Hærens Officersskole søger ny chef for uddannelsessektionen
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Frederiksberg
Det er nu du skal være klar – vi har brug for det!
Er du major og har du lyst til at forme fremtidens officerer gennem den nuværende uddannelse, men også lægge linjerne for en ny fremtidig officersuddannelse, så skal du søge et enestående job på Hærens Officersskole.
Om os
Hærens Officersskole er ansvarlig for officersbasis- og officersgrunduddannelsen til Hæren. Vi sætter klare rammer for, hvad officererne skal vide, kunne og være, for at Hæren kan kæmpe og vinde på den nuværende og fremtidige kampplads.
Basisuddannelsen (løjtnantsuddannelsen) gennemføres i Slagelse under Hærens Sergentskole, mens grunduddannelsen gennemføres på Hærens Officersskole. Nærværende stilling er i udgangspunktet studieleder for begge uddannelser, men i praksis gennemføres de to uddannelser separat.
Hærens Officersskole gennemfører grunduddannelsen i tæt samarbejde med Hærkommandoen, Hærens Sergentskole, Forsvarsakademiets institutter samt Hærens øvrige myndigheder og Specialoperationskommandoen.
Hærens Officersskole er garnisoneret på Frederiksberg Slot som foruden grunduddannelsen, også danner rammen for bl.a. Center for Landmilitære Operationer (CLO) med Føringskursus (FØK) og Operativ Føringsuddannelse (OFU).
Staben er lige nu organiseret med en skolechef (oberst) samt tre majorer; en stabschef, to sektionschefer (en chef for uddannelsessektionen samt en chef for garnisonsstøtteelementet), samt et rekrutteringselement, ledet af en kaptajn
Om stillingen
Du har sikkert nogle minder fra din egen tid på uddannelsen – måske særligt ift. din daværende holdfører. Som chef for Uddannelsessektionen kommer du til at sidde med det samlende ansvar for uddannelsen, som dels sætter rammerne for driften, men som i højere grad kigger fremad.
Som chef for Uddannelsessektionen på Hærens Officersskole kan du forvente en stilling med stor variation i opgaverne. I hovedtræk kan opgaverne fordeles på tre overordnede områder:
1. Ledelse af medarbejdere
Dine opgaver favner bl.a. at varetage udvikling og sammenhæng i officersuddannelsen samt kadetternes professionelle udvikling som officerer. Dette arbejde gennemføres i høj grad gennem den daglige ledelse af sektionens ni meget dedikerede medarbejdere.
I dagligdagen støttes chefen for Uddannelsessektionen af en næstkommanderende, der sammen med to kontorhjælpere og en uddannelsesstøttebefalingsmand varetager de logistiske og studieadministrative opgaver samt fire holdførere og en uddannelsesofficer, der sammen varetager planlægning og driften af den eksisterende uddannelse, herunder den daglige ledelse af kadetterne.
2. Drift og evaluering af den eksisterende uddannelse
Som chef for Uddannelsessektionen har du det samlede ansvar for uddannelse og kontrol af Hærens Officersuddannelse. Du sætter rammerne for den periodevise uddannelsesplanlægning, gennemfører koordinationen og dialogen med uddannelsens mange interessenter, herunder fakultetet og institutterne under Forsvarsakademiet, Center for Militær Træning, Jægerkorpset m.fl., samt tilsikrer linket til officersbasisuddannelsen (Løjtnantsuddannelsen). Derudover gennemfører du uddannelseskontrol, bl.a. gennem en løbende dialog og interviews i rammen af Hærkommandoens Kontrol- og Kontaktbesøg ved Hærens regimenter. Dialogen med aftagere og dimittender er vigtig for hele tiden at have fingeren på pulsen ift. at kunne gennemføre nødvendige justeringer af uddannelsen.
Slutteligt sidder du med i skolens Studienævn som ud over uddannelsen, også varetager kadetternes trivsel.
3. Udvikling af en ny uddannelse
Som følge af et kommende forlig, forventes alle forsvarets officersuddannelser fremadrettet at skulle tage en noget anden form. Det gælder også Hærens Officersuddannelse, som konstant er under udvikling for at imødekomme Hærens behov. Derfor skal du i den nærmeste fremtid forvente at være med til at udvikle flere nye dele af den eksisterende uddannelse. Du får dermed en unik mulighed for at præge fremtidens officersuddannelse. Det er også et omfattende udviklingsarbejde, som du kommer til at skulle tage et stort ansvar i. Arbejdet er påbegyndt, men du kommer til at skulle føre det i mål.
Hertil kommer selvfølgelig også en række ad hoc opgaver. Du kan med andre ord forvente at stillingen og jobindholdet vil udvikle sig, imens du varetager stillingen. Til gengæld vil du opleve at få et stort ansvar og du vil helt sikkert opleve et alsidigt job med rigtig mange facetter, hvor du også har rig mulighed for at udvikle dine egne kompetencer og personlighed.
Hvis du har fulgt skolen på de sociale medier, vil du vide, at jobbet også har mange særegne begivenheder, som er helt unikke – dét, sammenholdt med et virkelig stærkt kollegialt sammenhold og en relativ flad struktur, gør arbejdspladsen og denne stilling til noget, der er værd at søge (og følger du endnu ikke Hærens Officersskole på SoMe, så kan det kun anbefales ift. at få et dybere indblik i, hvad det er for en arbejdsplads, som du har mulighed for at blive en del af)
Stillingen egner sig i udgangspunktet ikke til at læse i - det kan selvfølgeligt lade sig gøre, men det kan ikke anbefales. Derimod rummer stillingen gode mulighed for kompetenceudvikling og du kan roligt søge stillingen, hvis du har karriereambitioner, for du skal nok blive udfordret i alle fire udfaldsrum (relationer, fornyelse, resultater og stabilitet). og tillige opbygge et stærkt netværk både i og uden for Hæren.
Stillingen tilbyder frie rammer. Et dagligt ledelsesansvar kræver ofte en høj grad af tilstedeværelse, men der er også gode muligheder for hjemmearbejde.
Om dig
Du er allerede uddannet major, eller kan udnævnes direkte ind i stillingen.
For at lykkedes i stillingen er der en række kompetencer og egenskaber, som kan være gode at bringe med:
Du kan favne nutidens generationer, som måske adskiller sig fra din egen, men som stiller høje krav til uddannelsen. Samtidigt kan du formidle og stå på mål for uddannelsens tre søjler: faglighed, robusthed og dannelse, der tilsammen gør netop officersuddannelsen unik.
Du kan håndtere et relativt stort ’span of control’, hvorfor egenskaber som: struktur, helhedsorientering, beslutningstagen, og forhandlingsevne er gode at bringe med ind i stillingen. Du skal med andre ord kunne søge kompromisset, men også være garant for helheden.
Det, der binder os sammen, er ønsket om, og viljen til at skabe de bedste forhold for kadetternes læring. Du kommer til at lede et dedikeret og specialiseret team af medarbejdere og det er derfor ønskeligt, at du kan fremvise nogle gode ledelsesmæssige erfaringer, hvor det netop er holdindsatsen, der har skabt de gode resultater.
Du kommer ligeledes til at tage aktiv del i gennemførelsen af faget; militær dannelse.
Det betyder, at du fra tid til anden også skal undervise og derfor gerne må have en solid indsigt i den praksisnærhed, som kendetegner premierløjtnanternes førstegangstjeneste, ligesom du gerne i ansøgningen må vise noget kant og dit ståsted ift. den militære professionsdannelse.
Du skal evne at balancere mellem traditioner og fornyelse, ikke mindst i udviklingen af den nye officersuddannelse (professionsbachelor). Her kommer du til at skulle bidrage – og til dels endog drive, dele af dette udviklingsarbejde, hvilket stiller krav til gode samarbejdsrelationer, processtyring og helhedsorientering.
Vi søger derfor en helstøbt officer – gerne med bredde og erfaringer fra alle fire udfaldsrum.
Men det er vigtigt, at du ikke læser ovenstående som en facitliste. Hvis du brænder for opgaven og mener, at du har noget godt at give videre til dine kommende kollegaer i officerskorpset, skal du søge stillingen. Læg gerne lidt kant i ansøgningen ift. hvor du ser officersuddannelsen bevæge sig hen.
Vi ser frem til din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte major Henrik Østergaard på telefon 2361 7779.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Camilla Boye ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9192 eller mail: [email protected].
Ansøgningsfristen er den 24. januar 2024 og der afholdes løbende samtaler.
Tiltrædelse vil være snarest muligt.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
Kilde: Jobnet.dk
Er du major og har du lyst til at forme fremtidens officerer gennem den nuværende uddannelse, men også lægge linjerne for en ny fremtidig officersuddannelse, så skal du søge et enestående job på Hærens Officersskole.
Om os
Hærens Officersskole er ansvarlig for officersbasis- og officersgrunduddannelsen til Hæren. Vi sætter klare rammer for, hvad officererne skal vide, kunne og være, for at Hæren kan kæmpe og vinde på den nuværende og fremtidige kampplads.
Basisuddannelsen (løjtnantsuddannelsen) gennemføres i Slagelse under Hærens Sergentskole, mens grunduddannelsen gennemføres på Hærens Officersskole. Nærværende stilling er i udgangspunktet studieleder for begge uddannelser, men i praksis gennemføres de to uddannelser separat.
Hærens Officersskole gennemfører grunduddannelsen i tæt samarbejde med Hærkommandoen, Hærens Sergentskole, Forsvarsakademiets institutter samt Hærens øvrige myndigheder og Specialoperationskommandoen.
Hærens Officersskole er garnisoneret på Frederiksberg Slot som foruden grunduddannelsen, også danner rammen for bl.a. Center for Landmilitære Operationer (CLO) med Føringskursus (FØK) og Operativ Føringsuddannelse (OFU).
Staben er lige nu organiseret med en skolechef (oberst) samt tre majorer; en stabschef, to sektionschefer (en chef for uddannelsessektionen samt en chef for garnisonsstøtteelementet), samt et rekrutteringselement, ledet af en kaptajn
Om stillingen
Du har sikkert nogle minder fra din egen tid på uddannelsen – måske særligt ift. din daværende holdfører. Som chef for Uddannelsessektionen kommer du til at sidde med det samlende ansvar for uddannelsen, som dels sætter rammerne for driften, men som i højere grad kigger fremad.
Som chef for Uddannelsessektionen på Hærens Officersskole kan du forvente en stilling med stor variation i opgaverne. I hovedtræk kan opgaverne fordeles på tre overordnede områder:
1. Ledelse af medarbejdere
Dine opgaver favner bl.a. at varetage udvikling og sammenhæng i officersuddannelsen samt kadetternes professionelle udvikling som officerer. Dette arbejde gennemføres i høj grad gennem den daglige ledelse af sektionens ni meget dedikerede medarbejdere.
I dagligdagen støttes chefen for Uddannelsessektionen af en næstkommanderende, der sammen med to kontorhjælpere og en uddannelsesstøttebefalingsmand varetager de logistiske og studieadministrative opgaver samt fire holdførere og en uddannelsesofficer, der sammen varetager planlægning og driften af den eksisterende uddannelse, herunder den daglige ledelse af kadetterne.
2. Drift og evaluering af den eksisterende uddannelse
Som chef for Uddannelsessektionen har du det samlede ansvar for uddannelse og kontrol af Hærens Officersuddannelse. Du sætter rammerne for den periodevise uddannelsesplanlægning, gennemfører koordinationen og dialogen med uddannelsens mange interessenter, herunder fakultetet og institutterne under Forsvarsakademiet, Center for Militær Træning, Jægerkorpset m.fl., samt tilsikrer linket til officersbasisuddannelsen (Løjtnantsuddannelsen). Derudover gennemfører du uddannelseskontrol, bl.a. gennem en løbende dialog og interviews i rammen af Hærkommandoens Kontrol- og Kontaktbesøg ved Hærens regimenter. Dialogen med aftagere og dimittender er vigtig for hele tiden at have fingeren på pulsen ift. at kunne gennemføre nødvendige justeringer af uddannelsen.
Slutteligt sidder du med i skolens Studienævn som ud over uddannelsen, også varetager kadetternes trivsel.
3. Udvikling af en ny uddannelse
Som følge af et kommende forlig, forventes alle forsvarets officersuddannelser fremadrettet at skulle tage en noget anden form. Det gælder også Hærens Officersuddannelse, som konstant er under udvikling for at imødekomme Hærens behov. Derfor skal du i den nærmeste fremtid forvente at være med til at udvikle flere nye dele af den eksisterende uddannelse. Du får dermed en unik mulighed for at præge fremtidens officersuddannelse. Det er også et omfattende udviklingsarbejde, som du kommer til at skulle tage et stort ansvar i. Arbejdet er påbegyndt, men du kommer til at skulle føre det i mål.
Hertil kommer selvfølgelig også en række ad hoc opgaver. Du kan med andre ord forvente at stillingen og jobindholdet vil udvikle sig, imens du varetager stillingen. Til gengæld vil du opleve at få et stort ansvar og du vil helt sikkert opleve et alsidigt job med rigtig mange facetter, hvor du også har rig mulighed for at udvikle dine egne kompetencer og personlighed.
Hvis du har fulgt skolen på de sociale medier, vil du vide, at jobbet også har mange særegne begivenheder, som er helt unikke – dét, sammenholdt med et virkelig stærkt kollegialt sammenhold og en relativ flad struktur, gør arbejdspladsen og denne stilling til noget, der er værd at søge (og følger du endnu ikke Hærens Officersskole på SoMe, så kan det kun anbefales ift. at få et dybere indblik i, hvad det er for en arbejdsplads, som du har mulighed for at blive en del af)
Stillingen egner sig i udgangspunktet ikke til at læse i - det kan selvfølgeligt lade sig gøre, men det kan ikke anbefales. Derimod rummer stillingen gode mulighed for kompetenceudvikling og du kan roligt søge stillingen, hvis du har karriereambitioner, for du skal nok blive udfordret i alle fire udfaldsrum (relationer, fornyelse, resultater og stabilitet). og tillige opbygge et stærkt netværk både i og uden for Hæren.
Stillingen tilbyder frie rammer. Et dagligt ledelsesansvar kræver ofte en høj grad af tilstedeværelse, men der er også gode muligheder for hjemmearbejde.
Om dig
Du er allerede uddannet major, eller kan udnævnes direkte ind i stillingen.
For at lykkedes i stillingen er der en række kompetencer og egenskaber, som kan være gode at bringe med:
Du kan favne nutidens generationer, som måske adskiller sig fra din egen, men som stiller høje krav til uddannelsen. Samtidigt kan du formidle og stå på mål for uddannelsens tre søjler: faglighed, robusthed og dannelse, der tilsammen gør netop officersuddannelsen unik.
Du kan håndtere et relativt stort ’span of control’, hvorfor egenskaber som: struktur, helhedsorientering, beslutningstagen, og forhandlingsevne er gode at bringe med ind i stillingen. Du skal med andre ord kunne søge kompromisset, men også være garant for helheden.
Det, der binder os sammen, er ønsket om, og viljen til at skabe de bedste forhold for kadetternes læring. Du kommer til at lede et dedikeret og specialiseret team af medarbejdere og det er derfor ønskeligt, at du kan fremvise nogle gode ledelsesmæssige erfaringer, hvor det netop er holdindsatsen, der har skabt de gode resultater.
Du kommer ligeledes til at tage aktiv del i gennemførelsen af faget; militær dannelse.
Det betyder, at du fra tid til anden også skal undervise og derfor gerne må have en solid indsigt i den praksisnærhed, som kendetegner premierløjtnanternes førstegangstjeneste, ligesom du gerne i ansøgningen må vise noget kant og dit ståsted ift. den militære professionsdannelse.
Du skal evne at balancere mellem traditioner og fornyelse, ikke mindst i udviklingen af den nye officersuddannelse (professionsbachelor). Her kommer du til at skulle bidrage – og til dels endog drive, dele af dette udviklingsarbejde, hvilket stiller krav til gode samarbejdsrelationer, processtyring og helhedsorientering.
Vi søger derfor en helstøbt officer – gerne med bredde og erfaringer fra alle fire udfaldsrum.
Men det er vigtigt, at du ikke læser ovenstående som en facitliste. Hvis du brænder for opgaven og mener, at du har noget godt at give videre til dine kommende kollegaer i officerskorpset, skal du søge stillingen. Læg gerne lidt kant i ansøgningen ift. hvor du ser officersuddannelsen bevæge sig hen.
Vi ser frem til din ansøgning.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte major Henrik Østergaard på telefon 2361 7779.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Camilla Boye ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9192 eller mail: [email protected].
Ansøgningsfristen er den 24. januar 2024 og der afholdes løbende samtaler.
Tiltrædelse vil være snarest muligt.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.
Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Frederiksberg
- Onsdag den 24. januar 2024
Lignende jobs
-
CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet
STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
Compliance Security Consultant
Lyder governance, compliance, threat intelligence og SIEM som noget for dig, og vil du være med til at sætte rammerne for IT-sikkerhed i vores egne og kunders IT-driftsmiljøer? Som Compliance Secur..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
København, Danmark: Vær med til at styrke Danmarks...
- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
[xxxxx]s departement søger sikkerhedskoordinator m...
Er samarbejde og dialog i dit faglige DNA? Kan du løfte dit fagområde selvstændigt og udvikle koncepter for vores koncerntilsyn og generelle sikkerhedsarbejde? Har du stor viden om og interesse for..- Sikkerhedsmedarbejder
- København K
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
23. december 2024 | 3 |
22. december 2024 | 3 |
21. december 2024 | 3 |
20. december 2024 | 3 |
19. december 2024 | 3 |
18. december 2024 | 3 |
17. december 2024 | 3 |
16. december 2024 | 3 |
15. december 2024 | 3 |
14. december 2024 | 3 |
13. december 2024 | 3 |
12. december 2024 | 3 |
11. december 2024 | 3 |
10. december 2024 | 3 |
9. december 2024 | 3 |
8. december 2024 | 2 |
7. december 2024 | 2 |
6. december 2024 | 2 |
5. december 2024 | 1 |
4. december 2024 | 1 |
3. december 2024 | 1 |
2. december 2024 | 1 |
1. december 2024 | 1 |
30. november 2024 | 1 |
29. november 2024 | 1 |
28. november 2024 | 1 |
27. november 2024 | 1 |
26. november 2024 | 1 |
25. november 2024 | 1 |
24. november 2024 | 1 |
23. november 2024 | 1 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
: Militær billedanalytiker søges til
s Efterretningstjeneste -. Værn: - Funktionsniveau:
Se alle populære søgninger