Bjærgningsbefalingsmand til Bjærgningsdelingen ved 4. Transportkompagniet 1. Logistikba...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Brænder du for arbejdet med mennesker, og kan du lide at løse opgaver igennem mennesker samtidig med, at du selv er en del af det udførende led? Så kan du blive kompagniets nye medarbejder.

Om os

4. Transportkompagni er et operativt kompagni under 1. Logistikbataljon. Kompagniet er placeret på Aalborg kaserne dog med to eksterne delinger i Holstebro og Kalbyris. Kompagniet består af 8 delinger, Kommandodeling, Tung transportdeling (Kalbyris), 1 til 3 Forsynings – og transportdeling, Middeltung transportdeling, Svær transportdeling (Holstebro) og Bjærgningsdeling.4. Transportkompagni er et professionelt og operativt kompagni, der levere operativ logistik på kamppladsen. KMP er kendetegnet ved dygtige og engagerede soldater der altid løser deres opgaver, samt værende et kompagni, hvor det er attraktivt at gøre tjeneste. KMP specialer og opgaver spænder bredt i den daglige tjeneste, samt under operativ indsættelse, men fælles for KMP er, at KMP kerneopgave er at flytte kampkraften.

Bjærgningsdelingens opgave er under operativ indsættelse at udføre bjærgning og bugsering af fastkørt eller havareret køretøjer af alle typer. Bjærgningsdelingens sekundære opgave er at transportere svært materiel i forbindelse med march eller administrativ bevægelse.

Hverdagen i bjærgningsdelingen er meget alsidig, men hvor kernekompetencen i at bjærge køretøjer er i højsæde. Omgangstonen i delingen er uformel, men hvor der forventes meget initiativ og selvstændighed for alle medarbejdere i delingen.

Om stillingen

Du vil blive bjærgningskommandør for en gruppe bestående af 2 mand inklusiv gruppeføren.

Jobbet er præget af stor selvstændighed og i høj grad mulighed for at påvirke egen hverdag. Du skal kunne uddanne og rutinere din gruppe i samarbejde med NK/DEL og DF samt vedligeholde dit eget niveau.

Du vil forventelig blive instruktør i delingen, og det forventes, at du i rollen er proaktiv og skaber rammerne og forudsætningerne for, at lektionerne lykkes.

Om dig

Du har en positiv tilgang til dagligdagen, og kan arbejde selvstændigt og struktureret samt håndtere flere opgaver på én gang. Du er indforstået med, at tingene nogle gange går hurtigt og skal løses med meget kort varsel.

Du er som fører og kollega fleksibel, engageret, initiativrig og bevidst om, at tingene nogle gange går stærkt.

Du er uddannet bjærgningsbefalingsmand.

Du er sergent med erfaring fra tidligere tjeneste ved SRS.

Du er en erfaren konstabel, der på sigt kan gennemføre GSU AFK.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan søges af en erfaren konstabel med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested vil være ved Aalborg Kaserner.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kompagnichef DF PL Rasmus Højmann Kristensen på telefon +45 72 83 65 50 eller NK/DEL SSG Henrik Hyldgaard på telefon 72 83 65 51 eller mobil 20 62 39 03.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent, Anders Malik Larsen på telefon +45 32 66 55 80.

Ansøgningsfristen er 26. april 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfrist.

Ansættelsesdato 1. maj 2020. Endelig tiltrædelsesdato koordineres og aftales i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen og eventuelt medsende referencer, men er ikke et krav.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM TRÆNREGIMENTET
Trænregimentet er Hærens største myndighed og tæller op mod 2.000 medarbejdere i de perioder, hvor vi har værnepligtige. Udover den kontinuerlige støtte til forsvarets internationale operationer, er en af regimentets vigtigste opgaver at uddanne logistik- og militærpolitienheder. Vores enheder er primært placeret i Aalborg, men vi rummer også enheder i Vordingborg og værksteder over næsten hele landet

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nørresundby
  • Søndag den 26. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1