Area Sales Manager, Projektsalg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Til vores salgsafdeling i København søger vi en Area Sales Manager for projektsalg. Hos Louis Poulsen bliver du en del af en stærk og engageret salgsorganisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er omdrejningspunkter. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag. Som Area Sales Manager for projektsalg får du derfor et stort ansvar og medvirker til at gøre Louis Poulsen til kundens foretrukne leverandør og samarbejdspartner indenfor indendørs og udendørs belysning. Du arbejder målrettet med det foreskrivende led - arkitekter og rådgivende ingeniører.

Du rådgiver vores partnere og kunder om anvendelsen af produktsortimentet fra Louis Poulsen samt produkter fra udvalgte 3. parts leverandører.

Som en naturlig del af stillingen følger du op på dine kunder, målsætninger og budgetter. Du skal være proaktiv og tænke fremadrettet for at fastholde kunder, ligesom du med dit netværk af arkitekter og ingeniører i primært hovedstadsområdet kan bringe nye kunder til Louis Poulsen.

Du får direkte reference til National Sales Manager for projektmarkedet.

Jobprofil

  • Du udviser energi, har en positiv udstråling og er selvmotiverende samt resultatorienteret.
  • Du er som person selvstændig og har tilmed gode samarbejdsevner, der gør dig i stand til at være en god Area Sales Manager og bygge stærke relationer til kunderne.
  • Du har en god forretningsforståelse, er forhandlingsstærk og beslutningsdygtig. Du har endvidere en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.
  • Du er faglig dygtig, er fleksibel, har gode sociale egenskaber, god humor og har let til smil.
  • Du er drevet af salg og rådgivning, du er proaktiv, hvilket uden problemer gør dig i stand til at besøge nye kunder, men også eksisterende i henhold til dine egne relationer.

Personprofil

Vi forventer at du kan have mange tilgange til jobbet med eksempelvis en merkantil eller teknisk uddannelse som elektriker eller tilsvarende. Men det er dog ligeså vigtigt at have forståelse og interesse for design og for salg.

Du skal som minimum besidde de menneskelige kvalifikationer, der kan gøre dig til en god Area Sales Manager på projektsalg hos Louis Poulsen. Du har som minimum 3 års erfaring indenfor belysningsbranchen omkring salg eller projektarbejde. Du har allerede et solidt netværk blandt arkitekter og rådgivende ingeniørvirksomheder og særligt i Storkøbenhavn. Tilsvarende forventes det, at du har bopæl i området.

Stillingen forudsætter, at du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale. Herudover forventer vi at du er en rutineret bruger og har godt kendskab til MS Office samt forskellige rapporteringsværktøjer, herunder CRM.

Vi tilbyder

Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. firmabil, bonus, pension og sundhedssikring. Et job, hvor du kommer til at arbejde med spændende og varierende salgsopgaver i relation til de forskellige kunder og segmenter, samt en stilling med en bred kontaktflade og hvor samarbejdet både eksternt såvel som internt vægtes højt.

Et udfordrende job i en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation. En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden.

Hos Louis Poulsen værdsætter vi diversitet. All kvalificerede ansøgere vil blive gennemgået og overvejet uden hensyntagen til race, hudfarve, religiøs overbevisning, kønsidentitet, seksuel orientering, etnisitet eller enhver anden juridisk beskyttet kateristik.

For at printe jobopslaget, klik her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København K
  • Tirsdag den 12. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Vi søger nu en passioneret Account Manager til vores team, som skal samarbejde med nye og eksisterende partnere inden for lager/logistik og kontor/administration. Hvad tilbyder vi?Hos [xxxxx]
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Brænder du for af at skabe langvarige kunderelationer og besidder du en høj grad af motivation for at skabe din egen succes? – Så har du muligheden nu! En af Danmarks mest eksklusive bilforretn..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Are you native German-speaking with outbound sales experience and a can-do attitude? Then you might be the SDR we’re looking for to join Viio’s Copenhagen office. .
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i København K over tid

Dato Alle jobs som sælgere
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0