Sikrings- og Boardingofficer til Støtteskibet ABSALON - 9900

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Er du officer af taktisk linje i søværnet? Trives du i et miljø med højt operationstempo? Ønsker du varierede arbejdsforhold? Kunne du tænke dig at blive en markant del af en af søværnets skarpeste enheder? Hvis ja så har vi muligvis stillingen til dig.

ABSALON søger en premierløjtnant til at indgå i operationsdivisionen som sikrings- og boardingofficer. Du får en spændende arbejdsplads og ansvaret for Force Protection, skibets boardinghold, udvikling af personel samt udvikling af interne procedurer.

Om os

ABSALON indgår i 2. Eskadre, Division 22, der bl.a. opstiller enheder til internationale maritime operationer. ABSALON har i 2020 gennemført en indsættelse i Standing NATO Maririme Group 1 (SNMG1), og vil i 2. halvår gennemføre kortere sejladser med henblik på at sikre at enheden er indsættelsesklar, når det påkræves. Pt. forventer vi indsættelse i Arktis Kommando i 2020 og indsættelse i SNMG1 i 2021. Dette program tillader en gradvis opbygning af erfaring som vagtchef, og vil kunne fungere godt som oplæringsforløb for en nytiltrådt.

Om stillingen

Som sikrings- og boardingofficer på ABSALON indgår du i operationsdivisionen og er organisatorisk underlagt navigationsofficeren, som er kaptajnløjtnant. Operationsdivisionen er enhedens største division, der ledes af operationsofficeren.

Når du er vagtchef indgår du i tørnen med tre andre vagtchefer, hvor du forestår skibets sikre sejlads, mens du er på vagt. Når skibet kæmper i klart skib, står du for skibets taktiske og sikre sejlads i samarbejde med navigationsofficeren og dæksofficeren. Du vil således gennem dit virke som vagtchef få det grundlæggende håndværk som taktisk officer i søværnet på plads.

Som sikrings- og boardingofficer er du over for operationsofficeren ansvarlig for skibets boardninghold bestående af op til 15 mand. Stillingen indebærer, at du skal kunne anvende håndvåben, og du besidder evnen til at lede indsættelsen af boardingholdet i et skarpt miljø. Du skal under boardinger, agere på vegne af chefen samt indhente og bearbejde relevant information for operationsofficeren.

Du har desuden ansvaret for planlægning af skibets sikkerhed (Force Protection) i forbindelse med havneophold. En opgave der kræver samarbejde med store dele af skibets besætning.

Enhedens opgaver og størrelsen på organisationen ombord på ABSALON stiller store krav til overblik, fremsynethed, fleksibilitet og evner til at bruge organisationen.
Ansvaret og arbejdsopgaverne i et skarpt miljø medfører, at du får et unikt kollegialt forhold til de øvrige vagtchefer ombord.

Udgangspunktet for den daglige tjeneste er fra basehavnen i Frederikshavn. Når enheden er i basehavn eller i havn uden for basehavn, indgår du i tørnen som vagthavende officer. Derfor kan vagtdage i Frederikshavn forventes. Vi kan tilbyde en fleksibel tilgang til planlægning af din arbejdstid. Et af vores fokuspunkter vil være fastholdelse af den planlagte arbejdstid.

Vi vil i fællesskab opstille et udviklings- og udannelsesforløb, der vil give dig de nødvendige taktiske kompetencer, der skal til for at bestride stillingen – herunder boardinguddannelsen. Et uddannelsesforløb kan også opstilles således, at det vil kunne gøre dig klar til at bestride andre vagtchefstillinger eller en stilling som taktisk officer.

Du har en enestående mulighed for at bestride en udfordrende og meningsfuld stilling på en af søværnets skarpeste enheder. Du tilbydes en stilling, hvor du vil få tildelt et stort ansvar og gode muligheder for personlig og arbejdsmæssig udvikling. Du vil blive en central figur i ABSALON operationelle og taktiske virke.

Om dig

Du er premierløjtnant og uddannet officer af taktisk linje i søværnet.
Det er en fordel – men ikke en forudsætning – hvis du via tjeneste eller uddannelse har opnået erfaring fra øvelser og operationer og har nogle af de taktiske officerskurser (TAC 671-673) samt boardinguddannelsen.

Du er motiveret og er parat til at tage ansvar for ABSALON boardinghold og Force Protection. Dette indebærer, at du kan udvise initiativ, fleksibilitet og har en ”can do” mentalitet. Vi forestiller os, at du ønsker en længere tjenesteperiode på ABSALON. Du er afklaret med, at stillingen indebærer periodevis høj arbejdsbelastning og fravær fra hjemmet – til tider med kort varsel. ABSALON vil tilgodese planlægning af afspadsering således, at du oplever et arbejdsliv, der er i balance med dit privatliv.

Vi lægger vægt på fysisk og psykisk velvære og arbejder aktivt med fastholdelse af Forsvarets krav til militær fysisk træning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, ligesom du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer m.v.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Du skal have godkendt blåt bevis.

Fast tjenested vil være Flådestation Frederikshavn.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte taktisk officer undervand på ABSALON, kaptajnløjtnant Jonas Kristian Feddersen, Mail: [email protected], telefon 72 85 44 67.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon +45 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2020.

Ansættelsesdato 1. august 2020.

Samtaler til stillingen forventes gennemført i uge 26 via VTC eller telefon.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt. Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.

2. Eskadre består af moderne højteknologiske skibe: fregatter, støtteskibe, minerydningsenheder samt Søværnets Dykkertjeneste som varetager alle dykkerrelaterede opgaver i Søværnet.

2. Eskadre gennemfører de taktiske våbenmæssige uddannelser samt en afgørende del af skibenes operative opkøring, som samlet set er afgørende for enhedernes sømilitære kampevne, på Center for Taktik og Center for Våben.

2. Eskadre ønsker at være en god arbejdsplads og vores fokus er at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at fungere for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14
3. september 2024 13
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 17
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 15