IT-Systemarkitekter til konsolidering af IT i Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Er du en erfaren og nysgerrig IT-infrastruktur systemarkitekt, der brænder for at skabe værdi? Så er du måske en af vores nye kollegaer, vi søger til konsolidering af Forsvarets IT.

Om os

Stillingerne er forankret i Program IT-konsolidering og Transformation (PIT). PIT er et nyoprettet program, der skal konsolidere it i hele Forsvarsministeriets koncern. PIT hører organisatorisk til i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), og er geografisk placeret i Hvidovre. Styrelsen har hovedkvarter i Ballerup, hvorfra dele af programmets opgaver udføres, ligesom der naturligt vil være snitflader til departementet samt alle underliggende styrelser i Forsvarsministeriet. Programbestyrelsen er forankret i Forsvarsministeriets departement.

Programmets overordnede formål er at konsolidere og optimere IT i hele Forsvarets koncern, herunder 1) øge den operative effekt af it i koncernen, 2) øge koncernens cybersikkerhedsniveau, og 3) opnå de planlagte effektiviseringer.

Opgaven forventes tidsmæssigt at forløbe i hele forligsperioden frem til og med 2025. Programmet indeholder forandringer af arbejdsprocesser, fornyelser af IT-installationer, løsninger og samarbejdsrelationer på tværs af koncernen. Programmet skal bidrage til bedre og mere effektiv støtte på IT-området, både på det administrative område til styrelser og stabe, og på det operative område, hvor det er den militære indsats, der er i fokus.

Vær venligst opmærksom på, at vi også søger IT-projektledere og bl.a. IT specialister, - driftsmedarbejdere og systemadministratorer.

Om stillingen

Der er tale om en systemarkitektstilling indenfor IT-infrastruktur og netværk, til besættelse snarest muligt. Programmet omhandler tre faglige områder (Infrastruktur, Applikationer og Militære systemer), der arbejder tæt sammen omkring konsolideringen og transformationen af koncernens IT-portefølje. Stillingerne bliver organisatorisk placeret i Infrastruktur- og netværkssektionen i PIT.

Systemarkitekten stillingen indenfor PIT infrastruktur og netværksområdet, indeholder en bred vifte af opgaver relateret til infrastruktur og netværksarkitektur, løsningsorienteret arkitektur samt kommunikativt og strategisk IT-arkitektur.
Som IT-arkitekt skal du udarbejde konkret definering og beskrivelse af IT-infrastruktur og netværksarkitekturen, der inkluderer hele koncernen med en proaktiv planlægningshorisont på et til to år.

Systemarkitekten skal medvirke til udvikling af eksisterende it-infrastruktur, netværk, samt optimering af hvorledes der leveres it-services til Forretningen Forsvaret. Dette inkluderer blandt andet, at applikationer og infrastruktur passer sammen med henblik på optimal udveksling og anvendelse af informationer, samt optimal cybersikkerhed.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

• Skabe overblik over, samt bidrage til optimering, struktur og sammenhæng i Forsvarets systemarkitektur.
• Bidrage til valg af teknologi, samt være en vigtig nøglespiller i den teknologiske omstilling af koncernens IT-løsninger, herunder krav til løsningarkitekturen og teknisk implementering af løsninger i IT-infrastrukturen og netværk.
• Medvirke til effektiv konsolidering af IT-infrastruktur samt netværk, herunder udvikling og vedligeholdelse af komplicerede infrastruktur-, netværks- og sikkerhedsløsninger.
• Indgå i dialog med Forsvarets IT-organisation, på såvel forretnings- som IT-leverandør siden.
• Både selvstændigt og i samarbejde den øvrige IT-organisation implementere teknologiske løsninger, der enten styrker eksisterende IT-leverancer, eller nye software defined, automatiserede og virtualiserede løsninger.

Stillingen er præget af:

• En travl og spændende hverdag i et dynamisk og uformelt miljø.
• En unik chance for at arbejde med udvikling af fremtidens digitaliserede forsvar.
• Et job hvor faglige udfordringer, vidensdeling samt professionalisme er vigtige motivationsfaktorer.
• En fleksibel arbejdsform med frihed under ansvar, højt til loftet, kontakt til mange forskellige faggrupper.

Din arbejdsplads kan være i henholdsvis Ballerup, Karup eller Aalborg.
Venligst oplys i din ansøgning hvilken stilling/geografi, som du ansøger.

Om dig

Vi forestiller os, at du er selvkørende og robust af natur og at du arbejder struktureret. Endvidere er du teamorienteret og trives med at arbejde på kryds og tværs i en matrixorganisation. Du fremstår seriøs, tillidsvækkende og præsentabel, og du kan begå dig blandt dine kommende kollegaer.

Du har en bred IT-systemarkitektur baggrund, samt gerne erfaring som løsnings-arkitektur og selvstændig implementering af it-systemer, i en større offentlig eller privat virksomhed. Det er ønskeligt såfremt du har erfaring med den Fællesoffentlige Digitale Arkitektur (FDA) samt NATO IT-arkitekturprincipper.

Vi forestiller os, at du har en relevant it-rettet uddannelse som f.eks. IT-løsningsarkitekt, ingeniør eller datalog med flere års relevant erfaring.

Har du en militær baggrund som major/orlogskaptajn, ser vi gerne at du har arbejdet med IT-teknologiudvikling. Samt, at du som major/orlogskaptajn har gennemført MMS, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse.
Er du erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant uden at have gennemført gennemført MMS, VUT II/L eller tilsvarende, vil du i så fald blive omfattet af krav om en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du har et IT-fagligt niveau der gør, at du kan lede og koordinere stærke faglige kompetencer. Det er desuden en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til Forsvarsministeriets organisation og forsvarets opgaveløsning.

Vi forventer, at du har et godt solidt kendskab til områder som fx Microsoft produkter, cloud-løsninger, automatisering, hosting samt generelt om hardware og software.

Du er en teamplayer, analytisk, nytænkende, logisk og du brænder for at udvikle dit speciale og lære nye ting. Du arbejder engageret, struktureret og er kvalitetsbevidst. Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på at yde det bedst mulige også selvom ændringer kan ske hurtigt. Du har et godt humør og formår at kommunikere teknisk komplekse informationer til såvel tekniske som ikke-tekniske samarbejdspartnere og kolleger på dansk og engelsk i både skrift og tale på et fagligt niveau.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er opslået civilt såvel som militær.

Som militære besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten som officer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg alt efter kompetencer og erfaring.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav, og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Major Jesper Roelsgaard, chef for infrastruktursektionen i PIT, på telefon 53 33 00 73.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er den 10. november 2021.
Vi holder samtaler løbende, så hvis ovenstående har vakt din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket ”søg den ledige stilling”.
Venligst vedhæft din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Har du en god intuition for dine omgivelser, og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende og ud..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2