Sagsbehandler logistik inden for IT i Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være med til at opbygge en logistiksektion, der skal sikre en stabil drift af koncernens it-systemer.
Har du lyst til at være en del af en afdeling, hvor der er forventning til videreudvikling af dine ledelsesmæssige kompetencer?
Så har du nu muligheden for at arbejde med en af Danmarks mest komplekse it-løsninger, hvor tilgængelighed, driftsstabilitet og performance spiller en helt central rolle i Forsvarets operative opgaveløsning nationalt og internationalt.

Om os

Forsvarsministeriets Koncern IT (KAKI) er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. KAKI overordnede opgave er at drive, vedligeholde og udvikle koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer, og yde daglig support til brugere i Forsvaret. Med ca. 800 medarbejdere og hele Forsvarsministeriets område som modtager, er KAKI en af Danmarks største IT-koncerner.
Vi er lige nu på en spændende rejse, hvor vi er midt i en gennemgribende IT-modernisering. Vi er i gang med en implementering af en helt ny strategi, der bl.a. byder på ny teknologi, etablering af et nyt datacenter og en helt ny organisation.
Vores vision for sektionen og din rolle som sagsbehandler er, at opbygge en ny logi-stiksektion. Vi har et stærkt fokus på kompetenceudvikling, udvikling af klare retningslinjer og smidige arbejdsprocesser, samt et stærkt fællesskab, hvor vi sparrer og hjælper hinanden.
Vi leder efter dig, som kan sige, at din store styrke ligger i at kommunikere og skabe relationer på alle niveauer i organisationen, og til at opbygge et netværk, der kan hjælpe med at finde løsninger i ofte udfordrende situationer og vilkår.
Arbejdsmiljøet i afdelingen er dynamisk og uformelt, med fokus på faglighed og ønske om udvikling.
Sektionschefen har fokus på din personlige og faglige udvikling. Han giver dig stor frihed og gode rammer, men forventer til gengæld også, at du tager opgaven på dig, viser initiativ og går foran i opgaveløsningen.

Om stillingen

Du vil blive sagsbehandler i Logistiksektionen som pt. består af 5 medarbejdere.
Du er struktureret og besidder meget gode forvaltningskompetencer. Du bevarer overblikket, tager styringen og udviser handlekraft i en travl hverdag.
Du har gode sociale kompetencer og bidrager til sektionens udvikling og trivsel.
Du er velformuleret og kommunikerer kort og præcist i skrift og tale på både dansk og engelsk samtidig med, at du tilpasser din skriftlige og mundtlige kommunikation til situationen og målgruppen.
Gode IT-færdigheder er ligeledes kendetegnende for dig.
Du får en chef, som respekterer din faglighed, og giver dig rammer til at udvikle både dig selv og dine opgaver. Når der er behov for det, har han din ryg, og når det giver mening, er du helt i front. Dine personlige udviklingsmuligheder er derfor i gode hænder.
Du vil referere direkte til chefen for Logistiksektionen.

Om dig

Søg gerne, hvis du er en erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant. Er du premierløjtnant med potentiale til udnævnelse til kaptajn/kaptajnløjtnant, vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.
Som vores nye sagsbehandler har du energi, mod og lyst til at være med til at præge moderniseringen og konsolideringen af Forsvarets IT. Optimalt har du erfaring med materiellogistik, herunder forsyningsforvaltning fra tjeneste ved en operativ enhed eller en stab. I modsat fald skal du være indstillet på at gennemføre et koncentreret udviklingsforløb på området.
Du trives ved selvstædigt målrettet arbejde med opgaver og deadlines. Du evner at jonglere med mange bolde i luften og samtidig bevare det store overblik og arbejde struktureret. Du formår at formidle komplicerede problemstillinger og facilitere drøftelser mellem mange forskellige faggrupper og interessenter.
Som kollega er du en udpræget team-player, der gerne deler viden og går i dialog omkring tværfaglige løsninger. Du ser muligheder frem for begrænsninger.
Vi ser gerne, at du besidder nedenstående kompetencer:

• En omhyggelig og struktureret tilgang til arbejdet.
• Erfaring med ERP understøttet logistik, gerne SAP (evt. DeMars).

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Lars Knudsen, FIIN: [email protected], Tlf.: +45 2249 1968.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Henrik Wenzell, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.
32 66 55 16.

Ansøgningsfristen er den 15. september 2022. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen 1. oktober 2022..

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du vil indledningsvist få fast tjenestested i Hvidovre, da hele it-organisationen forventes at blive samlet i Ballerup inden for de næste 4 år.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Har du en god intuition for dine omgivelser, og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende og ud..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0