Er du den ambitiøse officer eller akademiker, der brænder for strategisk styring hos Forsvarsministeriets Materiel- o...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Hvis du har stærke kompetencer og erfaring inden for analyse, strategisk tænkning samt struktur, så har vi det rette job til dig. Et job, hvor din primære opgave vil være at sikre direktionen et overblik, så den kan træffe strategiske beslutninger på det bedst mulige grundlag.

Jobbet vil give dig erfaring med direktionsbetjening, virksomhedsstyring, analysearbejde og forretningsudvikling i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI).

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er ansvarlig for at indkøbe materiel og it til hele Forsvarsministeriets koncern. Stillingen er placeret i Styringssektionen i Udviklings- og Koordinationsafdelingen. Sektionen er ansvarlig for det strategiske styringsgrundlag, ledelsesudvikling samt forretningsudviklingsopgaver for hele Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Sektionen består af en chef og otte militære og akademiske medarbejdere.

Om stillingen

Forsvarsministeriets koncern er i gang med en kæmpe udvikling i rammen af indeværende forsvarsforlig, der skal omstille det samlede forsvar betydeligt, og du kan komme helt tæt på beslutningsprocesserne i den største af koncernens støttende styrelser.

Din primære opgave bliver at støtte direktionen og det øverste ledelseslag med informationer, der kan danne grundlag for strategiske drøftelser. Det gøres ved at indhente, bearbejde og kommunikere informationer om de væsentligste forhold i Materiel- og Indkøbsstyrelsen til direktionen. Af driftsbetonede opgaver vil du bl.a. få ansvaret for, at FMI’s interne processer (kaldet forvaltningsgrundlag) holdes opdateret og sikre halvårlige afrapportering på styrelsens mål- og resultatplan til Forsvarsministeriets departement.

Herudover vil du få berøring med forretningsudviklingsprojekter, ledelsesudvikling, og der vil løbende komme nye opgaver til, da sektionen også påtager sig ad hoc opgaver for direktionen. Du skal derfor være forberedt på en omskiftelig hverdag, hvor du til gengæld arbejder tæt på de øverste beslutningslag i organisationen.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine otte kollegaer i sektionen men vil samtidig opleve en høj grad af selvstændighed, et stort personligt ansvar og frihed i forhold til løsning af dine opgaver. Faglig indsats og nytænkning er noget der vægtes højt sammen med den kollegiale sparring i hverdagen og en løbende individuel kompetenceudvikling.

Om dig

Du er officer på major/orlogskaptajn med blikket rettet mod ledelsen af en væsentlig del af det samlede forsvarsministerium. Alternativt har du nogle års erfaring som akademiker med et solidt resultat. Det afgørende er, at dine faglige og personlige kompetencer går hånd i hånd med en stor interesse og virkelyst for strategisk arbejde.

Du har solide analytiske evner og er stærk i skrift og tale. Som person er du en helhedsorienteret holdspiller, fleksibel og god til at samarbejde for at få en opgave løst til tiden. Du er endvidere struktureret og målrettet, og påtager dig et personligt ansvar for at skabe resultater.

Alt efter dit erfaringsniveau og dine kompetencer sørger vi for, at du bliver klædt på til jobbet, og vi vil investere i dig og din udvikling i form af oplæring, kurser og uddannelse.

Ansættelsesvilkår

Er du civil ansøger vil du blive ansat og aflønnet i henhold til gældende relevant overenskomst.

Er du militær ansøger besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Er du officer har du som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Er du officer er ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende sektionschef major Carsten Sølund på telefon 23 81 30 87.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19141.

Ansøgningsfristen er den 8. september 2021 og samtaler afholdes løbende. Stillingen er ledig til besættelse den 1. oktober 2021 eller efter nærmere aftale.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel og it-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og it lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedsæde er i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Onsdag den 08. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 14
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 14
1. oktober 2024 10
30. september 2024 11
29. september 2024 12
28. september 2024 14
27. september 2024 14
26. september 2024 13
25. september 2024 13
24. september 2024 13
23. september 2024 13
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14