Chefsergent til sektionen for DeMars HR udvikling og support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du kendskab til Forsvarets praktiske anvendelse af HR-modulet i DeMars, herunder Tidsstyring? Har du lyst til at bidrage til at udvikle og højne kvaliteten i den nuværende løsning? Så har du nu mulighed for at få ansvaret for dit eget team, der arbejder målrettet med support og udvikling af HR-modulet i DeMars. Sektionen for DeMars HR Udvikling og Support har behov for dig til at lede ’Brugerstøtten’ og samtidig assistere med at udvikle brugeroplevelsen af HR-modulerne i tæt samarbejde med brugerne og it-specialister.

Om os

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) har stort fokus på at levere sikre, stabile og funktionelle HR-moduler i DeMars. SAP HR Udvikling og Support (SUS), hvor denne stilling er placeret, står i spidsen for denne indsats. SUS er organisatorisk underlagt Service og Administrationsafdelingen (SA)

SUS kerneopgaver er at varetage:

BRUGERSTØTTE
Teamet er første kontakt, når myndighederne oplever udfordringer med HR-modulet.

UDDANNELSE
Sektionen har et uddannelsesteam, som leverer de nødvendige uddannelser til myndighederne.

ADMINISTRATION
Sektionen foretager løbende vedligehold af indholdet i HR-modulerne f.eks. oprettelse eller nedlæggelse af kvalifikationer m.m..

UDVIKLING
Sektionen indsamler myndighedernes ønsker til HR-modulerne og indgår i samarbejde med Kapacitets Ansvarlig Koncern-IT med henblik på at levere løsninger.

I sektionen ønsker vi at være anerkendt for:

• Løbende og relevante brugertilpasninger og udvikling af DeMars HR.
• Professionel og hurtig support til Forsvarets myndigheder.
• At udbyde efterspurgte kvalitetsuddannelser til Forsvarets myndigheder.

Vi tilbyder en udfordrende stilling på en velfungerende arbejdsplads, hvor nytænkning og personligt initiativ er efterspurgt, og hvor der er muligheder at sætte præg på såvel dine arbejdsopgaver, som den sektion, du bliver en del af. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer med en arbejdsuge på gennemsnitligt 37 timer, fleksibel arbejdstid og mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage.

Om stillingen

Du vil blive daglig leder for Brugerstøtten, som består af tre årsværk. Som leder vil dine opgaver bestå i at få struktureret det daglige arbejde med myndighedernes henvendelser samt tilse, at Forsvarets myndigheder får den nødvendig support.

Du forventes ligeledes selvstændigt at forestå og afholde relationsmøder med repræsentanter fra Forsvarets myndigheder med henblik på at indhente erfaringer og feedback fra brugerne.

Endvidere forventes du på sigt at indgå i og varetage en del af sektionens løbende sagsbehandlingsopgaver, hvor særligt Tidsstyringsmodulet p.t. fylder godt op.

Du vil desuden også blive indvolveret i arbejdet med at evaluere fejlmeldinger og
ændringsanmodninger til DeMars inden for personaleforvaltning herunder vurdering af, om ændringer skal gennemføres.

Hvis der skal iværksættes systemmæssige rettelser skal disse koordineres tæt med Koncern IT, som skal have de rette anvisninger for, at de kan udføre rettelserne. Også dette arbejde vil du blive involveret i.

I stillingen vil du være bindeled mellem brugernes behov på det overordnede plan og de specialister, som både er i sektionen, ved FPS og ved Koncern IT, men du skal også være den person som skal tilvejebringe informationer fra specialistniveauet og ud til de dele af Forsvaret, som har behov for informationer inden for personaleforvaltning.

Om dig

Du er chefsergent eller en erfaren seniorsergent med realistiske ambitioner om at blive udnævnt til chefsergent.

Du har i din tidligere tjeneste opbygget kompetencer inden for personaleadministration af DeMars og har eventuelt kendskab til arbejdet som tidsadministrator.

Du formår at omsætte viden fra specialistniveauet indenfor dit ansvarsområde til konkret let-forstålig information, som du selvstændigt kan kommunikere ud til de relevante dele af Forsvaret og videre til afdelingsledelsen.

Du forventes at kunne kommunikere både skriftligt og mundtligt med en høj kvalitet, da der kan forventes opgaver med udarbejdelses af beslutningsoplæg og vejledninger, som en del af stillingsindholdet.

Du ønsker at være bindeled mellem brugernes behov på det overordnede plan og de specialister, som både er i sektionen, ved FPS og ved Koncern IT uden selv at være specialisten.

Du har evt. indsigt i og forståelse for brugernes behov igennem tidligere tjeneste indenfor personaleforvaltning eller andet arbejde i DeMars.

Du skal være en holdspiller, som kan opbygge og vedligeholde gode samarbejdsrelationer både ude ved brugerne, men også ved vores samarbejdspartnere ved andre styrelser.

Du kommer med et godt humør og vil være en del af fællesskab med mange forskellige kompetencer. Et fællesskab, hvor vi støtter hinanden og er klar til at sparre med en kollega. Du skal være klar til at både at arbejde med opgaver med lange deadlines, men også være klar til at springe til, når der kommer opgaver med kort varsel.

Vi forventer, at du trives med frihed under ansvar og både kan arbejde selvstændigt og som en del af et team.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og se dig til en samtale.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Brian Kæmpe Berthelsen på telefon 51 20 77 23.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 21. marts 2021 og ansættelsessamtaler forventes gennemført løbende. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet og HR-driften i Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet samt en række styrelser såsom Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen.
Vi støtter med rekruttering, dels til koncernens mange uddannelser, dels til de ca. 20.000 faste stillinger og de 3.500 stillinger i reserven. Vi rådgiver om HR og arbejdsmiljø, indkalder til Forsvarets Dag, forhandler overenskomster og yder støtte til veteraner og pårørende. Vi har desuden det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.
FPS er som arbejdsplads kendetegnet ved høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.
Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet. Veterancentret, der er en del af FPS, er placeret i Ringsted.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 21. marts 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0