Sagsbehandler ved Kapacitetsansvarlig Luftsystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Koordinationsafdelingen ved Kapacitetsansvarlig Luftsystemer (KALU) søger en motiveret og selvstændig officer med luftmilitær baggrund og/eller indsigt i luftmilitære systemer og værnsfælles systemer.

Om os

Stillingen er placeret i Koordinationsafdelingen (KOA), hvor du vil komme til at indgå i et team med 10 kolleger (militære og civile).
KOA beskæftiger sig med opgaver af en meget forskelligartet karakter i et meget stort spænd af kompleksitet, lige fra hasteopgaver vedrørende bits & pieces til kerneprocesser vedrørende forligsforberedelse og -implementering.
Afdelingen har det overordnede ansvar for planlægning samt koordination med de operatie brugere, samt ansvaret for støtte i forbindelse med KALU forretningsområder og kapacitetscentres opgaver.
Konkret har vi det koordinerende ansvar for KALU samlede materielplanlægning, hvad angår anskaffelser, drift og bortskaffelser samt KALU bidrag til den operative studie- og udviklingsvirksomhed inden for eksisterende og nye materielkapaciteter. Dette sker i tæt samarbejde med særligt FKO og underliggende operative kommandoer, men også øvrige styrelser.
Afdelingen fungerer desuden som gate-keeper for Divisionen og som ledelsessekretariat for divisionschefen, i forbindelse med sagsbehandling, høringssvar, kapacitets- og porteføljestyring samt materielstatusrapporteringer og andre lignende opgaver.
Af større opgaver i afdelingen kan nævnes:
• Forligsarbejde
• Materielkapacitetsplanlægning
• Styringsaktiviteter i relation til militær- og materielfaglige opgaver
• Studie og udviklingsarbejde
• Materielfaglige opgaver vedrørende NATOPS og INTOPS
• Nationale og internationale mødefora

Om stillingen

Du vil i stort omfang komme til at beskæftige dig med materielkapacitetsplanlægning, hvor du vil være med til at sikre det langsigtede overblik over divisionens balancering og prioritering af ressourcer til understøttelse og udvikling af opgaveløsningen på tværs af kapaciteterne.
Du vil desuden blive primær sagsbehandler i forbindelse med koordination af opgaver relateret den grønne omstilling, herunder mulig indvirkning på Forsvarets kapaciteter. Herudover vil du komme til at bistå med løbende at gribe sager af tværgående karakter eller af særlig styringsmæssig interesse, eksempelvis koordination af besvarelse af politiske spørgsmål.
Du vil gennemgå et oplæringsforløb efter ansættelse, der vil tilsikre at du er tilstrækkeligt rustet og rutineret til at løse de enkelte opgaver.
Afdelingen har et spændende og uformelt arbejdsmiljø med et godt kollegialt sammenhold, hvor vi lægger vægt på at tilgodese den enkeltes faglighed og potentiale i sammensætningen af opgaverne. Vi kan tilbyde en travl, spændende og alsidig hverdag med engagerede kollegaer, samt gode muligheder for at blive en del af en helt unik virksomhed

Om dig

Du er uddannet kaptajn eller i gang med at gennemføre uddannelsen. Du har en baggrund fra varierende tjeneste i forsvaret og gerne Flyvevåbnet, herunder kendskab til Flyvevåbnets operative kapaciteter og vilkårene for deres anvendelse.
Du trives med mange bolde i luften og er god til at overholde dine terminer.
Drivkraften bag ønsket om at arbejde hos os er blandt andet, at du finder det spændende at arbejde med den materielfaglige side af værktøjskassen med luftmilitære og værnsfælles kapaciteter.
Du trives desuden ved at arbejde sammen med mange forskellige mennesker på forskellige niveauer, og du forstår at balancere de forskellige interessenters ønsker og behov uden at tabe målet af syne.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Morten Rathmann på tlf.: 7281 5052

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Henrik Wenzell, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 55 16.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2023. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen 01. maj 2023 eller efter aftale med din nuværende chef.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Mere om FMI
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til Forsvarets, hjemmeværnets og Beredskabsstyrelsens samlede opgaveløsning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7