementsstyring,
- registrerer og vedligeholder data i personale stamdata,
- registrerer og vedligeholder aktivitetsdata for personel før og efter udsendelse i internationale operationer samt arbejdshold.
- udfører øvrigt relevant administrativt arbejde for enhedernes personel.
- Yde støtte på tværs af elementer i GSE omkring praktiske og administrative opgaver.

Om dig

Du er uddannet konstabel og trives godt i et til tider meget hektisk miljø. Du har gode samarbejdsevner og udviser en høj grad af selvstændighed.
Du har gode administrative kompetencer, herunder erfaring med Microsoft Office og sætter en ære i høj kvalitet i arbejdet og aftalte tidsfrister overholdes. Desuden er du fleksibel og serviceminded.

Du har gerne kendskab til SAP, herunder rejsestyring samt arbejdstidsstyring, men intet krav. Hvis ikke du har erfaring med SAP, skal du dog være indstillet på, at gennemføre kursusforløb.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglært korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Dit faste tjenestested vil være Fredericia.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefsergent Mogens Frederiksen på telefon: 72 82 61 29 eller mail [email protected]. (@mil.dk).
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent John K. Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 72 81 91 63.

Ansøgningsfrist er den 26. april 2020, og ansættelsessamtaler forventes gennemført herefter. Såfremt du er udpeget til at deltage i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Stillingen er til besættelse pr. 01. juni 2020

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk, via linket.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Fredericia
  • Søndag den 26. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 7