Rådighedsstilling - Reserveofficer med lyst til at mærke ”O-rums”-stemningen igen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Savner du tjenesten og kammeratskabet i Søværnet? Længes du ind imellem efter duften af hav, morgenkaffen på broen, den særlige stemning i O-rummet eller lyden af en hovedmotor der starter op? Eller instruktørvirket når de nye skal læres op? Så er det måske noget for dig at blive en del af reservestyrken på Søværnets Center for Taktik (TAC), hvor vi skal bruge en erfaren orlogskaptajn/kommandørkaptajn med nylig chefvirke-erfaring til at blive en del af SeaRider teamet.

Om os

Center for Taktik (TAC) er et maritimt videns- og kompetencecenter med fokus på undervisning, træning og udvikling af doktriner inden for alle aspekter af maritim krigsførelse. Vores hovedopgave er at uddanne og bidrage til træning af Søværnets besætninger og vores primære kursister er KI, KU, vagtchefer og taktiske officerer.

Reserveelementet ved TAC (og i Søværnet som helhed) består af rådighedspersonel på tværs af rang og fagspecialer. Vi vil gerne have flere fagspecialer og har derfor brug for dig.

Forsvarets og Søværnets øverste ledelse har stor fokus på styrkelsen af reserven, og derfor vil dine kompetencer og arbejde have stor bevågenhed.

TAC er geografisk beliggende i Frederikshavn og er organisatorisk underlagt 2. Eskadre.

Om stillingen

I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion og du skal varetage opgaver indenfor uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed.

Som reserveofficer i Søværnet bliver du ansat i en designeringsfunktion i 2. Eskadres krise-/krigsorganisation. Designeringsfunktionen er den funktion/ stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion, for dit vedkommende som orlogskaptajn af reserven. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Reserveområdet er et vigtigt område, og det er en prioriteret opgave at få opbygget en robust reservestyrke, hvor der kan trækkes på mangfoldige kompetencer. Det er et job med stor fleksibilitet og frihed, og du har naturligvis selv indflydelse på din planlægning af arbejdstiden.

Tjenesten vil finde sted på TAC og til søs på forskellige enheder i Søværnet.

Om dig

Du har gjort tjeneste i Søværnet som orlogskaptajn (eller kommandørkaptajn) og du er måske i gang med en civil uddannelse eller ansat ved en civil arbejdsgiver.

Du har lyst til at bevare en tilknytning til Søværnet, og ser det som et positivt afbræk fra din civile hverdag.

Du har gode samarbejdsevner og er ikke bleg for at give en hånd med, hvor der opstår behov. Du har en professional og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne, er initiativrig og formår selvstændigt at igangsætte opgave- og problemløsninger.

Du skal som minimum kunne afsætte 5 dage om året og det er vigtigt at dette er forventningsafstemt med din civile arbejdsgiver.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til orlogskaptajn af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.
Du bliver ansat med samme grad af reserven som du havde, da du forlod Forsvaret.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer. Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

I tilfælde af, at du udsendes i international mission eller bliver tilbudt at varetage en fastansat officers stilling eller projekt-/opgaver i den faste struktur for en kortere afgrænset periode, vil du blive ansat på en tidsbegrænset kontrakt i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark.

Fast tjenestested vil være i hjemmet.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele ansættelsesperioden.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte orlogskaptajn Jens Hansen på telefon 72 85 53 40 eller mail: [email protected].
Du kan også kontakte den lokale reserverådgiver kaptajnløjtnant af reserven Peter Michael Olsen på mail: [email protected] eller telefon 72 85 42 17.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 25. juni 2020. Efter ansøgningsfristens udløb vil vi gennemføre en kvalitativ vurdering af ansøgerne og evt. indkalde til samtale. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter.

Stillingen er til besættelse 1. august 2020, eller snarest herefter.

For at komme i betragtning til en rådighedsstilling, skal vi bede dig fremsende din ”ansøgning” med tilhørende bilag elektronisk, via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt. Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.

2. Eskadre består af moderne højteknologiske skibe: fregatter, støtteskibe, minerydningsenheder samt Søværnets Dykkertjeneste som varetager alle dykkerrelaterede opgaver i Søværnet.

2. Eskadre gennemfører de taktiske våbenmæssige uddannelser samt en afgørende del af skibenes operative opkøring, som samlet set er afgørende for enhedernes sømilitære kampevne, på Center for Taktik og Center for Våben.

2. Eskadre ønsker at være en god arbejdsplads og vores fokus er at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at fungere for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 25. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14
3. september 2024 13
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 17
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 15