Kompagnibefalingsmand til Uddannelseskompagniet - 7000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Uddannelseskompagniet søger en faglig dygtig seniorsergent, som kan bidrage til at give vores soldater ved Hærens Basisuddannelse og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse de bedste forudsætninger for at blive fremtidige kolleger og gode ambassadører for Forsvaret.

Om os

Uddannelseskompagniet består af 6 delinger, hvis primære opgave er at uddanne soldater i rammen af Hærens Basisuddannelse (HBU) og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) til enten Totalforsvaret eller stående enheder i Hæren. Kompagniet tæller op mod 220 soldater, når vi er flest, heraf 38 befalingsmænd og 8 officerer. Det er med andre ord et stort og alsidigt kompagni, du kommer til at forrette tjeneste i og hvor vi har et stort fokus på trivsel og støtte på tværs af delinger.

I kompagniet hersker der en ærlig og direkte dialog mellem medarbejderne og ledere. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives, og hvor der til trods for det høje tempo i dagligdagen, er plads til den enkelte medarbejders personlige og faglige udvikling.
Kompagniet råder over 3 x HBUDEL og to HRUDEL. HRUDEL (hold 2019-II) skal efter endt uddannelse indgå til løsning af operation ”Grøn Grænse” ved den dansk/tyske grænse.
Kommandodelingen som du bliver en del af, består udover dig, af Kompagnichefen, Næstkommanderende og en kompagnihjælper, samt en Forsyningssektion bestående af en forsyningsbefalingsmand og to forsyningshjælpere. Derudover indgår også uddannelsessektionen i kommandodelingen.
Til at støtte både basis- og reaktionsstyrkeuddannelsen råder kompagniet over en uddannelsessektion, som består af en uddannelsesstøtteofficer, næstkommanderende (seniorsergent) fem instruktører (sergenter) og én uddannelseshjælper (konstabel).

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode og professionelle kollegaer, hvoraf mange ofte er nye i kompagniet, men netop vores omgangstone, samarbejde, stemning og miljø i kompagniet tilskrives ofte som årsag, til at mange ønsker at forblive i Uddannelseskompagniet.

Såfremt du ønsker at vide mere om kompagniets opgaver og hverdag kan vores facebookside anbefales. Den finder du ved at søge på ”Uddannelseskompagniet/Føringsstøtteregimentet”.

Om stillingen

Som kompagnibefalingsmand (KMPBM) bliver du en del af Uddannelseskompagniets Command Team, og dermed kompagnichefens nærmeste rådgiver. Det forventes at du i denne funktion objektivt og rettidigt udfordrer processer og procedurer, så kompagnichefen har det bedste grundlag at træffe sine beslutninger på.
Det forventes endvidere, at du motiveres af god ledelse og at du evner at bringe denne i spil i din ledelse og udvikling af befalingsmandskorpset.

Som befalingsmændenes primære leder, rådgiver og mentor, indtager KMPBM en central rolle i kompagniet, hvorfor loyalitet, stabilitet og en høj grad af professionalisme er centrale værdier for et frugtbart samarbejde med den øvrige ledelse i Uddannelseskompagniet og en smidig indtrædelse i Command Teamet.

KMPBM indgår desuden i den centrale udvikling af regimentets befalingsmandskorps i tæt dialog og samarbejde med bataljon- og regimentsbefalingsmanden.

Uddannelsesaktiviteterne i kompagniet tæller 4 x feltøvelser for HBU og en skydeperiode. HRU 4 x feltøvelser og to skydeperioder. Ydermere indgår mindre aktiviteter som åbent hus og diverse parader, samt besøgsaktiviteter.
Der må derfor forventes en stor mængde øvelsesaktivitet, hvorfor du skal være afklaret med at have mange dage væk fra hjemmet. I alt har HBU ca. 15 øvelsesdøgn inkl. skydeperiode pr. HBU hold og HRU omkring 20 øvelsesdøgn inkl. skydeperiode.

Du skal arbejde i et miljø med meget unge mennesker, for hvem militæret er en helt ny udfordring, og du skal samarbejde med unge befalingsmænd, der er afhængige af dine råd, vejledning og erfaring. Udgangspunktet er, at alle HBU og HRU soldater er potentielle fremtidige kolleger. Det er din opgave at bidrage til at give dem verdens bedste basis- eller reaktionsstyrkeuddannelse, en uddannelse hvor du får det bedste frem i dem.

Om dig

Du er seniorsergent eller oversergent, med minimum 6 års tilfredsstilende tjeneste som oversergent og vurderet egnet til udnævnelse til seniorsergent.
Du er selvstændig, fleksibel og initiativrig. Sammen med din høje faglighed samt høje soldatermæssige niveau, sætter det dig i stand til at kunne justere og tilpasse planer, og dermed at arbejde i et dynamisk miljø hvor præmisserne og forudsætningerne hurtigt kan ændre sig.
Ved indtræden i stillinger som seniorsergent, skal du have eller erhverve dig følgende kompetencer:

Føring:
Skal kunne varetage føring og ledelse, herunder udvise fysisk og psykisk handlekraft, for at fastholde undergivnes fokus på opgaveløsning.
Skal kunne tage ansvar for og kontrollere, at enheden lever op til Forsvarets værdier om etik og moral, herunder diversitet, disciplin og adfærd.
Skal kunne varetage føring, herunder afgøre relevansen af opgavers enkeltdele som et led i styring, prioritering og fordelingen af pålagte opgaver til underlagte førere, følge op med kontrol af kvaliteten og rettidigheden af løsningen samt korrigere, hvis resultater i enheden ikke er tilfredsstillende.

Ledelse:
Skal kunne indgå i udviklingsorienterede og/eller tværfaglige arbejdsprocesser, herunder initiere gennemførelsen af deleelementer fra projekt- og stabsbeslutninger i egen enhed.
Skal kunne varetage ledelsesfunktioner og sikre en effektiv opgaveløsning ved enheden i praksis nære problemstillinger og strategiske beslutninger.

Uddannelse:
Skal kunne indgå i udviklingen af underordnet og sideordnet personels faglige og personlige kompetencer ud fra enhedens uddannelses- og udviklingsbehov.
Skal kunne indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser og herunder bidrage til uddannelsesforløb for dansk og udenlandsk militært personel.
Skal kunne identificere og udvikle egne udviklingsbehov, herunder opsøge kompetenceudvikling under vejledning fra egen samtaleleder.

Administration:
Skal varetage den daglige administration af Uddannelseskompagniet i et tæt samarbejde med din kompagnihjælper, bataljonens S1 og det administrative fællesskab.
Skal holde chefen opdateret på vigtige skæringsdatoer for udnævnelser, FOKUS, udviklingskontrakter og andre mærke dage.

Det er ønskeligt, hvis du har kendskab til læringsplaner og uddannelsesforløbet under Hærens Basisuddannelse samt at du tidligere har været gruppefører/NK DEL i HBU eller HRU ved én af Hærens enheder.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergent stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kompagnichefen i Uddannelseskompagniet; kaptajn Michael Laursen på tlf.: 4138 71 00 eller via mail på [email protected]
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent John K. Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 72 81 91 63.

For at komme i betragtning til stillingerne, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag. Ansøgningen sendes elektronisk via linket.
Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juli 2020. Ansøgningsfristen er søndag den 14. juni 2020 og samtaler forventes afholdt ugen herefter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FØRINGSSTØTTEREGIMENTET
Regimentet er en værnsfælles myndighed, som indgår under Hærkommandoen med enheder i Fredericia, Haderslev, Karup og Høvelte.
Føringsstøtteregimentet leverer føringsstøtte i form af hovedkvarters- og communication Information System kapacitet til Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen og NATO.
Regimentet udvikler, producerer og indsætter føringsstøttekapaciteter i nationale, internationale og multinationale operationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Fredericia
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 7