Leder af Våben- og Elektronikelementet ved Center for Sømilitær Teknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig at arbejde i et dynamisk uddannelsesmiljø, hvor der er både civilt og militært ansatte? Vi tilbyder dig en spændende lederstilling på et center, hvor vi har en uformel omgangstone, høj faglighed og stor professionalisme. Hverdagen er varieret og dynamisk, da der konstant er nye fagligt spændende udfordringer. Det er vigtigt for os, at vi er ét hold. Du kan derfor forvente hjælp og støtte til at finde dig tilrette i stillingen

Om os

Center for Sømilitær Teknologi (CST) er et uddannelses- og kompetencecenter under Søværnskommandoen (SVK). CST er geografisk placeret på Nyholm i København, men store dele af vores læringsproduktion sker ved de to flådestationer og om bord på søværnets skibe, foruden at have et tæt samarbejde med Forsvarsakademiet (FAK) med tværfaglige interesser.

Vores opgave på CST er at uddanne og træne søværnets faglige personel, med det formål at tilvejebringe den viden, de færdigheder og de kompetencer inden for sømilitær teknologi, som efterspørges på søværnets enheder.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på en konstruktiv og behagelig omgangsform, hvor der er plads til meningsudveksling. Det er vigtigt for os, at vi er ét hold. Du kan derfor forvente hjælp og støtte til at finde dig til rette i stillingen.

CST står over for en udflytning til Flådestation Korsør, hvor vi flytter ind i en nybygget skole ultimo forligsperioden 2018-2023, skole byggeriet er dog forsinket til primo 2025. CST åbnede dog allerede i 2020 en afdeling i Korsør, der fungerer som en satellit for CST.

Om stillingen

Du vil blive en af drivkræfterne bag driften såvel som udviklingen af fagområdet, og har derved mulighed for selv at præge din funktion.

Som leder af våben- og elektronikelementet bliver du leder for en række fagligt stærke specialister fordelt på civilt- og militært mellemlederniveau, inden for fagområderne våben, data, sensor og kommunikation, foruden bidrag til søtræning i regi af Danish Operational Sea Training.

Du vil have ansvar for udvikling, planlægning og gennemførsel af kurser inden for fagområderne, herunder behandling af elevevalueringer.

Du får ansvar for at koordinere dine medarbejderes kompetenceudvikling i forhold til de operative enheders behov for uddannelser og udvikle elementet i en retning, der understøtter Søværnets nuværende og kommende behov for uddannelse og træning.

Du vil få systemansvaret for centerets Battle Damage Management (BDM) Træner, som anvendes til træning af søværnets besætninger i kampmæssig skadeshåndtering (Internal Battle / C2), herunder udvikling og drift af denne.

Dine opgaver vil også indebære samarbejder med bl.a. FAK, FMI og FVT, samt de øvrige uddannelsescentre under Søværnets Centre.

Om dig

Du er uddannet til at fungere som våben- og elektronikofficer i søværnets enheder og har forrettet sejlende tjeneste i søværnets store enheder.

Du er kaptajnløjtnant og har lyst til at anvende dine tekniske færdigheder i forbindelse med ledelse, planlægning, træning og evaluering.

Derudover skal du værdsætte at skabe resultater sammen med og gennem andre, og du skal have synlig integritet, fx ved at stille krav, sige fra og åbent kommunikere dine meninger og holdninger.

Du skal have, eller skal kunne etablere, et netværk til søværnets sejlende enheder.

Desuden har vi en forventning om, at du har lysten til og talent for at skabe kontakt og netværk, og kan samarbejde med mennesker med forskellige faglig og uddannelsesmæssig baggrund. Vi forventer ligeledes, at du har flair for koordination, evnen til at samarbejde, viljen til at lære nyt, og sidst, men ikke mindst, tager udfordringerne som de kommer.

Endeligt vil det være en klar fordel, hvis du har erfaring med søtræning i regi af DANSARC.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Våben- og Elektronikelementet, kaptajnløjtnant Danni Schiøttz Dragsdal, på tlf. 41 30 99 48.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, KL Alexander Baad, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32665295.

Ansøgningsfristen er d. 20. september 2021 og vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 38 og 39.

Stillingen er til besættelse den 1. november 2021.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 20. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0