Stabschef og næstkommanderende ved II JDR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Kan du også bedst lide at angribe i tyngdeaksen? Har du viljen og evnerne til værdiskabelse for bataljonens kompagnier i dagligdagen? Har du den faglige og organisatoriske bredde, der kræves for at lede en bataljonsstab, skabe uddannelsesmæssig fremdrift, levere resultater og skabe helhedsperspektiver og prioriteter for stabsmedlemmerne og bataljonen?
Hvis du kan sige ja til alle tre, så er du helt sikkert en kandidat som Stabschef og Næstkommanderende ved II Panserinfanteribataljon (JDR) ved 1. Brigade.

Om os

II JDR er udpeget til at være i NATO-beredskab fra 1. januar 2024. Det betyder, at Hæren kigger på II JDR, hvis Danmark har brug for at sende en slagkraftig panserinfanteribataljon til en af verdens brændpunkter. Det giver prioritet som en del af 1. Brigades samlede opbygning.

Bataljonen består af en stab, et stabskompagni og to infanterikompagnier.

Staben består af en administrationssektion (S1), en efterretningssektion (S2), en operationssektion (S3) og slutteligt en logistiksektion (S4). I hovedsagen har staben én overordnet funktion: At skabe rammerne og vilkårene for, at underafdelingerne kan løse deres opgaver. Det gælder i den daglige drift – men i særdeleshed også, når vi angriber ud over udgangslinjen.

Som bataljonschef er ordentlighed, sammenhold, loyalitet og handlekraft vigtigt for mig.

Om stillingen

Stabschefen i II JDR har i udgangspunktet to funktioner: En driftsfunktion i hverdagen og en operativ funktion i øvelses- og krigssammenhæng. Driftsfunktionen fylder mest i stillingen, og din evne til at varetage bataljonens samlede drift vejer tungt i den samlede vurdering af dit kandidatur.

I den daglige driftsfunktion bidrager alle i staben til at understøtte underafdelingerne og den samlede opbygning af bataljonen. Du og staben har opgaveansvaret for at planlægge, synkronisere, sikre fremdrift og kontrollere opgaver af meget varierende karakter, hvilket stiller krav til din breddeviden, overblik og ledelsesstil. Eksempler på den driftsmæssige opgaveportefølje kunne være: Støtte til hvervning af M100 og M200, budgettering og arbejdstid-/økonomicontrolling, aktivitetsplanlægning (fra føringsuddannelse til indsættelse i operationer), udarbejdelse af briefinger til bataljonschefen, militær sikkerhedstjeneste, udarbejdelse af stabsnotater til NIV III/II i væsentlige sager, køretøjs- og materieltilvejebringelse, ressourceprioriteringer, input til kampbataljonens udvikling i næstkommende forlig, klargøring til inspektioner, ledelsesrapportering til 1. Brigade, koordination af samvirke med øvrige afdelinger i 1. Brigade og håndering af afgivelser. Med andre ord så er du ansvarlig for den daglige drift af bataljonen. Det gør, at stillingen også er helt unik for din egenudvikling og vil give dig en enestående faglig bredde til din videre tjeneste.

Dine to primære eksterne samarbejdspartner i relation hertil er hele brigadestaben og regimentsstaben, hvorfor din evne til at etablere og fastholde gode samarbejdsrelationer er væsentlig for dit daglige virke.

I krigsfunktionen er du som stabschef selvsagt en afgørende del af den operative planlægning og støtte til bataljonschefens føring af bataljonen. Heri ligger også en mulighed for at påvirke Hærens føringskoncept, videreudvikle af bataljonens SOP m.m.

Forventningerne på kort sigt er, at 2022 er et forholdsvist roligt år, da bataljonen er udsendt til Irak, Estland og Kosovo. Vi bruger 2022 til at skabe forudsætningerne for 2023, der bliver et spændende og aktivt opbygningsår for bataljonen. På Ex BRAVE LION 2023 bliver vi med din hjælp certificeret til at gå i NATO-beredskab fra 1. januar 2024. I perioden ville du skulle kunne deltage i både nationale og internationale aktiviteter.

Samlet set kræver stilingen en stor grad af selvstændighed. Der vil være mulighed for faglig og personlig og udvikling, hvilket er nødvendigt, da din opgaveløsning har stor betydning for hele bataljonens indsættelse. I kombinationen af de daglige opgaver og opgaverne på kamppladsen lover jeg, at du vil blive både udfordret og udviklet. Stillingen vil uden tvivl på sigt styrke din helhedsorientering, din faglige bredde og samarbejdsevner.

Om dig

Du er major eller kaptajn med potentiale til udnævnelse i 2022. Det kan være udnævnelse i forbindelse med tiltrædelsen eller indgåelse af uddannelseaftale, hvor stillingen bestrides som funktion i højere stilling indtil udnævnelse.

Vigtigst af alt er dog, hvilke kompetencer, du bringer med ind i jobbet. Jeg forventer, at du:

• Har erfaring som underafdelingschef. Det behøver ikke at være et infanterikompagni, eller fra stående reaktionsstyrke, men det er vigtigt, at du forstår de mekanismer, der er mellem bataljonen og underafdelingerne. Både i dagligdagen og i krig.
• Har stabserfaring fra højere styringsniveau, så du forstår den helhed, bataljonen indgår i, og dermed kan bidrage til udvikling af staben, foretage de rette prioriteringer og varetage et effektivt samarbejde med foresatte myndigheder.
• Er administrativt velfunderet med blik for detaljer og kvalitet, da du bliver bataljonens ankerpunkt for planlægning, ressourcestyring, udarbejdelse af produkter m.m.
• Er reflekteret om din egen rolle som stabschef, hvor du skal kunne lægge kalkerne oven på hinanden, være fremadsynet og fungere i et miljø med mange interessenter.
• Har viljen og evnerne til at skabe værdi for underafdelingerne og udvikle alle dine stabsmedlemmer.
• Har modet og lysten til operationer og har evnerne til at lede et operativ stabsarbejde og dermed omsætte chefens beslutninger til brugbare planer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer/orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested i Holstebro.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen inden ansøgningsfristen er du velkommen til at kontakte nuværende næstkommanderende og stabschef, Christen Starnov, på telefon 20 72 57 56 eller via mail.: [email protected].
Du er også velkommen til at kontakte mig, OL Peter Els, på jabber 27876. Da jeg er udsendt til Estland, skal du lave en forudgående aftale om telefonmøde.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 7. juni 2022. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 25.

Stillingen skal besættes fra den 1. august 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM JYDSKE DRAGONREGIMENT
Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropregiment med både kampvogne og infanteri.
Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold.

Dragoner er anerkendt og respekteret for høj professionel standard.

Regimentet uddanner værnepligtige, kampvognsmandskaber samt mekaniseret og pansret infanteri.

Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen er også tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner.

Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en panserinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse.

Regimentet har siden 1948 udsendt mange soldater og enheder til verdens internationale brændpunkter og har desuden løst en lang række nationale opgaver.

Siden 1953 har regimentet haft garnison i Holstebro.

Ved Jydske Dragonregiment ærer vi vores historie, de mennesker, der var med til at skabe den, og dem, der hver dag er med til at gøre Jydske Dragonregiment til Danmarks bedste kamptropregiment.

Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.

Læs mere om regimentet på www.forsvaret.dk/jdr

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 16
1. juli 2024 13
30. juni 2024 16
29. juni 2024 16
28. juni 2024 11
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 17
22. juni 2024 17
21. juni 2024 16
20. juni 2024 15
19. juni 2024 15
18. juni 2024 15
17. juni 2024 17
16. juni 2024 18
15. juni 2024 19
14. juni 2024 19
13. juni 2024 19
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 18
9. juni 2024 19
8. juni 2024 19
7. juni 2024 19
6. juni 2024 19
5. juni 2024 19
4. juni 2024 20
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20