Driftassistent til Auto Service Element Danmark på Flyvestation Skaldstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gadstrup

Interesserer du dig for biler i personvognsklassen, og kunne du tænke dig at være med til at
forvalte driften af forsvarets køretøjer.

Vi står netop nu og mangler en kollega til vores afdeling på Flyvestation Skaldstrup ved Roskilde, og det er netop din mulighed for at blive en del af et super skarpt team.

Skal dette være dig, så send os din ansøgning?

Om os

Auto Service Element Danmark er en del af Supply Chain Division under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi er opdelt i to afdelinger, en placeret på Flyvestation Karup og den anden på Flyvestation Skalstrup.

Vores primære opgave består i at forestå koordineringen, planlægningen af alt vedligeholdelse og flådestyring af bilerne tilknyttet Forsvarets puljekøretøjsordning. Ordningen består pt. Af ca. 2600 biler fordelt på alle værn, styrelser og myndigheder.

Ydermere er det os, som har det daglige ”system ansvar” vedrørende Forsvaretsdelebil.dk og alle opgaver afledt heraf. f.eks. Installation af biler, fejl og andre driftsmæssige opgaver.

Vi er en værnfælles enhed med personel fra alle 3 værn og civile medarbejdere ansat. Det betyder, at du som militært ansat hos os, beholder dit tilhørsforhold.

Vores hverdag foregår i et dynamisk miljø med en uformel omgangstone og dedikerede medarbejdere. Vores primære fokus består i at levere det bedst mulige produkt inden for de givne rammer og til tiden.

Medarbejderne deltager aktivt i udformningen af deres hverdag og hvordan opgaverne skal løses nu og i fremtiden. Vi tilbyder derfor en stilling med en høj grad af medindflydelse, medbestemmelse og udvikling. Vi trives med ansvar, men også med åbne drøftelser af opgaveløsningen for at opnå det bedst mulige resultat.

Om stillingen

Du vil være bindeledet imellem brugerne af bilerne og det udførende værksted og igennem tæt dialog med begge parter, via mail eller pr. telefon, sørge for hurtig og effektiv udførelse af reparationer.

Når der er behov for reparationer, periodisk syn, service eller tilbagekaldelser fra bilfabrikanten, vil du være den ansvarlige til at varetage dette i dit eget område.

Du vil efter grundig oplæring blive tildelt dit eget geografiske område, hvori du forvalter køretøjerne, typisk omkring 200-250 køretøjer.

Dine arbejdsopgaver med hensyn til reparationer og planlagt vedligehold oprettes, planlægges og styres i SAP, hvor du håndterer opgaven fra ”vugge til grav” via VHM, VHO og IKO.

Du forestår også registrering af bilens vedligeholdelseshistorik via aktioner så det senere er søgbart og kan bruges i forbindelse med reklamationer og planlagt vedligehold.

Du vil blive tildelt en ”super bruger” rolle på Forsvaretsdelebil.dk med et ansvar over for de puljer, som ligger inden for dit teams geografiske område - herunder bookning af bil til værksted eller flytning af booking ved nedbrud eller lignede.

Du vil også skulle kontakte systemleverandøren direkte, såfremt der er fejl på det indbyggede ”delebils udstyr” på bilerne i dit område.

Om dig

Du er uddannet konstabel og har erfaring inden for administration.

Har du erfaringer fra lignende stilling vil det være en fordel´.

Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og befinde dig godt med til tider at have mange ”bolde i luften”.

Du tager initiativ og løser de opgaver, der ligger inde for dit ansvarsområde, men samtidigt give du en ekstra hånd, når der er travlt hos en kollega, ligeledes er du ikke bange for at bede om støtte, når du har brug for det.

Du forstår at sætte kunden i centrum, kan formulere dig tydeligt og i en god tone, både på skrift og i tale.

Tidligere erfaring med SAP enten PM eller MM moduler er et plus, men ikke et krav.

En grundig oplæring vil finde sted i hele vores portefølje af opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op både civilt og militært.

Civile ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for
Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende
fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten). Basislønnen er (ASS eller OSS) kr. pr. måned, hvis du har en erhvervsuddannelse inden for kontor.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Militære ansættelsesvilkår:
Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansættelse i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested vil være flyvestation Skalstrup (ved Roskilde).

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Oversergent Michael Nordestgaard på telefon 7281 6942 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til de civile løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Har du spørgsmål til de militære løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent chefsergent Troels Enig på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er tirsdag den 14. august 2022. Samtaler forventes afholdt i forlængelse af ansøgningsfristen.

Stillingen er til besættelse pr. 1. september 2022, eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om SUPPLY CHAIN DIVISION
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’.

FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Ca. 950 af FMI’s 1.900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Division (SCD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus. SCD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandet andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. SCD er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSEN
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og
knapper.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Gadstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Gadstrup
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Gadstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Gadstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Gadstrup over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1