Sektionschef til sektionen "Land and Joint Capabilites" i FMI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vil du være sektionschef for en fantastisk sektion?

Sektionen er med til at styrke det danske forsvar gennem gode aftaler inden for kategorierne pansrede køretøjer, hjulkøretøjer, udrustning af enkeltmand, ammunition, våben, containere, entreprenørmateriel og værktøjer, CBRN og EOD samt mange andre anskaffelser til gavn for vores soldater.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er Forsvarsministeriets materiel-, IT-faglige og logistiske myndighed. Hos FMI er vi med til at passe på Danmark ved at støtte Forsvaret, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet. Vores støtte består af indkøb, vedligehold og udfasning af materiel og IT, hvilket kan være alt fra kampfly og fregatter til servere og head sets.

FMI er en af Danmarks største offentlige indkøbsorganisationer og administrerer ca. 9 milliarder kroner årligt, hvilket er omkring en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. I FMI foretager vi de strategiske indkøb, der er med til at forme Danmarks sikkerhed i årene, der kommer.

Om stillingen

Grundlaget for vores anskaffelser skal selvfølgelig være i orden, og kompleksiteten er høj, når de nationale og internationale regler skal kombineres med vores markedskendskab og indenrigs- såvel som udenrigsrelationer i forhold til industri- og materielsamarbejder. Derfor har vi samlet vores juridiske, udbudsprocessuelle og internationale samarbejdsrelationer i Sourcing Divisionen. Divisionen blev sammensat 1. juli 2020 og består af ca. 140 medarbejdere fordelt på fire afdelinger, hvoraf den ene afdeling, Acquisition and Contracting, bl.a. har ansvaret for udbud og kontraktindgåelse.

I Acquisition and Contracting er vi ca. 45 udbudskonsulenter og category managers med god fordeling på køn, alder og uddannelse. Vores opgave er at anskaffe materiel og it til soldater og civilt ansatte i Forsvaret. Afdelingen er faglig stærk og velfungerende med en god kultur, hvor vi hjælper hinanden. Vi er både socialt og fagligt engagerede, og har en uformel omgangstone med plads til det gode humør.

Det er i denne afdeling, at der er en stilling ledig som sektionschef.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse og gerne ledelseserfaring fra det offentlige, herunder gerne erfaring med styringsopgaver og faglig ledelse relateret til udbud. Det er desuden vigtigt, at du har erfaring med strategiarbejde, og hvis du har arbejdet med porteføljestyring, er det en fordel.

Uanset hvad din baggrund er, så forventes du at forholde dig åben for fortsat personlig udvikling og efter at have læst dette opslag, er du opsat på at være med til at lede og styre sektionens opgaver, fordi det er med til at sikre, at FMI kan levere ”materiel og it til tiden - i fred, krise og krig”.

Som person har du helhedsforståelse, gode samarbejds- og planlægningsevner, foruden analytisk sans. Du er typen der skaber gode relationer og kan samarbejde på tværs af specialer. Desuden kan du begå dig i et politisk miljø og du har gerne kendskab til politisk betjening og/eller sagsbehandling. Hvis du har erfaring fra Forsvarsministeriets område og/eller kendskab til FMI anskaffelsesprocesser, vil dette være et plus.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som chefkonsulent med ledelsesansvar og aflønnet efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne under hele ansættelsen.

Arbejdsstedet er i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Acquition and Contracting, afdelingschef Bolette Bisp Justesen på telefon 4033 7839 eller [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon 7281 9182.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningsfristen er 8. september 2021. Vi forventer, at holde samtaler snarest derefter.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Frederikshavn
  • Onsdag den 08. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. oktober 2024 3
6. oktober 2024 3
5. oktober 2024 3
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 3
24. september 2024 4
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5