Modulleder til Beredskabsstyrelsens Sergentskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Er du en erfaren officer med en stærk faglig tyngde og relevant uddannelse? Har du lyst til at arbejde fokuseret med uddannelse og udvikling af Beredskabsstyrelsens sergentgruppe?

Besidder du en god pionérånd og har du lyst til at være med til at udvikle og gennemføre den militære akademiuddannelse for Beredskabsstyrelsens sergentgruppe? Så er du måske vores kommende modulleder på Sergentskolen i Haderslev.

Om os

Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab og arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer. Strategisk HR og Officersskolen har bl.a. ansvaret for driften og udviklingen af Beredskabsstyrelsens Officersskole og Sergentskole, herunder de dertilhørende uddannelser.

Enheden varetager bl.a. styrelsens HR udviklingsarbejde med henblik på, at styrelsen til stadighed har et bredt, relevant ansøgerfelt til nøglepositioner.

Enheden har det strategiske ansvar for kompetenceudvikling af alle medarbejderne – civile som uniformerede. Enheden er geografisk fordelt i hhv. Birkerød (HR-, karriere- og kompetenceudvikling), Haderslev (Sergentskolen) og Forsvarsakademiet på Østerbro (Officersskolen).

Officersskolen varetager driften og udviklingen af officersuddannelsen, herunder Beredskabsstyrelsens spor på den militære diplomuddannelse i samarbejde med Forsvarsakademiet.

Sergentskolen uddanner hvert år ca. 30 nye sergenter til Beredskabsstyrelsen og udbyder desuden Beredskabsstyrelsens spor på den nye militære akademiuddannelse for erfarne mellemledere (MAU) i samarbejde med de militære sergentskoler.

Om stillingen

Som modulleder i sergentuddannelsen vil du have ansvaret for udvikling, planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af beredskabsfaglige enkeltmoduler på akademiuddannelsen samt indgå i tilsvarende arbejde vedrørende værnsfælles moduler iht. de gældende uddannelsesbestemmelser.

Foruden udviklings- og uddannelsesopgaverne skal du varetage forskellige ledelses- og administrative opgaver i samarbejde med den øvrige stab på Sergentskolen samt indgå i relevante samarbejdsrelationer i beredskabs- og forsvarsfaglige uddannelsesnetværk.

Den normale tjenestetid er i dagtimerne men både uddannelsen og, i særdeleshed det operative beredskab, kan medføre lange dage og tjeneste på andre tider af døgnet. Du skal desuden være indstillet på en del indenlands rejseaktivitet da akademiuddannelsens tilstedeværelsesmoduler ikke nødvendigvis foregår i Haderslev.

Du vil som udgangspunkt skulle indgå i Beredskabsstyrelsen Sydjyllands udrykningsvagt.

Om dig

Du er tjenestegørende officer i Beredskabsstyrelsen eller Forsvaret og har erfaring som leder.

Som officer i Beredskabsstyrelsen har du løbende vedligeholdt og udviklet dine ledelsesmæssige og beredskabsfaglige kompetencer. Alternativt har du en baggrund som officer i Forsvaret med uddannelseserfaring evt. kombineret med relevant beredskabsfaglig erfaring fra et kommunalt beredskab, brand- og redningstjenesten i Flyvevåbnet eller tilsvarende.

For at kunne undervise på akademiuddannelsen kræves det at, du har en uddannelse på kvalifikationsrammens niveau 6 (Diplom/Bachelor) med relevant indhold, fx ledelse, læring, HR, organisation, samfundsfag eller lign.

Du er en stærk formidler både mundtligt og på skrift. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til national kvalifikationsramme og LRH taksonomien.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, analytisk og resultatorienteret.

Vi lægger desuden vægt på at du i din fremtræden og dit virke repræsenterer og formidler Beredskabsstyrelsens kerneværdier. Du kan lide at være rollemodel og lægger vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen. Du kan motivere, vejlede og inspirere studerende og du kan støtte dine foresatte i løsningen af enhedens opgaver. Gode samarbejdsevner er en fast del af dine kompetencer.

Vi forventer at du har kørekort til kategori C men ser gerne at du har CE.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter sektionsledere/kaptajner/kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte Chefen for Sergentskolen, Sektionschef Jacob Vestergaard på telefon 23 37 80 08.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Martin Fyrstenberg på telefon 32 66 59 00.

Ansøgningsfristen er den 22. februar 2021. Samtaler forventes afholdt snarest derefter.

Ansættelse er snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM BEREDSKABSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central myndighed indenfor katastrofeberedskabet og er placeret under Forsvarsministeriet.

Vores mission er at sikre borgerne et robust beredskab over for ulykker og katastrofer. Det gør vi ved at udvikle og styrke katastrofeberedskabet, så ulykker og katastrofer kan forebygges og afhjælpes.

Beredskabsstyrelsen yder assistance til kommuner, politi og andre myndigheder ved større ulykker eller katastrofer i Danmark, hvor der er brug for meget mandskab, specialmateriel eller ekspertviden, f.eks. om farlige stoffer.

Beredskabsstyrelsen assisterer efter anmodning ved katastrofer i udlandet. Desuden rådgiver Beredskabsstyrelsen myndigheder og virksomheder om bl.a. beredskabsplanlægning, øvelsesvirksomhed og brandforebyggelse. Vi gennemfører også beredskabsfaglige uddannelser for indsatsledere og holdledere i det kommunale redningsberedskab samt ansatte i politiet og ved andre myndigheder.

Beredskabsstyrelsen prioriterer arbejdet med mangfoldighed og ligestilling højt og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold m.m. til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Haderslev
  • Mandag den 22. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2